Dodaj do ulubionych

Zabawka dla 2,5 letniego chłopca

31.10.13, 09:18
Witam,
jeśli napisałam nie na tym forum proszę o info. Długo mnie nie było i nie mogę się odnaleźć do końcasmile
Potrzebuję pomysłu na prezent dla chłopca 2,5 roku, jest bardzo żywy, wręcz ekspresyjny, nie usiedzi ani chwilę w jednym miejscu. Do tego ma młodszą siostrę a choć mali to trochę się kłócą i obawiam się o niektóre typy zabawek, np. mały majsterkowicz, żeby z młotkiem za małą nie ganiałtongue_out Krótko mówiąc, potrzebuję pomocysmile
Obserwuj wątek
    • magdalenka79k Re: Zabawka dla 2,5 letniego chłopca 31.10.13, 10:00
      Może ciastolina albo jakiś zestaw imaginext np remiza strażacka, z doświadczenia wiem że nawet bardzo ruchliwe dzieci potrafią przy tym usiedzieć dłużej, młodsza siostra nawet jak zje porządnej playdooh to sie nie struje wink choć oczywiście lepiej pilnować, ale u nas jak starszy miał koło 3 lata a młodszy ledwo pół roku to ciastolina się sprawdzała ...
      • o_l_a3 Re: Zabawka dla 2,5 letniego chłopca 31.10.13, 10:07
        a ja polecam laptop fisher price, mój synek w wieku 2,5roku znal wszystkie literki dzięki zabawom z ulubionym laptopem. teraz ma 4,5 i nadal się nim bawi. Chodzi mi o ten laptopik dla starszych dzieci, nie ta wersja zabawkowa.
        • ania87-2 Re: Zabawka dla 2,5 letniego chłopca 31.10.13, 10:39
          Dziewczyny to wszystko świetne pomysły, ja mam córę 3 lata więc wiem o czym mowa, problem jednak jest taki, że potrzebuję czegoś, czym dziecko może się zająć względnie samo, bo mały ma trochę jakby to powiedzieć zajętą mamę.. Nie wiem czy mnie zrozumiecie, a nie chcę tu opisywać za bardzo o co chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka