Dodaj do ulubionych

ma ktoś nowe "Cztery Kąty?"

10.11.13, 14:29
i mógłby podzielić się kodem rabatowym do sklepu folkownia.pl?
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 14:39
      Chcesz rabat i nawet tych kilku złotych na gazetę Ci szkoda? To smutne.
      • pln10 Renata28 10.11.13, 15:41
        To co piszesz to dopiero jest smutne - nie chcesz pomóc - nie pomagaj. I po co w ogóle zabierasz głos.
      • noo_noo Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 16:12
        ciekawa jestem z ilu kodów Ty na tym forum skorzystałaś, dzięki temu, że ktoś kupił jakąś gazetę, zapisał się gdzieś do newslettera, czy też wypatrzył jakąs promocję i zgodnie z "ideą" tego forum podzielił się z innymi bez zbędnych komentarzy ...
        • renata28 Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 16:38
          To wolny kraj, każdy może zabrac głos smile
          Może tak byście pomyśleli, że w tej gazecie tez pracują ludzie i czekaj na swoje pensje. Może im pomożecie, kupując gazetę - to takie proste (akurat w tym przypadku wysokość sprzedanego nakładu ma znaczenie, nie jak w wypadku np. jakiejs akcji rabatowej, gdzie sklep rozsyła kupony wszystkim z bazy, bo zalezy im na jak najwiekszej sprzedaży). To nie są jakieś straszne pieniadze. A tak a pro po, jeżeli korzystam z kodów gazetowych (niezmiernie rzadko) to zawsze mam te gazety. Korzystam też z kodów, które przychodzą do mnie e-mailem i tyle. Nie wchodzę na to forum z marzeniem zdobycia jakiegoś kodu smile Forum służy mi do zupełnie czegoś innego.
          Czasami warto pomyślec o innych, szczególnie jeśli chodzi o tak niewielkie pieniadze, ale niestety rozumiem to, że niektórzy wyznają zupełnie i inną filozofię zyciową, choc nadal naiwnie łudzę się, że jest ich mniejszość...
          Powodzenia w bezstresowym kupowaniu
          • sinceramente Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 21:37
            Rozumiem zatem, że to nie Ty byłaś zainteresowana w wątku o rabacie w aligoo, jak połączyć kod z FB z kodem za newsletter?

Re: ALIGOO podwójny rabat
            renata28 10.11.13, 15:04 Odpowiedz
            Ale jak to zrobić, bo mnie nie wychodzi - albo rabat weekend albo newsletter...
            • renata28 Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 23:34
              Szkoda, że nie rozumiesz subtelnej różnicy. Ja wiem, że to czasami ciężko i to tym bardziej przykre. Po pierwsze jest to akcja sklepowa, rozsyłana z bazy danych. Zarówno kod na zniżkę 20% jak i rabat za newsletter dostałam na swojego e-maila (z jakichś powodów jestem z ich bazie i czasami mnie nękają). Nie bardzo rozumiem, dlaczego miałam nie sprawdzić, czy faktycznie działa podwójnie, bo wydało mi się to mało realne. I tylko to napisałam, aby osoba, której sie to udało, podzieliła się wiedzą jak to zrobiła (ja nie skorzystałam).
              Przykro mi, że nie udało Ci się mi dogryźć, choć włożony czas i zapał może niektórym imponować. Jak bys jeszcze chciała dalej szpiegować, tak to jak skorzystałam z jednorazowego kodu wydawnictwa Znak, który ktoś mi odstąpił, bo korzystając ze swojego nieopatrznie nie kupiłam wszystkiego. Ale tu pewnie różnicy też nie zobaczysz.
              Więcej wykorzystanych kodów nie pamiętam
              Życzę dużo samozadowolenia, a przede wszystkim czytania ze zrozumieniem, to bardzo przydatna umiejętność.
              Ze swojej strony kończę już te dyskusję - niezwykle "merytoryczną".
          • eo_n Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 11.11.13, 11:52
            renata28 napisała:

A tak a pro po
            >

Czy chcesz powiedzieć, że pro jesteś po, bo przed pozostajesz w kontrze tongue_out

SJP nie gryzie, ponoć...
      • tweety_28 Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 16:21
        Smutny to jest Twój komentarz sad
    • joagraba Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 15:30
      JESIENNEZAKUPY
      • grecz Re: ma ktoś nowe "Cztery Kąty?" 10.11.13, 21:18
        Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka