emma6666 12.11.13, 17:23 allegro.pl/show_item.php?item=3675234119 Ja niebieski ewentualnie szary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 17:25 może być zielony taki niezdecydowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboloo Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 17:31 zielono szary. Niebieskiego jak dla mnie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 17:30 Ja widzę morski,na pasku zieleń i szary,więc w tej samej kategorii kolorów bym wystawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 17:35 Dokładnie taki morski,turkusowy,a na pasku ewidentnie zielone i szare paski.To w jakiej kategorii wpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 17:47 dokladnie, tez mialam pisac, ze morski Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:03 Oto co dostałam. Nie powiem, ładne i nie są zniszczone, no ale... Mogę czuć się wprowadzona w błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:08 no tu spodnie zdecydowanie oliwkowe, na pewno nie zalicza sie do srebra i szarosci... Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 20:35 koło oliwkowych nawet nie leżały Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 21:24 Natychmiast marsz do okulisty! daltonizm moze byc bardzo niebezpieczny, np. w czasie kierowania autem. Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 21:59 Annojustyno, nastepnym razem przemysl, co piszesz... u mnie jest taka wlasnie ,wojskowa' czy zgnila zielen, lub oliwka, ponizej forumki pisza khaki, czyli pewnie podobnie widza; duzo zalezy od monitora; Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 17:41 Fakt, uswiadomilam sobie to juz po wyslaniu postu, a dopiero teraz go odnalazlam. Sorry - u mnie jest jednoznaczna szarosc. Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 09:09 w jaki sposób daltonizm jest niebezpieczny w czasie kierowania autem? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 10:58 w taki ze nie rozróżniasz światla czerwonego od zielonego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 13:53 a po co? czerwone jest na górze, zielone na dole, czyż nie? znam sporą ilość daltonistów, którzy bez żadnych problemów mają prawo jazdy i nie mają problemów z kierowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 14:00 tak,przeważnie tak i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni w temacie i w naszym kraju w tym względzie Odpowiedz Link Zgłoś
tres09 Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 15:16 A w nocy, jak nie widać czy to górne czy dolne? fasol-inka napisała: > a po co? czerwone jest na górze, zielone na dole, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 17:42 Prawdziwi daltosnisc nie moga jezdzic autem - nie widza w ogole kolorow (byc moze fachowo sie to jeszcze inaczej nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:14 Ja widzę ciemno szare, na pewno nie oliwkowe Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:18 Nie będę się wykłócać o zwrot bo spodnie śliczne i kolor mi się podoba, tak tylko chciałam zapytać jak to u Was widać. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_strawberry Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:55 emma6666 napisała: > Nie będę się wykłócać o zwrot bo spodnie śliczne i kolor mi się podoba, tak tyl > ko chciałam zapytać jak to u Was widać. > Ja czasem pytam sprzedawce jaki to kolor? np. róż czy czerwień. Ostatnio sprawdzalismy z m. na dwóch kompach i na jednym kurtka była różowa a na drugim ewidentnie czerwona. (w rzeczywistości czerwona była) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 20:12 emma6666 napisała: > Nie będę się wykłócać o zwrot bo spodnie śliczne i kolor mi się podoba, tak tyl > ko chciałam zapytać jak to u Was widać. > No faktycznie fajne są,ale szare wyglądają zdecydowanie lepiej niż tamte na zdjęciu.Miałaś szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 20:30 Ależ one nie są szare, ani trochę. Khaki czy tam zieleń jakaś. Fakt, miałam farta. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 21:25 Jaka zielen?! Skoro sa szare na zdjeciu . I za 2 zlote to w sumie nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 22:30 annajustyna napisała: > Jaka zielen?! Skoro sa szare na zdjeciu . I za 2 zlote to w sumie nieistotne.> w sumie tak ja juz myslałam ze będziemy doradzac jak napisac reklamacje, jakich argumentów użyc dla oszustki co sprzedaje niebieskie a wysyła szare a tu sie podobaja nawet bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 18:37 Też mi się to kiedyś na All zdarzyło. Po otwarciu paczki przeżyłam zaskoczenie Bluza. Tylko nie granatowa a ...fioletowa Została bo w sumie nawet lepiej wyglądała niż na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 19:33 Tak zupełnie inny kolor... ale czy chcesz reklamować całkiem fajne spodnie które kupiłaś za 2 złote? Warto się denerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrasnoludka Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 19:40 khaki. Przecież widać, że balans bieli na zdjęciu totalnie nieustawiony, zawsze w takich przypadkach robię sobie sama ręczną korektę (spytać też można) Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka khaki 12.11.13, 19:46 taki kolor właśnie idealnie "bojówkowy" zdjęcie nieco niewyraźne, może cyknięte telefonem, w opisie mocno pasujące barwy niebieskiego tam nie dojrzałam Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: khaki 12.11.13, 19:51 ja widzę szary, z resztą w opisie było, że odcienie szarości, no i spodnie szare są Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 19:58 ja widze niebieski, ale tak kiepskimi zdjęciami nie kieruję się. W opisie jest szary i zielony, więc zapewne khaki, co potwierdza kolejne zdjęcie, jakie zamieścilaś. Gdyby zalezalo mi na tych spodniach, to przed zakupem na pewno upewniłabym sie co do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Jaki kolor widzicie? 12.11.13, 20:22 teraz widzę szare z zielenią na pasku. Na tym zdjęciu z allegro u mnie były niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 09:05 kochana bojowek z nexta sprzadalam na allegro maseee i zawsze byl problem ze zdjeciem tzn.zrobic zdjecie tych spodni oprocz czarnych ja nawet fioletowe mialam mimo ze byly granatowe-zdjecia robione wszedzie,najlepiej i najbardziej prawdziwe wychodzuily na balkonie Ale zobacz-jaka roznica napewno sprzedaz za wiecej niz 1.25 Odpowiedz Link Zgłoś
marika012 Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 15:30 W aukcji widzę granat, na Twojej fotce szary. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 18:21 No ale w aukcji wyraźnie napisane, że spodnie mają odcienie szarości i srebra i odcienie zieleni. Raczej się zgadza. Poza tym za 2 zeta - jak dla mnie - mogłyby być nawet czarne w bordowe paski. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaki kolor widzicie? 13.11.13, 18:38 Powtórzę jeszcze raz: spodnie mi się podobają, nie zamierzam oddawać/sprzedawać/zrobić z nich flagi. Zapytałam z ciekawości jaki kolor widzicie, bo już myślałam że mój monitor tak przekłamuje. Odpowiedz Link Zgłoś