Dodaj do ulubionych

fabryka.pl -70% na dobre książki

17.01.14, 21:55
www.fabryka.pl/index.php?id=585&utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=2014.01.17%2BMailing
Bardzo atrakcyjne ceny, m.in. Basniobór po 12 zł. Dobre kryminały nawet za 4,50, Alice Munro po 12 zł, Mankell tanio. Ja kupiłam 14 ksiązek za 112 zł smile
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 17.01.14, 22:15
      Wow, dzięki! Gnój za dychę, Ciemno prawie noc za 12! I odbiór osobisty darmowysmile))
    • sinceramente Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 17.01.14, 22:29
      Agni ja Ci serdecznie dziękuję, ale moje finanse dogorywają wink

Obkupiłam się w książki z ilustracjami Ingpena, no i nie mogłam przejść obojętnie obok pełnego wydania opowiastek B. Potter za niecałe 30 zł.
    • kanna Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 17.01.14, 22:57
      wrr :p.. kolejna stówka w plecy

dzięki smile
      • szuszu_wrocek Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 00:33
        Wielkie dzięki dziewczyny,
        Ja też dzisiaj sporo pieniążków wydałam ale ceny rewelacyjne więc już cóżsmile
        Zamawiałam rano a wieczorkiem dostałam już potwierdzenie wysyłki kurierem / bezpłatna wysyłka powyżej 99zł/. Książki iluste. Skusiłam się na anatomie człowieka, książki ilustr. Igpena i biblie pieczenia chleba.
        • szuszu_wrocek Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 00:37
          A i jeszcze warto się najpierw zarejestrować jeśli zamawia się również książki nieprzecenione bo wówczas dostaje się kod na 20% zniżkę od oryginalnej ceny.
    • sagaa Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 17.01.14, 23:19
      dzięki wielkie smile
      skorzystałam
      • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 17.01.14, 23:58
        czy mógłby ktoś podać linka do wszystkich książek, które są w tej promocji?
        • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 18.01.14, 00:08
          znalazłam wink
        • edie70 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 18.01.14, 00:08
          Przeciez Agni podała linka smile Klikasz tylko w interesujące Cie kategorie np :

www.fabryka.pl/produkty-z-grupy/odchudzamy-ceny-70-taniej-literatura-dla-dzieci-9416/
          • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 18.01.14, 00:31
            Tu są wszystkie z promocji (70%, 50% i nieco mniej):

www.fabryka.pl/promocje/ksiazki/?products[sortby]=price&products[limit]=50&products[page]=1
    • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 18.01.14, 01:05
      Wielkie dzięki za info. Zamówiłam dla mojego fana dinozaurów Odkrywanie Dinozaurów 3d za 19,99. Zobaczymy czy będzie fajne.
      • eesti_2005 Odkrywanie dinozaurów 21.01.14, 22:29
        Też właśnie jestem ciekawa, czy ta książka jest fajna i warta 20zł? Ma tylko 10str...
    • pani_ka_412 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 18.01.14, 09:23
      Po co ja tak rano tu wchodziłam... wink
    • magdalenka79k Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 19:46
      Ciekawe ile z tych zamówień zrealizują...i czy będzie opcja "rezygnuje z niepełnego zamówienia" czy wysyłaja bez pytania...
      • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 20:12
        magdalenka79k napisała:

> Ciekawe ile z tych zamówień zrealizują...i czy będzie opcja "rezygnuje z niepeł
        > nego zamówienia" czy wysyłaja bez pytania...

U mnie jest status "kompletujemy". Co ciekawego zamówiłyście? Zastanawiam się czy coś jeszcze domówić.
        • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 20:14
          Zamówiłam jeszcze "Kota Simona kontra reszta świata".
        • agni71 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 22:24
          www.fabryka.pl/ksiazki/smaki-toskanii-aleksandra-seghi-2153151/
          www.fabryka.pl/ksiazki/decoupage-magdalena-szwedkowicz-kostrzewa-2158962/
          www.fabryka.pl/ksiazki/poczet-krolow-i-ksiazat-polskich-beata-wojciechowska-2161430/
          www.fabryka.pl/ksiazki/ulomna-reka-sprawiedliwosci-pd-james-2960098/
          www.fabryka.pl/ksiazki/zbrodnie-robali-wesz-ktora-pokonala-armie-napoleona-i-inne-diaboliczne-insekty-amy-stewart-3041374/
          www.fabryka.pl/ksiazki/niewinna-krew-pd-james-3170875/
          www.fabryka.pl/ksiazki/krol-krukow-maggie-stiefvater-3543576/
          www.fabryka.pl/ksiazki/wloskie-buty-henning-mankell-3686168/
          www.fabryka.pl/ksiazki/dziewczeta-i-kobiety-alice-munro-3699602/
          www.fabryka.pl/ksiazki/budowle-z-klockow-lego-praca-zbiorowa-3758055/
          www.fabryka.pl/ksiazki/atlas-anatomiczny-praca-zbiorowa-3763553/
          www.fabryka.pl/ksiazki/pod-anodynowym-naszyjnikiem-martha-grimes-3776854/
          I jeszcze "Upadek" Karin Slaughter, który niby ma być dostępny 27.01.

Oraz, po osiągnięciu kwoty 80 zł można sobie wybrać jedną z kilku książek w obnizonych cenach. Ja wybrałam to:
          www.fabryka.pl/ksiazki/blondynka-na-jezykach-wloski-cd-mp3-beata-pawlikowska-1073227/ za 9,99.

Na pewno atrakcyjne sa ceny powiastek Beatrix Potter, ale moje dzieci juz na to za duże. Wspomniany przeze mnie "Baśniobór" jest w świetnych cenach. Kryminały Mankella polecam.
      • krasulas Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 21:05
        dziękuję za infosmile
        poza wiodącymi tytułami skusiłam się na poradniki szydełowania/robótek ręcznych (jest ich kilka)
        pzdr
      • agni71 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 22:10
        U mnie w statusie zamówienia mam tylko jedną pozycję z dostępnością 27.01.2014. Reszta ma status "dostępne", więc liczę, że dostanę wszystko.

• sinceramente Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 13:26
          Ja mam dwa zamówienia. Piątkowe ma status "kompletujemy" i wszystkie książki są dostępne.

W zamówieniu wczorajszym, 3 książki mają status "dostępność w trakcie sprawdzania", a na stronie są nadal dostępne, więc chyba słabo u nich z aktualizacją stanów magazynowych uncertain
          • agni71 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 16:55
            Nie trać nadziei, ja miałam jedną pozycję w trakcie sprawdzania dostępności, a dzień później pojawiło mi sie przy niej info, że dost. od 27.01. O ile nie okaze sie jednak niedostępna, to nie będę narzekać.
            • sinceramente Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 17:43
              Ja generalnie płakać nie będę na pewno, bo z tymi moimi zamówieniami jest dokładnie pół na pół. Ok. połowa tych książek była na mojej liście zakupów, a reszta zamówiona z powodu okazyjnej ceny. Zrealizują to dobrze, nie zrealizują, to trudno.

Irytuje mnie tylko czekanie. Z wpisów na FB wynika, że demonami prędkości jeśli chodzi o realizowanie zamówień, to oni nie są, więc muszę być cierpliwa.
              • sinceramente Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 16:07
                Powinnam chyba odwołać moje wczorajsze marudzenia: dziś jeszcze zanim dotarłam do pracy zadzwoniła do mnie koleżanka, że czeka na mnie paczka. Przesyłka z książkami (całe zamówienie z piątku), choć na stronie fabryki zamówienie ma nadal status "kompletujemy"
                • edie70 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 17:34
                  moje całe kompletne już dziś do odbioru smile
    • try_walking_in_my_shoes Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 19.01.14, 23:13
      Wielkie dzięki za info! Moje zamówienie jest w realizacji. Zamówiłam 3 tomy Baśnioboru (2,3,4 część), Powiastki Beatrix Potter, dla siebie kilka sporo kryminałów Reginald Hill i Simon R. Green, wszystkie pozycje w zamówieniu mają status dostępne.

• monika78kr Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 17:19
      Dziewczyny, zamówiłam wczoraj 7 szt. i wszystkie mają status: w trakcie sprawdzania. Jest szansa?
    • saszanasza Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 18:30
      Dziękuję ci bardzo dobra kobietosmile Zamówiłam 16 pozycji (głownie dla dzieciaków) przy czym dostępność jednej stoi pod znakiem zapytania.
      Mój portfel niestety dziękuje Ci trochę mniejwink
    • adasion Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 20.01.14, 23:04
      To ja jeszcze polecę biblię o pieczeniu chleba:
      www.fabryka.pl/ksiazki/chleb-techniki-wypieku-przepisy-wskazowki-jeffrey-hamelman-3725031/
      18 zł to rewelacyjna cena,a książka bardzo wartościowa

I jeszcze:
      www.fabryka.pl/ksiazki/ciemno-prawie-noc-joanna-bator-3757549/
      • dzidka79 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 15:38
        Kurcze, a ja wszystkie 15 pozycji mam w trakcie sprawdzania.
        Zamówienie z soboty...
        • pablisia Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 15:46
          A kliknęłaś w link potwierdzający zamówienie? Przez moje gapiostwo z zamówienia zniknęła mi ponad połowa, potwierdziłam dopiero dzisiaj po otrzymaniu maila z przypomnieniemcrying
          • miss.didi Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 22:24
            o jak się wkurzyłam sad Nie cierpię jak sklep tak robi sad Zapłaciłam od razu a produktów nie ma na sklepie już od następnego dnia po złożeniu. Tyle że było nie potwierdzone, buuu sad
            • mama_pyzuni Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 22:37
              Rzadko spotykam przy zakupach internetowych konieczność dodatkowego potwierdzania złozonego zamówienia sad Oczywiście dopiero po przeczytaniu w wątku ze jest taki wymóg to potwierdziłam nocne zamówienie z piątku na sobotę. Czyli nie powinnam się spodziewać, że cokolwiek dostanę sad
          • dzidka79 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 23:16
            Nie.... kurcze nawet nie zauważyłam tego maila potwierdzającego
            Potwierdziłam dopiero teraz, a już się cieszyłam, że tyle fajnych książek będę mieć
            Ale jestem zła!
            • inia25 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 00:12
              Jakiego maila? Kurczę ja mam tylko potwierdzenie, ale nie ma żadnego linku sad
            • agni71 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 08:40
              Ja miałam podobnie w Dniu Darmowej Dostawy. Nie przyszło mi na myśl, że trzeba jeszcze dodatkowo potwierdzac zamówienie. Kapnęłam sie dopiero, jak zaczęłam sie dopytywac, czy juz wysłali przesyłkę wink Od tamtej pory włażę w linki potwierdzające złożenie zamówienia, szczególnie w tych sklepach, w których nie robiłam wcześniej zamówień.
    • mea8 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 18:32
      Zamowienie z niedzieli wlasnie odebralam. Wszystkie pozycjesmile
      • mmala6 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 18:48
        no pięknie, zaraz stówka pyknie.
        Jest D.O.M.E.K. Mizielińskich, wiem że kiedyś nie był drukowany i był nie do dostanie. Cena nie powala ale i tak warto.
        • agnieszka77_11 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 19:18
          Taniej D.O.M.E.K jest na Bonito i to o 10zł

bonito.pl/k-476563-d-o-m-e-k-doskonale-okazy-malych-i-efektownych-konstrukcji
    • zaguu Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 20:26
      Ja również bardzo dziękuję za ten wątek. Złożyłam w weekend dwa zamówienia i są już skompletowane, więc pewnie jutro będę miała do odbioru. Zdziwiłam się, bo przy jednej pozycji miałam początkowo dostępność od 28 stycznia.
    • madzik29 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 21.01.14, 23:26
      złozyłam zamowienie w niedziele, ksiazki byly dostępne jeszcze do dziś rana, a teraz widnieje informacja ze towar opozniony, dostępność nieznana..
      • anne241 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 07:21
        Ja też tak miałam, ale potem pojawił się komunikat "zamówienie skompletowane" więc jest nadzieja że wszystko będzie smile
        • saszanasza Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 08:54
          mi dzisiaj wysłali wszystkie 16 pozycji (w sumie dziwne, bo jeszcze wczoraj przy jednej było info że towar niedostępny), zamawiałam literaturę dziecięcą i młodzieżową.
          dziewczyny a z jakiego działu pozycje są niedostępne?
          • pani_ka_412 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 10:26
            Miałam to samo. W pon do nich trąbiłam i Pani mi wytłumaczyła, że meil z aktualizacją zamówienie nie informuje co jest w mojej paczce, a co jest w sklepie. Zamiast napisać, że wszystko jest ok i siedzieć grzecznie i czekać na paczkę, to mi napisali, że 3-4 pozycji nie ma, bo aktualnie w skleepie są wykupione (bo są w mojej paczce...wink w ogóle Pani była zdziwiona, że ja dzwonię, bo przecież był meilwink jak w Misiuwink
            • saszanasza Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 14:03
              czyli że niby wykupiłam ostatnią pozycję?
        • madzik29 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 14:40
          faktycznie, dzis jest juz wszystko skompletowane smile
          zamawiałam wyłacznie z dzialu dziecięcego ksiażki
    • agnieszka77_11 Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 22.01.14, 13:16
      Może wiecie?
      • agapk Re: Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 22.01.14, 15:31
        w księgarni świat książki 7 dni, ale jak zadzwonisz i poprosisz to mogą jeszcze przetrzymać - przynajmniej w zabrzu
        • agni71 Re: Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 22.01.14, 16:01
          tak z ciekawości, dlaczego zamawiacie z odbiorem osobistym, skoro przesyłka, nawet kurierska jest gratis od dość niskiej kwoty zamówienia?
          • krasulas Re: Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 22.01.14, 16:08
            bo m.in. należy pamiętać o kurierze/być w domu (chyba, że paczka jedzie do firmy/zakł.pracy)
            • niki36712 Re: Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 23.01.14, 09:20
              Bo kurierzy to samo zło smile
              Jeśli ktoś siedzi w domu i na niego czeka to nie problem (albo wysyła na adres służbowy co nie zawsze jest wskazane).
              Ale np. taki UPS - kurier dostarcza od 9 do 15 więc zostawia awizo. Na infolinii słyszysz, że nie połączą Cię z kurierem bo nie mają do nich numerów (sic!). Więc po dwóch awizach gonisz 12 km za miasto wojewódzkie bo tam siedzibę ma UPS.
              Albo DHL - mój rejonowy kurier wozi zwykle do 14:30. Więc muszę się urwać wcześniej z pracy żeby odebrać przesyłkę (z nim na szczęście mogę się umówić telefonicznie).

Generalnie kurierom mówię stanowcze nie!
              Wybieram pocztę polską i odbieram przesyłki w placówce 250m od domu do 20:00.

(Sorry za przydługi wpis).
              • butch_cassidy Re: Ile czasu jest na odbiór zamówienia? 23.01.14, 10:13
                niki36712, zgadzam się - jeszcze jak da się dogadać z kurierem, to pół biedy, a jak nie to tylko kłopot.
                Zawsze wybieram odbiór osobisty. W CH jestem tak czy inaczej raz na jakiś czas. PP też jest ok. Kurierzy? Zwykle beznadziejni... Albo ja mam takiego pecha.
                • jorin wybieram - płatne przy odbiorze 25.01.14, 22:55
                  Zeby uniknac rozczarowan zwiazanych z brakiem jakiegos produktu (nadplata) lub nie musiec zbytnio polegac na rzetelnosci kuriera, gdy moge i cena jest taka sama (fabryka.pl) lub niewiele wyzsza (C&A), wybieram platnosc przy odbiorze. Wiem, wiem - musze miec wtedy gotowke przy sobie, co tez nie kazdemu odpowiada wink
                  • agni71 Re: wybieram - płatne przy odbiorze 26.01.14, 11:30
                    Ja wybrałam kuriera za pobraniem, bo właśnie bałam się, ze nie wszystko będzie dostępne. Ta forma najbardziej mi odpowiada, mimo, że u mnie kurierzy nigdy nie dzwonią przed przyjazdem, dopiero jak stoją pod furtką (ale ja zazwyczaj jestem w domu lub pobliżu, albo proszę o zostawienie u sąsiadów) smile
    • gaga-sie Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 18:17
      Moja paczka dziś dotarła, polecam przepiękne wydanie Tajemniczego ogrodu z ilustracjami Ingpena.
      • krasulas Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 22.01.14, 19:23
        ja również mile zaskoczona jestem T.Ogrodemsmile
        kupiłam też poradniki szydełkowania, robótek ręcznych itd....fajne!
        schowane już mam papeterie - są ślicznie zapakowane, więc nie ruszam
        ps. do godz. 18tej moje zamówienie widniało jako "skompletowane", brak info o wysyłce, nr nadania (nieco inna polityka niż u konkurencji)
        • sonrisa06 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 07:10
          Ja już mam wszystko w domu, zamówiłam w sobotę, a we wtorek paczka była już u mnie.
        • tzka Tajemniczy ogród 24.01.14, 09:40
          Chce kupic Tajemniczy ogrod z ilustracjami Ingpena i nie widze. Sa w oryginale jedynie. Albo zle szukam... Mozecie poratowac mnie linkiem?
          • s_mag_s Tajemniczy ogród-wczoraj się skończył n/tx 24.01.14, 10:04
            • tzka Re: Tajemniczy ogród-wczoraj się skończył n/tx 24.01.14, 10:23
              Szkoda. sad Dzieki za odp.
    • enut potwierdzenie ??? 23.01.14, 10:03
      Robilam zakupy bez logowania, dostalam maila, ale bez linka do potwierdzenia zamowienia.
      Czy tak powinno byc? Czy moze koniecznosc potwierdzenia zamowienia jest tylko w przypadku logowania sie?
      • gaga-sie Re: potwierdzenie ??? 23.01.14, 10:17
        Ja też tak miałam i zamówienie przyszło, z tym,że od razu zleciłam płatność ( nie brałam za pobraniem).
        • stokrotka-psotka Re: potwierdzenie ??? 23.01.14, 11:25
          Moje zamówienie zostało zrealizowane w całości z terminem odbioru na wczoraj tj.22 I ! Zamawiałam w poniedziałek 20 I. Polecam, a założycielce posta dziękuję serdecznie, ależ będzie czytania smile

pozdrawiam
          S.
          • agni71 Re: potwierdzenie ??? 23.01.14, 11:51
            Cieszę się. Nigdy wczesniej u nich nie kupowałam, ale byłam zapisana na newsletter. Zawsze mi sie tam wydawało drogo, a tym razem zrobili taką miłą niespodziankę. Mam nadzieję, że też dostanę swoje zamówienie w komplecie smile
      • inia25 Re: potwierdzenie ??? 23.01.14, 18:13
        Bo ja tez bez logowania i nic nie potwierdzalam. Wczoraj odebrałam smile
    • magdalenka79k Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 17:08
      I do mnie dziś przyszły zamówione książki. Jestem w szoku, że nie było żadnych opóźnień i że wszystko przysłali. 5 ładnie ilustrowanych książek z bajkami dla dzieci + 2 dla mnie za 100 zł, myślę że się opłacało, w cenie regularnej bym ich nie kupiła bo było za drogo, a na Ingpena dawno sobie ostrzyłam zęby jeszcze Księga dżungli by się przydała smile
      • sinceramente Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 17:19
        To ja się czaję na "W 80 dni dookoła świata", bo "Księgę dżungli" mamy Wilkoniową smile
    • madzik29 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 17:26
      dzięki za podanie linka, moje ksiażeczki czekają juz na mnie w paczkomacie smile
      pozdrawiam
      jak ja lubie takie akcje smile
    • jestem-teraz Dziekuję 23.01.14, 19:27
      Bardzo dziękuję za informacje - zamówiłam ponad 20 książek, w większości dziecięce.
      Kochamy - ja i moje dzieciaki książki a tu same topowe tytuły. Niektóre mamy ale w skromnym wydaniu to je "podamy dalej".
      Czekam na przesyłkę - ponieważ czekali na jedna pozycję.
    • ilonsa Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 20:50
      Ceny fajne ale ogólna obsługa sklepu kiepska. Złożyłam zamowienie w weekend, od razu potwierdzone i opłacone. Dostępność produktów to loteria. Wczoraj przy jednej książce miałam informacje, ze dostępna ok. 28.01 reszta była dostępna. Dzisiaj przy dwóch książkach informacja "dostępność nieznana". Czyli książka, która wczoraj była dostępna dzisiaj juz nie jest.
      • szuszu_wrocek Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 23.01.14, 23:56
        Hej,
        Dzisiaj ceny niektórych pozycji się pozmieniały, i tu uwaga dla fanek i fanów Ingpena - przecenili Baśnie i legendy świata na 15zł
        www.fabryka.pl/ksiazki/basnie-i-legendy-swiata-barbara-hayes-3725030/
        /wczoraj jeszcze były w normalnej cenie/ i z tej samej serii ale już niestety nie Ingpen Baśnie Polskie i Mity Greckie. Od dziś w rewelacyjnej cenie 13 zł Budowle z klocków Lego cena standardowa to około 30zł.
        • szuszu_wrocek Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.01.14, 00:00
          A i jeszcze jesli chodzi o samą obsługę, w moim przypadku w tym samym dniu była przesyłka potwierdzona i wysłana a zamawiałam około 15 pozycji, następnego dnia dotarła do domku kurierem późnym wieczorem więc muszę ich pochwalić, ale pewnie kwestia szczęścia. Płaciłam kartą i nic nie musiałam potwierdzać.
        • gaga-sie Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.01.14, 08:19
          Wczoraj wieczorem je zamówiłam, ponadto Piotrusia Pana i Wendy oraz Wyspę skarbów. Uwaga na Alicję w Krainie Czarów, bo cena podniesiona.
          • s_mag_s Alicja znowu w cenie promo n/tx 24.01.14, 10:13

• agni71 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.01.14, 10:20
          Te budowle Lego juz były wczesniej, bo zamówiłam je w cenie 13,50 pierwszego dnia promocji.
          • monikaj21 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.01.14, 10:29
            Podobnie jak Baśnie i legendy świata - wcześniej też były za 15 zł.
            • mamaanet Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.01.14, 13:44
              no i wydałam 200 zł uncertain
    • agnieszka77_11 Dla najmłodszych znów dostępny Tupcio Chrupcio 24.01.14, 10:15
      www.fabryka.pl/ksiazki/tupcio-chrupcio-nie-chce-jesc-3717415/
      • gosjana Re: Dla najmłodszych znów dostępny Tupcio Chrupci 24.01.14, 13:01
        Dla dzieci polecam również Małpiszonek Pipi za jedyne 9zł smile
    • jorin Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 25.01.14, 22:43
      agni71, bardzo dziekuje za ten watek! Wprawdzie nie wszyscy domownicy sa zadowoleni z poczynionych wydatkow, ale ja - owszem wink

Zrobilam wlasnie drugie zamowienie ze wzgledu na piekne wydanie, rowniez na prezent dla mlodszych dzieci, tej ksiazki: www.fabryka.pl/ksiazki/powiastki-beatrix-potter-beatrix-potter-3777930/ Po prostu nie bylam w stanie sie z nim rozstac wink. Ogromna przyjemnosc mialam przy kartkowaniu www.fabryka.pl/ksiazki/chleb-techniki-wypieku-przepisy-wskazowki-jeffrey-hamelman-3725031/ - autor jest niezwykle doswiadczony i mam pewnosc, ze cokolwiek poleca, jest tego warte (choc z odtworzeniem nie zawsze bedzie latwo). Oczywiscie obcowanie z ksiazkami z ilustracjami Ingpena (wyd. Buchmann) to taki 'powiew luksusu' - sztywna oprawa, dobry papier, zakladka... Wspaniale zakupy wink.

Dziekuje tez wszystkim poprzednikom, ktorzy podzielili sie swoimi typami - czasem naprawde trudno wylowic perelki.

I kilka tytulow ode mnie (dotychczas niepolecanych):
      www.fabryka.pl/ksiazki/zbrodnie-roslin-chwast-ktory-zabil-matke-abrahama-lincolna-i-inne-botaniczne-okropienstwa-amy-stewart-1900832/
      www.fabryka.pl/ksiazki/kot-simona-kontra-reszta-swiata-simon-tofield-3043331/
      www.fabryka.pl/ksiazki/sprawa-colliniego-ferdinand-von-schirach-3278270/
      www.fabryka.pl/ksiazki/gra-o-tron-powiesc-graficzna-tom-1-george-rr-martin-2167359/

• pani_ka_412 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 26.01.14, 14:11
        Ja tez dziękuję za wątek. Stary pewnie troszkę mniej jest szczęśliwywink Zrobiłam dwa zamówienia. Pierwsze już dawno jest u mnie w domu. Na niektóre książki polowałam już dawno, szukałam klasyki dla moich bąków i tutaj wszystko znalazłamsmile
        • mamaanet Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 26.01.14, 14:13
          a co jeszcze polecacie dla dzieci 5-8 lat?dzisiaj ostatni dzień wyprzedaży...
          • agnieszka77_11 Czy ktoś zna Zwyczajny Dzień? Warto? 26.01.14, 16:30
            www.fabryka.pl/ksiazki/zwyczajny-dzien-katarzyna-zimmerer-3072613/
          • erty02 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 26.01.14, 16:32
            oprócz książek warto zajrzeć do sekcji Muzyka, tanie niszowe CD i DVD muzyczne
            np. Joe Satriani, Jeff Beck, Deep Purple, DVD dokumentalne o zespołach muzycznych
            • edyta_32 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 26.01.14, 22:14
              Dziekuje założycielce wątku smile chyba ostatnim rzutem na taśmę kupiłam teraz 10 tytułów za 99,90 smile Mam nadzieje ,że moja 4,5 letnia córka i 11 m-czny synek dadzą mi teraz troszke "wolnego" aby sie w nich zatopic smile
    • agni71 Re: Polecam jeszcze film "Madika ..." 26.01.14, 22:29
      "Madika z Czerwcowego Wzgórza" za 9 zł:
      www.fabryka.pl/filmy/astrid-lindgren-madika-z-czerwcowego-wzgorza-goran-graffman-534105/
      • mamaanet dziękuje agni71 28.01.14, 10:12
        dziękuję założycielce, dostałam pierwsze zamówienie, książki superrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka