Dodaj do ulubionych

Hulajnoga dla 5-latka

26.01.14, 16:00
Możecie mi poradzić dobrą hulajnogę dla 5-latka, żeby była solidna i bezpieczna. Nie wiem czy wybrać na dwóch pompowanych kołach, czy może na trzech (typu micro), dodam że przed domem nie mam równiutkiej nawierzchni.
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Hulajnoga dla 5-latka 26.01.14, 16:10
      Polecam coś takiego, na podobnej jeździ moja 5-letnia córka, ja sama mam taką, rewelacyjnie się jeździ allegro.pl/hulajnoga-hudora-big-wheel-rx-wb-205-racing-wawa-i3875003361.html
    • beliska Re: Hulajnoga dla 5-latka 26.01.14, 17:52
      Jak nie masz równej nawierzchni, dziecko po takiej ma często jeździć,
      to tylko dwa spore pompowane koła. Taka hulajnoga da radę nawet po trawie.
      Odlewane koła, małe kółeczka na gładkie powierzchnie.
    • asia.2187 Re: Hulajnoga dla 5-latka 26.01.14, 18:29
      Myślę , że hulajnoga PUKY będzie odpowiednia.
    • aleksandra1357 Re: Hulajnoga dla 5-latka 27.01.14, 13:03
      Mój syn miał do 5 roku życia mini-micro, a potem taką na dwóch dużych kółkach. I moim zdaniem dużo lepiej sprawdziłaby się maxi micro, czy jak to się nazywa, ta większa wersja. Na micro mój syn uwielbiał jeździć, na tej już nie bardzo, jeździ się zupełne inaczej i moim zdaniem dużo gorzej.
      • 19rosa Re: Hulajnoga dla 5-latka 27.01.14, 21:35
        Ja polecam zdecydowanie maxi micro, dziecko od skończenia 1,5 roku do 4,5 lat jeździło na mini. Ponieważ cena maxi wydawała się zaporowa kupiliśmy micro sprite na dwóch kółkach, entuzjazmu nie było https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRr5PT2zqVpT_qkGd2DtauiIUjSEtdaOPjwV0kXzKdc2qIRyQVV
        w zamian było jęczenie, ze chce taka jaki mini tylko dla większych dzieci. W końcu sprzedaliśmy mini i sprite i kupiliśmy maxi, czego nie żałuję bo dziecko zadowolone i korzysta bardzo często.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka