janka39
27.01.14, 12:54
Piszę to ku przestrodze, bo tak lekceważacej klienta firmy dawno nie spotkalam. Chyba dwa lata temu kupiłam u nich portfel. Dla siebie. Po kilku miesiacach pusciły szwy - reklamacja. Pozszywali. Odeslali. Minął jakis czas - to samo. Kolejna reklamacja. Przekroczyli ustawowy czas rozpatrywania reklamacji, ale twierdzili, ze wcale nie maja obowiązku dostosować się do mojego żądania (chcieli znów naprawiać, ja chciałam nowy portfel). Dopiero po kilku dniach walki, informowania o stanowisku rzecznika praw konsumenta, przyslali nowy portfel. Pocztą... Minęły kolejne miesiace - i co? I znowu ta sama wada. Zgłosiłam reklamacje by net. Tym razem - zgodnie z obietnica pana i zapisow w regulaminie kurier mial ode mnie odebrac feralny towar w ciagu 3 dni. Minelo 10 (!) a kuriera i zadnego kontaktu ze strony firmy niet. Dzis do nich dzwonie, a pan mi wciska kit, ze kurier byl, ale mnie nie zastal. A tak sie sklada, ze pracuje w domu, a na dodatek CALY poprzedni tydzien przesiadzialam w domu z chorym dzieckiem. Mówię mu o tym, a on dalej, czy kurier zostawil list przewozowy. Ja go pytam, jak mial zosatwić, skoro go nie bylo... Noz nie mogę... Nidgy wiecej nie kupie NIC z tej firmy. Chińska tandeta za niemale pieniadze.