Dodaj do ulubionych

Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ?

29.01.14, 09:15

Jw.
syka7 - Zabrze
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 09:33
      kodu nie ma ale jest niezmiennie ten sam,wciaz taki sam,od miesiecy identyczny kupon rabatowy za zapisanie do niusletera. nie sadziłam ze jest ktos na tym forum kto jeszcze o nim nie wie wink
      • nini6 Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 09:47
        Na szczęście niezawodna patatajowa obecna na FZ o każdej porze dnia i nocy niesie ciemnemu ludowi kaganek oświaty.
        • syka7 Re: Wiem 29.01.14, 09:56
          Korzystałam kilka razy z różnymi adresami poczty i danymi ale niestety teraz mi nie przychodzi, dlatego pytam.
          A czy ktoś mógł by mi wygenerować jak sam nie skorzysta?
          • patatajowa Re: Wiem 29.01.14, 10:00
            wydrukowałam sobie nowy przedwczoraj stad wiem o czym pisze.
            i na jednym adresie mailowym nie musialam sie nawet wypisywac (kupon z listopada) tylko zapisałam sie po prostu na nowo. kupon był za minute.konto na gazecie i go2.
            • kasiamasna Re: Wiem 29.01.14, 12:46
              tez tak zrobilam i niestety przyslami e-maila z trescia:
              Witaj ponownie.
              Potwierdziliśmy i uaktualniliśmy Twoje dane osobowe. Spodoba Ci się to, co dla Ciebie przygotowaliśmy! Do zobaczenia ponownie w H&M Fashion News!

Z poważaniem, H&M
              i żadnego kuponu nie przyslali?
              • syka7 Re: patatajowa 29.01.14, 22:22
                Ty to masz szczęście,
                ja dostałam taka samą odpowiedz z HM jak kasiamasna

Witaj ponownie.
                Potwierdziliśmy i uaktualniliśmy Twoje dane osobowe. Spodoba Ci się to, co dla
                Ciebie przygotowaliśmy! Do zobaczenia ponownie w H&M Fashion News!
        • patatajowa Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 09:58
          nie ma za co https://emotikona.pl/emotikony/pic/olimpijczyk.gif
          • a-e-p Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 12:57
            Wejdzcie na strone 10minutemail czy 5minutemail (darmowe skrzynki na 10 minut) itp. i tam zapiszcie sie do newslettera H&M. Zawsze tak robie. Po co tworzyc nowe konta albo sie wypisywac?
            • magkan Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 13:15
              ...nie wiedziałam że takie coś istnieje smile, dzięki
            • patatajowa Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 29.01.14, 13:19
              dzieki aep, tez nie miałam pojecia o takich skrzynkach smile
              • joacz1980 Re: Dzięki a-e-p 29.01.14, 13:29
                to i ja dziękuję i przy okazji pozdrawiam....Też nie wiedziałam, że jest takie cuudo..
                • kasiamasna Re: Dzięki a-e-p 29.01.14, 13:55
                  czy mozna kilka kuponow wykorzystac przy zakupie kilku rzeczy? jak to w praktyce wyglada? na kazdy artykul osobny paragon? czy trzeba co jakis czas do kasy podchodzic?
            • syka7 Re: a-e-p wielkie dzięki 29.01.14, 22:46
              nie miałam pojęcia że takie cudo istnieje, pozdrawiam serdecznie
              • marittka76 Re: a-e-p wielkie dzięki 30.01.14, 07:47
                żeby dostać ponownie kupon musisz się z newslettera H&M wypisać - kliknąć w odpowiedni link w wiadomości i zapisać na nowo
                • aga_tka81 Re: a-e-p wielkie dzięki 30.01.14, 08:23
                  nie trzeba się wypisywać, przecież można się zapisać na inny 10minutowy mail.

Naprawdę wielkie dzięki dla a-e-p, nie wiedziałam o tym, jak jest potrzebny np tylko kod na zniżkę a przy zamówieniu w sklepie podaje się swoje dane to super sprawa. (mowa tu o sklepach online)
                  • patatajowa Re: a-e-p wielkie dzięki 30.01.14, 13:33
                    Relacja na żywo ze sklepu w Rz smile .,przy zakupach powyżej 100 zł zniżka na zakupy -20 zł.
                    • patatajowa Re: a-e-p wielkie dzięki 30.01.14, 13:59
                      Aha zniżki. Się łącza tzn przy zakupach powyżej 200 zł mamy 40 zł rabatu a powyżej 300 zł zniżka to 60 zł.
                      • a-e-p Re: a-e-p wielkie dzięki 30.01.14, 15:46
                        Niech Wam sie kupony mnożą smile
                        Jak poprzedniczka juz wspominała uzywam tych maili tez do kupowania online.

Patatajowa dzieki za info, ale taniej jest IMO z kuponami + nie ma minimalnej kwoty zakupu.
                    • corrina_f1 Re: a-e-p wielkie dzięki 31.01.14, 14:51
                      patatajowa napisała:

> Relacja na żywo ze sklepu w Rz smile .,przy zakupach powyżej 100 zł zniżka na zaku
                      > py -20 zł.

Dostałam dziś maila właśnie o takiej treści smile
    • pakipsi Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 30.01.14, 17:41
      dziewczyny, nie trzeba szukać fikcyjnych skrzynek mailowych, wystarczy wyczyścić w przeglądarce pliki cookies; ja miałam to samo, tzn. po wypisaniu się i zapisaniu się na nowo przychodził mail "witaj ponownie" bez kuponu; teraz wystarczy wyczyścić historię w przeglądarce i usunąć ciasteczka i bez problemu za każdym razem mam nowy kupon
    • kasiamasna Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 31.01.14, 09:11
      Czy do przecenionych rzeczy tez dziala ten kod 25% z newslettera?
      • patatajowa Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 31.01.14, 09:38
        nie.
        kupon działa tylko na jedną rzecz na paragonie-w pełnej cenie.
        • kasiamasna Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 31.01.14, 11:52
          to ze dan jedno rzecz w paragonie to wiem -chyba mozna poprosic o kilka paragonow i kody powinny zadzialac, a dlaczego na przecenione nie dziala? wiesz to z doswiadczenia czy gdzie jest napisane?
          • patatajowa Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 31.01.14, 12:01
            to nie są kody które zadziałają lub nie. to papierowe kupony zniżkowe.
            to ze nie działają na przecenione wynika z treści na kuponie.i z doswiadczenia tez wiem.
            info z kuponu: "25% zniżki na jeden wybrany produkt*
            *Nie łączy się z innymi ofertami i zniżkami. Jeden kupon jest ważny dla jednego klienta. Kupon musi zostać wydrukowany. Oferta ważna tylko w sklepach H&M na terenie Polski."
            mozes spróbowac poprosic o skasowanie na kilka paragonów ale powinnas miec wtedy kilka kuponów z roznymi adresami mailowymi. prosciej jest podejsc do roznych kas lub rozłozyc zakupy w czasie.
            • kasiamasna Re: Jest jakiś kod do HM zniżkowy stacjonarnir ? 31.01.14, 12:16
              dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, faktycznie nie doczytalam *Nie łączy się z innymi ofertami i zniżkami"
    • 76aga 20 PLN rabatu na zukupy powyżej 100 PLN 31.01.14, 13:49

jw

własnie dostałam takiego maila
      • sanse3 Pomocy 24.02.14, 09:05
        Pomocy. Zapisałam sie na newsletter na 10min mail i nie przychodzi nic od H&M chociaż na stronie pisze ze wysłane. Czy na te maile 10min same przychodzą wiadomości czy coś trzeba kliknąć? pierwszy raz z tego korzystam i mi nie idzie a za 2 godz. wyjeźdzam sad
        • a-e-p Re: Pomocy 24.02.14, 10:01
          Przycisnij F5 (odswieżanie strony), albo podswietloną info na stronie, ze potrzebujesz jeszcze dodatkowych 10 minut. Mi zawsze przychodzi poczta.
          • sanse3 Re: Pomocy 24.02.14, 21:49
            Dziekuje, tak robiłam ale ze 3 razy musiałam ponowić na 10 minut bo nie przychodziło, odświeżałam strone co chwile oczywiscie i też nic. Ale po 20-paru minutach wreszcie przyszło, a potem juz przy następnych kuponach przychodziło ekspresem. tylko przy pierwszym tak się zatkało a ja jeszcze nie obeznana w tym byłam. Teraz już jestem specjalistkasmile dzisiaj kupony wykorzystałam, córa kupiła na jeden ja na drugi i poszło. Zawsze to jednak dobre pare złotych taniej.
            • aneksis85 Re: Pomocy 26.02.14, 15:31
              Polak to jednak cwana bestia hehhee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka