Dodaj do ulubionych

Gra spadające małpki

29.01.14, 19:17
oryginał jest taki:
allegro.pl/mattel-spadajace-malpki-52563-orginal-tv-i3907725582.html
zauważyłam, że pojawiły się podróbki... czy ktoś ma takie?
allegro.pl/gra-spadajace-skaczace-malpki-falling-monkey-i3924017147.html
zastanawiam się czy w tego typie grze ma to znaczenie? cena podróbki oczywiście dużo niższa... ale przecież są tam tylko bierki, małpki i konstrukcja...
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 19:24
      moim zdaniem oryginal jest tak tandetnie zrobiony, ze zadna podrobka gorsza juz byc chyba nie moze...
      • kasiadove Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 19:31
        Mamy podróbkę juz ze trzy lata (nieco inną) daje radę smile
        Oryginału w rękach nie miałam smile
        • mamawaw Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 19:41
          potwierdzam różnią sie tylko kolorem
          ale gra pomimo badziewnego wykonania super!
          • murwa.kac Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 19:43
            tak, gra jest sympatyczna czy to z dzieciakami czy doroslymi.
            ale doprawdy, matel, za taka kase, mogl zrobic cos solidniejszego i ladniejszego.
            • mamaaoli Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 19:50
              Mieliśmy podróbę, konstrukcja nam się rozpadała - to plastikowe drzewo, skleiliśmy na stałe klejem typu kropelka i jest ok.
    • natalek79 Re: Gra spadające małpki 29.01.14, 21:25
      U znajomych i w rodzinie widziałam podròbki, minusem rozpadające się drzewko, ktòre w końcu lądowały sklejone na stałe. Sama gra świetna i mòj prawie 3 latek nie mògł się oderwać, dlatego postanowiłam zakupić. Trafiłam w dużej promocji za 35zł. Ogòlnie jest super, ale nie wiem za co Mattel woła ok. 100zł... Nasza gra jest w użyciu niemal każdego dnia po kilka razy. W końcu drzewko postawiłam złożone, ale dotychczas nic się nie rozpadało.
      Dodam jeszcze, że mamy też inne gry tej firmy i wszystkie są solidnie wykonane. Przynajmniej ja tak na nie patrzę z perspektywy ceny, bo wszystkie kupowane w mocnych promocjach tak jak małpki. Może gdybym płaciła po 100zł to myślałabym inaczej. Zesztą - podobne mam odczucia do Monopoly banking Hasbro bo kupiłam za 90zł podczas gdy widziałam i po 219 zł w Tesco. Warto kupić oryginalne, ale pod warunkiem że cena jest mocno atrakcyjna.
    • mamusia.chlopca Re: Gra spadające małpki 30.01.14, 08:27
      My mamy te tańsze. Jakość drzewka nie powala, ale mój syn nie zapałał zachwytem do tej gry i rozkładamy ją sporadycznie.
    • baskokvet Re: Gra spadające małpki 30.01.14, 08:55
      Oryginał miałam pożyczony-podróbkę mamy swoją. Róznice są minimalne-kupuj podróbkę. Najwyzej skleisz na stałe drzewko.
    • marika012 Re: Gra spadające małpki 30.01.14, 09:14
      My mamy oryginał. Dla bratanka kupiłam jako dodatek do prezentu podróbkę. I niestety palma jest dużo mniejsza, patyczki ciężko włożyć, kolor z kostki starł się po 2 dniach sad
      Ponieważ dziecku się gra bardzo spodobała a mi głupio, że dałam coś tak marnej jakości to kupiłam już oryginał i podmienię jak się spotkamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka