08.02.14, 11:30
nie wiecie jak jest ze zwrotem pieniędzy z Zolando,długo się czeka ? zwracają bez problemów ?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Zolando 08.02.14, 12:19

normalnie zwracają.bez problemów.nie czekałam nigdy dłużej niż 2-3 dni od maila ze zwrot dotarł.
      Ale ja pisze o zalando wink
      • oteczka Re: Zolando 08.02.14, 13:07
        to samo ,literówka ok dzięki bo w poniedziałek kurier zabiera zwrot ,a zamówiłam drugą rzecz to może w tej samej kasie zdążę się zmieścić
      • 14kj Re: Zolando 09.02.14, 18:38
        Ma Pani szczęście, bo moje wszystkie zwroty trwały powyżej 14 dni. Samo potwierdzenie otrzymania zwrotu trwa ok. 4-5 dni od przekazania kurierowi, a potem pełne 14 dni. Tak było przy wszystkich moich ostatnich 6 zwrotach.
        • patatajowa Re: Zolando 09.02.14, 20:41

w czwartek po południu kurier odbierał ode mnie 3 zwroty.w sobotę dostałam maile ze paczki dotarły,zwrot zaakceptowali i żeby czekać na kasę.plus standardowa formułka ze przepraszają ale w tej chwili moze to potrwać i kasa moze być do 14 dni.do tej pory zawsze była po 2-3.
          Plus do wykorzystania ponownie kod rabatowy do każdego zwrotu juz od min.50 zł smile no chyba mnie lubią jako klientkę wink
          • dixi Re: Zolando 09.02.14, 21:40
            patatajowa, a Ty dostajesz te bony za zwrot pełnego zamówienia, czy przy częściowym też? bo mnie chyba z kolei nie lubią, już parę razy nic nie dostałam, posiłkuję się forumowymi kodami wink
            nawet jak ostatnio klikło mi się za wcześnie i zamówiłm riekery dla męża bez bonu, też nic nie dali, a myślałam że do pudełka coś dorzucą sad
            • patatajowa Re: Zolando 09.02.14, 22:53

pierwszy raz taki bon dostałam mailowo gdzieś w listopadzie,juz pisałam w innym wątku.potem zamawialam trochę przed świętami i też w każdej paczce była ulotka z kodem rabatowym. Teraz te 3 paczki to nietrafione płaszcze na wiosnę,wiadomo miałam kody to lepiej zamówić oddzielnie wink niestety w paczkach były ulotki do jakiegoś optyka czy coś...no i przy każdym mailu o zwrocie chyba w trosce o dobrego klienta był załączony nowy,z lepszymi warunkami big_grin
              Tu były za 2 calosciowe zwroty.
              *****************************************************************************Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
              Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB. *****************************************************************************
              • dixi Re: Zolando 10.02.14, 09:05
                płaszcz na wiosnę i ode mnie dziś wylatuje w podróż powrotną, jak nie dostanę bonu to strzelę focha i przestanę zamawiać u nich tongue_out
                • patatajowa Re: Zolando 10.02.14, 09:23
                  i słusznie wink napisz ze inni dostaja a ty jako stała klientka jeszcze nigdy,
                  i pewnie przestaniesz zamawiac niestety tongue_out
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/lNmXNaOqVUroqrSUHX.jpg
                  • patatajowa Re: Zolando 10.02.14, 09:24
                    aha, dodam ze jeden kod juz wykorzystany i tym sposobem mam posciel za 14 zl smile
                    • pakipsi Re: Zolando 10.02.14, 20:36
                      ja ostatnio robiłam 3 zwroty, ale żadnego kodu rabatowego nie dostałam sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka