Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:18 moze SUPERNIANIA!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honecker32 Tej Madonnie chyba lekko odpie.. 17.01.07, 14:48 kto powinien raczej wychowac ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczydlo Re: Tej Madonnie chyba lekko odpie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:05 niech zaproponuje 7/ph to sie od chmary polaczków nie opedzi Odpowiedz Link Zgłoś
koganei Madonna odstrasza nianie 17.01.07, 19:27 Haha no i po co adoptować dzieci jak się nie ma czasu nimi zajmować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plugiem wleb [...] IP: *.hsd1.or.comcast.net 17.01.07, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewriej No prosze, rasizm na GW... IP: *.aster.pl 18.01.07, 00:06 w stosunku do Polaków, a moderator postu jeszcze nie skasował? Pozdrawiam GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdaniec moderator zawsze kasuje to co wygodne GW IP: *.onlink.net 18.01.07, 02:03 a poza tym nie czujesz odoru czosnku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewriej Re: moderator zawsze kasuje to co wygodne GW IP: *.aster.pl 18.01.07, 02:07 Ja tam lubię czosnek(wręcz uwielbiam), ale nie lubię Stasiaka. No ogólnie GW zeszła na psy ostatnio, nie wiem czemu. Przestałem ją czytać, ale dzisiaj wyjątkowo pojawiłem się na stronie GW i na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staefun Kolejny Gnida-niec (czyt.: niecna gnida) dał głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:08 > a poza tym nie czujesz odoru czosnku? No i proszę - długo nie trzeba czekać, żeby jakiś gnida-niec (czyt.: niecna gnida) nie zanieszcyścił forum GW pseudo-aluzyjnym odchodem swojej paranoi i nienawiści. Temat wątku nie ma znaczenia - może chodzić o wulkany na Wenus, sepsę wśród żołnierzy, czy jak w tym przypadku - problemy z nianią dla smarkaczy gwiazdy popu. Tak czy tak dyżurna swojska gnida wietrzy Żyda. P.S. Swoją drogą uwielbiam czosnek, ale jem go tylko w piątki, soboty, święta i na urlopie - szanuję prawo współpracowników do w miarę nieinwazyjnych woni w miejscu pracy. Domownicy i znajomi muszą wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
nawalony_z_barcelony Madonna odstrasza nianie 18.01.07, 12:57 Madonna nie wierzy nawet w telewizję Trwam? Szalona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 jakby się w pałacu wychowała IP: *.mgm.gov.pl 18.01.07, 14:00 ale choroba umysłowa zwana "sława i mamona" to normalka wsród gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś