Dodaj do ulubionych

Plus Plus Midi

16.02.14, 21:22
Jak już tu weszłam, to napisze, bo może komuś się przyda: Plus Plus Midi to hit u mojego pięciolatka. Jak dostaliśmy te klocki, o których wcześniej słyszałam, to byłam rozczarowana. Moim zdaniem one są nieciekawe i mało się z nich da zrobić. Ale najwyraźniej to ja jestem za głupia, bo synek przepada z tymi klockami na godzinę w pokoju i buduje niesamowite rzeczy.
Dodatkowa zaleta: może się bawić razem z dwulatkiem smile
Obserwuj wątek
    • sound37 Re: Plus Plus Midi 30.03.14, 16:49
      Czasami nam dorosłym się wydaje, że tak właśnie jestem ale w praktyce zwłaszcza przy dzieciach jest zupełnie inaczej, ogranicza ich tylko wyobraźnia, Mój synek uwielbia klocki plus plus, trafiliśmy na nie w Krakowie w jednym z lokalnych sklepików www.niczchin.pl/165-klocki-plus-plus-puzzle
      • dammma Re: Plus Plus Midi 30.03.14, 22:16
        Fajnie, że podzieliłyście się opinią o tych klockach, bo od jakiegoś czasu się do nich przymierzam i nie byłam pewna, czy się sprawdzą.
        Zastanawiam się jeszcze nad rozmiarem dla 7 i 11 latki. Czy mini nie będą za małe?
        Dzięki
        • aleksandra1977 Re: Plus Plus Midi 30.03.14, 22:22
          7 i 11 latki. Czy mini nie będą za ma
          > łe?
          nie beda - porownywalne z lego city, wiec dzieci w tym wieku sobie poradza. Przy maxi moze wystapic niedosyt, bo nie ulozysz z nich takich ksztaltow jakie daja sie ulozyc z mini (ze wzgledu na rozmiar).
    • aleksandra1977 Re: Plus Plus Midi 30.03.14, 22:27
      u nas byl szal i na midi i na mini (mniej wiecej rok temu). Sprzedawalam te klocki w sklepie, moglismy je testowac dosc intensywnie. Stosunkowo szybko zostaly wyparte przez lego i tak zostalo do dzis. Kilka kompletow Plus Plus oddalam do przedszkola i tam sa hitem.
      • dammma Re: Plus Plus Midi 30.03.14, 23:21
        to pewnie się skuszę na mini-dzięki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka