Dodaj do ulubionych

Newsletter Tchibo -przecena

14.03.14, 10:25
Jak to rozumiecie - cytuję dzisiejszy newsletter:

Szanowni Państwo,

wystartowała nasza wielka wyprzedaż przecenionych produktów! To jedyny taki okres, kiedy zbijamy ceny nawet o 50%. Ilość produktów jest ograniczona, więc do zakupów zapraszamy już teraz.

Ja rozumiem, że dodatkowo przeceniają już przecenione produkty.
A Wy - jak to rozumiecie?
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 10:41
      No nie wiem - w koszyku nic się nie zmienia uncertain
    • zespol_tchibo Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 13:43
      Witamy, wyprzedaż polega na obniżce regularnych cen nawet do 50%. Po dodaniu produktów do koszyka, ich cena nie ulega zmianie, gdyż są to już artykuły po przecenie.
      • gizm0 Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 13:56
        W mailu jest napisane, że "wyprzedaż przecenionych produktów" ,a ja nie widzę, aby ceny się zmieniły od tych sprzed kilku dni. Więc o co chodzi w tym mailu? Chwyt reklamowy?
        • zespol_tchibo Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 16:36
          Naszą intencją było poinformowanie odbiorców maila, że w chwili obecnej uruchomiliśmy akcję wyprzedażową SALE. Obejmuje ona dużo produktów, a do tego cena niektórych z nich została obniżona. Dziękujemy za zwrócenie uwagi, że informacja w treści maila może być myląca. Pozdrawiamy!
          • els.ol Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 18:30
            Wy macie chroniczne SALE wink
            Dość często zaglądam do tchibo online i ZAWSZE jest zakładka z wyprzedażą wink
      • 1alfa1 Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 18:06
        Błyskawiczna odpowiedź - duży plus dla firmy.
        Czy zespół tchibo mógłby zdradzić jak "technicznie" "znalazł" tak błyskawicznie pytanie na temat swojej firmy?
        • sinceramente Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 18:19
          Myślę, że Tchibo (podobnie jak Merlin) nas czyta i stąd ta szybka reakcja (i to już nie pierwszy raz).
          • zespol_tchibo Re: Newsletter Tchibo -przecena 14.03.14, 18:42
            Dziękujemy za miłe słowa smile Staramy się śledzić na bieżąco opinie naszych Klientów, by jak najlepiej sprostać ich oczekiwaniom. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony na Facebooku smile Pozdrawiamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka