Dodaj do ulubionych

buty z Decathlona

28.03.14, 09:12
Czy ktoś z Was posiada takie buty? www.decathlon.pl/buty-turystyczne-niskie-dla-dzieci-arpenaz-50-rzep-niebieskie-id_8300368.html
Zastanawiam się nad zakupem dla syna,ale chciałabym wiedzieć czy są lekkie, wygodne? Nie mam możliwości obejrzenia ich w sklepie stacjonarnym.
Obserwuj wątek
    • babsee Re: buty z Decathlona 28.03.14, 09:41
      Bylam i macałam, nie nabylam bo nie bylo naszego rozmiaru. Bardzo mnie zdziwilo, ze sa takie leciutkie.Nic nie ważą. Dość elastyczna podeszwa. Wyglądaja bardzo zgrabnie na stopie.
    • els.ol Re: buty z Decathlona 28.03.14, 10:01
      Mam dla córki wersję z czerwonym. Polecam, są lekkie, wygodne. Kupuj śmiało.
      • mama_radzia Re: buty z Decathlona 28.03.14, 10:08
        Serdecznie dziękuję za odpowiedźsmile
        • mmala6 Re: buty z Decathlona 28.03.14, 10:24
          mój czterolatek chodzi w tych z czerwonym. Jak kupowałam to najpierw wybrałam niebieskie ale ten wydawało mi się, że niebieski materiał jest cieńszy niż czerwony, dlatego wybrałam czerwone.Młody w nich śmiga od miesiąca, są bardzo ok. Starszy syn też miał kilka par butów tego typu, relacja ceny do jakości bardzo dobra.
    • aneksis85 Re: buty z Decathlona 28.03.14, 10:26
      co prawda mam nieco inne, ale z całą pewnością mogę polecić smile butki bdb jakosciowo i cenowo, do tego przesyłka gratis, kupuj wink
      • zuza-nka88 Re: buty z Decathlona 28.03.14, 13:04
        www.decathlon.pl/sanday-turystyczne-dla-dzieci-arpenaz-50-id_8244016.html a ma ktoś takie sandałki? jak z czyszczeniem? potrzebuje czegos do przedszkola, ale córka nigdy nie miała tak odkrytych tz bez pietki, beda sie trzymały nogi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka