magdagg2 09.04.14, 18:21 przez przypadek trafilam dzis do kappahla a tam 2 za 1 na przecenione. pani powiedziala ze smsow nie bylo i kto trafi ten ma szczescie. juz od kilku dni jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darla-d Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 19:10 Byłam wczoraj w Łodzi ale nic takiego nie rzuciło mi się w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 20:17 przy wejsciu byly duze tablice z informacja i nad kazdym wieszakiem z przecenionymi rzeczami. bylam w Suwalkach Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 20:45 może to nie jest ogólnopolska akcja, dlatego bez sms? bo ja wczoraj przechodziłam obok KappA. i był tylko plakat 3 za 2. Co prawda nie weszłam do środka, więc może gdzieś tam było wewnątrz o 2 za 1 dla klubowiczów, ale w wystawie nie było tego widać Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 11:55 Byłam w Katowicach właśnie ,nie ma 2 za 1.Ale właśnie był metkowany towar na dziale dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 12:48 W Bydgoszczy jest, ale to juz resztki resztek. Chociaż ja jeszcze wygrzebałam seterek HR i kilka koszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: a jak Kraków? 10.04.14, 19:25 W Krakowie jest na pewno 2 za 1 w Bonarce, na damskim stara bieda, ale na męskim i dziecięcym można coś wygrzebać, ja kupiłam tanią bieliznę HR, koszulki i jakieś skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: w Rzeszowie 10.04.14, 22:12 bida z nedza w gal.rzesz. nic nie wybrałam, na siłe chyba bym musiała kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 patatajowa 10.04.14, 23:53 pewnie w GRz na większe dziewczyny patrzyłaś, ale może mniejszych chłopców oblukałaś z przypadku? Jest coś? Akurat siedzę z młodym w domu, bo ma zapalenie płuc, ale jutro popołudniu mogłabym skoczyć do jednej galerii... tylko jednej i nie wiem gdzie uderzyć. W ubiegłym roku obkupiłam tak młodego w ulubione welurowe dresy kaxs i te bajkowe, bo też wąskie. Wychodziły świetnie cenowo a powiem, że jestem bardzo mile zaskoczona z ich jakości patrząc na użytkowanie przedszkolne. No i meszku nie mają...To był chyba jedyny raz, gdy trafiłam na te dresy w promocji...Tak czy tak będę musiała kupić, bo mi z nich wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patatajowa 11.04.14, 08:38 patrzyłam bo czasem jeszcze cos na 128 pasuje na syna. jak dla mnie resztki z resztek,cos co juz wisiało wczesniej, były koszulki i dresy z poliestru, jakis koronkowo-poliestrowy badziew dla dziewczyn, no z nowej kolekcji poza Hampton tez nie ma na czym oka zawiesic Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: patatajowa 11.04.14, 09:20 dzięki, może do MH wpadnę dzisiaj, a najchętniej pewnie jutro rano jak syna na uniwerek podrzucę. Brakuje mi KappAhl w NŚ, bo tam zawsze był mniejszy ruch i więcej wisiało... Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 14:02 a ja kupilam 2 pizamy - jedna z myszka miki, druga z tygrysem- wyszly 25 zł za sztuke, 2 pary polarowych spodni kaxs - 17,50 za pare. spodenki, majtki, bluzki z myszka miki, rurki. byly jeszcze pojedyncze bluzki kaxs, kamizelki takie eleganckie, koszulki - wszystko na malym chlopcu Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: a jak w Trójmieście? 10.04.14, 15:36 wystarczy zadzwonić do sklepów manhattan i klif (bo te mnie interesowały ) mają akcję 2 w cenie 1 na przecenę! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Łódź-jest w GŁ i Porcie 11.04.14, 07:32 ale uwaga-tylko na dział dziecięcy Wczoraj wieczorem podeszłam do Galerii-dla chłopców sporo bluzek z serii Organic Cotton po 30 zł, czyli wychodzą po 15, z Angry Birds za 45, piżamy z samolotami i Batmanem po 50 zeta, trochę spodni rurek Z dziewczynek rzuciły mi się w oczy fajne spodnie dresowe z Angry po 45 zł,czyli 20 zeta za parę Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: a jak w Trójmieście? 11.04.14, 08:45 w Manhattanie we Wrzeszczu przecena na wszystkie działy zrobiłam małe zakupy i jestem zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
tg76 a jak w Wawie?? 11.04.14, 09:26 poszukuje dla chłopców 86/92 i 104/110... Warto jechać?? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 11.04.14, 09:37 Mam pytanie jak to jest byłam wczoraj w Rudzie śląskiej w Kappahalu i tam było tylko 50% z przeceny na damskie i dziecięce - tylko na swetry i bluzy z końcówką 89 na metce, było kilka sweterków chłopięcych które wychodziły po 22,50 i 20 dziewczęcych wcale Jak jest u was 50/50 na wszystko % ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 11.04.14, 11:10 Tak,na wszystkie przecenione 2 za 1.wszystkie dzialy.pewnie co sklep,to inne zasady Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Magnolia - Wrocław 11.04.14, 11:44 50% na przecenę obowiązuje tylko na swetry damskie i dziecięce Te wspominane wyżej spodnie dresowe z angry birds dla dziewczynek wiszą na przecenie za 35 zł... ja dla chłopaków nic ciekawego nie znalazłam, tylko się nieco zdziwiłam, że szorty, które kupowałam w ubiegłym roku www.kappahl.pl/article/szorty_592782 są teraz o 10 zł droższe Odpowiedz Link Zgłoś