Dodaj do ulubionych

odstapie 20 % kod do vision express

24.04.14, 21:43
Niedawno dostalam kod rabatowy do w/w. Mnie sie nie przyda, ale byc moze ktorejs z Was? Wazny do 30.04. Rabat na okulary korekcyjne z AR i okulary sloneczne.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • delthga Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 00:25
      Ja bym chętnie przygarnęła smile
      • mmartyyynaa Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 05:29
        Poszlo na gazetowego. Chyba ze chcesz na inny mail to prosze podaj. Pozdrawiam wink)
        • moadek Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 09:24
          oj ja tez bym chetnie skozrystała, własnie musże wyminic moje patrzałki, ale rozumiem ze był jednorazowy sad
    • sto.krotka79 Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 10:22
      Jeśli kod nie test jednorazowy to ja bym bardzo prosiła smile
    • mmartyyynaa Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 11:14
      Z tego co mi wiadomo to ten kod jest niestety jednorazowy. Gdyby bylo inaczej- wyslalabym go Wam wszystkim. Wyslalam screen shota z telefonu na maila pierwszej dziewczynie, ktora sie nim zainteresowala. Mam nadzieje, ze sie przyda. Szkoda, ze wczesniej nie pyslalam bo poprzepadalo mi kilka kuponow znizkowych m.in. do H&M. Teraz jesli z czegos nie bede chciala skorzystac to bede sie dzielic na forum. Przychodza do mnie tez SMS ze Smyka i CCC i kilku innych. Portfel niestety nie jest tak pojemny jakbym chciala w zwiazku z czym musze sie hamowac wink))
      • moadek Re: odstapie 20 % kod do vision express 25.04.14, 11:21
        W takim razie dzieki za dobre chęci i pełniejszego portfela czego i sobie życzę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka