o_l_a3 26.04.14, 19:49 Młody ma niedługo urodziny i zażyczył sobie dźwig- polecicie mi jakiś, bo nie wiem co wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beakarp Re: fajny dźwig dla 5latka 26.04.14, 23:04 Mój prawie 5latek tez zamówił dzwig Dziadek ma kupić taki wielki, sterowany Odpowiedz Link Zgłoś
tapoczta1 Re: fajny dźwig dla 5latka 27.04.14, 22:07 Mamy od Gwiazdki dźwig firmy "Dickie" Często użytkowany, nie widać na nim żadnych śladów. Mały ma 5 lat, więc ten sam poziom niszczycielstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: fajny dźwig dla 5latka 27.04.14, 18:02 Popatrz na auta Bruder, może coś ci wpadnie; dźwigi też mają, a może spodoba się straż pożarna z żurawiem Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: fajny dźwig dla 5latka 27.04.14, 18:28 allegro.pl/silverlit-ogromny-dzwig-na-pilota-rc-81117-promoc-i4163286275.html polecam zabawki firmy Silverlit - są praktycznie niezniszczalne. Syn dostał w tym roku lawetę, jest zakochany. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa17 Re: fajny dźwig dla 5latka 27.04.14, 18:49 Kupiłam takiego silverlita 3-latkowi. Fajnie się prezentował chociaż dźwięki na dłuższa metę wkurzające. My mieliśmy pecha, już po godzinie zabawy sterowanie siadło, oznaczenia na przyciskach w pilocie zaczęły się wycierać. Na szczęście sklep przyjął reklamację, zwrócił pieniądze a jak jak na początku planowałam dokupić resztę tak szybko się z tego wyleczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: fajny dźwig dla 5latka 27.04.14, 20:46 Ojeju to faktycznie mieliście pecha- my na BN kupiliśmy lawetę z koparką + pilot + akcesoria. Wszystko śmiga jak należy, nic się nie wytarło. Fajnie że sklep przyjął Wam reklamację. Odpowiedz Link Zgłoś