Dodaj do ulubionych

kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m?

03.06.14, 11:16
W tamtym roku było to gdzies w połowie czerwca? a w tym? czy ktos cos wie? czy takie informacje sa gdzies wczesniej podawane?
Obserwuj wątek
    • fajna_myszka Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 11:24
      chyba się zaczyna, dzisiaj rano w Galerii Krakowskiej dużo ubrań z metką -50%. Poza tym skarpetki, majtki, jakieś spinki, czapeczki po 5 zł.
      • monikaj21 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 11:29
        Początek wyprzedaży wygląda chyba inaczej - teraz jest po 1 wieszaku ubrań 50% na dziale + parę dodatków po 5zł.
        Biorąc pod uwagę poprzednie lata obstawiam początek wyprzedaży w przyszłym tygodniu.
        • mia.vita Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 11:41
          Kurcze chyba jak każdy chciałabym wiedzieć kiedy jest ten typowy dzień startowy. Potrzebuje rzeczy dla dzieciaków, męża i siebie na wakacje tongue_out iem, że jak są wyprzedaże o zaraz jesli oczywiście jest coś ciekawego to znika raz dwa smile Dlatego chciałam jechać w "ten Dzień" zaraz z rana i coś upolować smile myśle, że nie będę tu dla as konkurencją. Chyba, że ktoś jest z Tarnowa?? smile

P.S: A czy wyprzedaże równo startują we wszystkich sklepach w Polsce?
    • magdagg2 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 12:33
      W zeszlym roku w h&m wyprzedaż ruszyla po polowie miesiąca.nie wiem czy to byl 16 czy 17 ale na pewno tak.nie chce mi sie szukać ale w zeszlym roku o tym pisalam😊mozesz poszukac
      • magdagg2 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 12:52
        poszukalam i znalazlam smile

watek z zeszlego roku -od 17 czerwca
        • krasulas Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 03.06.14, 17:05
          Teraz wiszą stare kolekcje 50% metkowane do dzisiaj. Mozna wyhaczyć dlugie czarne bluzy z malinowym pasem dla starszych dziewczyn. Jeansy. Szorty chłopięce dresowe....majtki, skarpetki .... Dla panow skarpety. Pododobnie panie. Generalnie...u mnie w obrębie 8km na 3 sklepy tylko 20% przeceny pokrywa się. Co sklep...inna bajka...
        • julka-4 Znalazłam takie coś. 08.06.14, 22:15
          Niby 19.06.
          www.glamki.pl/moda/promocje-i-wyprzedaze/letnie-wyprzedaze-2014-kiedy-i-gdzie-zaczynaja-sie-wyprzedaze-letnich-kolekcji,15_14103.html
          • lia Re: Znalazłam takie coś. 08.06.14, 22:35
            Ciekawe skąd mają takie info. Zara 21 czerwca - w sobotę? Kiedyś ktoś tu głosił mocną tezę, że Zara startuje zawsze w czwartek, w zeszłym roku chyba koło 26 czerwca ruszyli. A HM obstawiam na ten tydzień smile
            • nuage8 Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 07:41
              to prawda - Zara zawsze w czwartek, potem pogłębianie -% też co czwartek, wiem od koleżanki kierowniczki w Zarze.
          • sinceramente Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 07:56
            Tylko, że 19.06 to święto i co jak co, ale nawwet h&m będzie wtedy zamknięty.
            • krasulas Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 09:29
              Wg mnie...jutro będą metkować sezon bodajże 8y...
              • tuya Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 12:58
                W g krakowskiej część sezonu 8 juz ometkowana, byłam na damskim i na dziecięcym.
                • lia Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 14:47
                  To co? Jutro? Pojutrze? Wszyscy już w blokach...? tongue_out
                  • tuya Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 14:56
                    No dziś już coś było, 4 wieszaki na damskim i 4 na małym chłopcu widziałam.
              • patatajowa Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 15:09

nie w temacie jestem...o co chodzi z tymi sezonami w hm??
                • mia.vita Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 15:38
                  Kuźwa a u nas na małym chłopcu nic zupełnie sad a szkoda moze sie rozkręca cos. Na dużym Ch też niewiele i na większych dziewczynkach też jeszcze nic. Po owych okularach na damskim śladu nie ma na męskim za to były i mężowi zakupiłam. Niestety nie mam tak dobrze żeby codziennie zagladnac do hm. Ale moze pod koniec tyg wpadnę i na początku następnego. Dzisiaj kupiłam tylko kolczyki za 2zl, pierścionek 2zl, okulary przeciwsłoneczne męskie 5zl, spodenki krótkie dla starszego za 15, 3pal slipy dla mniejszego 11,40zl i 3pack bokserki starszemu za 15. Czekam na więcej smile
                  • mc30 Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 19:50
                    ja kupując akcesoria po 2 złote pokusiłam się o zapytanie pani o to kiedy wyprzedaż
                    powiedziała, ze w tym roku nie wcześniej niż 20-stego
                    bo podobno z powodu kiepskiej pogody kolekcja letnia się wcale prawie ie sprzedała, salony mają kiepskie obroty i muszą jeszcze coś ugrać w pełnych cenach, zatem w tym roku później

ale czy to była prawda, któż to wie ? smile
                    • mia.vita Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 20:23
                      Oj nie ładnie to tak :p ludzi trzymać big_grin jakby dobre promo zrobili to by wyszli na równo bo ludzie jak jest % to kupują zwykle wiecej nawet jak im to niepotrzebne. A jak wisi w normalnej cenie to nawet nie spojrza. No ale czekajmy i zagladajny bo chyba codziennie coś dorzucaja.
                      • lia Re: Znalazłam takie coś. 09.06.14, 21:25
                        Eeee nie chce mi się wierzyć, że taki wielki koncern jak HM ustala wyprzedaż pod pogodę za oknem. Przecież wyprz startuje chyba równo w całej Europie, nie? (niech mnie ktoś poprawi) Taka decyzja to chyba nie jest w gestii polskiej czy jakiejkolwiek innej regionalnej dyrekcji. Może pani chciała, żebyś jednak kupiła dziś, a nie czekała do środy na taniej? big_grin Ale ja tam laik jestem, nie znam mechanizmów od środka, tu więksi specjaliści są. Podpinam się pod pytanie patatajowej - to co 8 sezon, taka ósma "dorzutka" do kolekcji W-L?
                        • eny79 Re: Znalazłam takie coś. 10.06.14, 10:46
                          pod pogodę, to moze nie, ale pod wyniki sprzedaży, to jak najbardziej.
                • a-e-p Re: Znalazłam takie coś. 10.06.14, 09:55
                  patatajowa napisała:
                  >
                  > nie w temacie jestem...o co chodzi z tymi sezonami w hm??

No co ty, nie wiesz wink
                  Na papierowej metce masz ciag liczb pod kodem kreskowym, piec pierwszych jest razem a potem jedna oddzielona (ta własnie oznacza sezon), potem kolejne, zwykle w grupach. Najnowsza kolekcja to sezon 9, wiszace 'ochłapy' to 6 i 7, a beda przeceniac 8 (oczywiscie nie wszystko).
                  • a-e-p Re: Znalazłam takie coś. 10.06.14, 09:57
                    piec pierwszych jest razem a potem ...

szesc nie pięć jest razem
                  • patatajowa Re: Znalazłam takie coś. 10.06.14, 10:04
                    no widzisz, jednak czegos nie wiedziałam wink
                    dzieki za uswiadomienie smile
                    byłam wczoraj i nic sensownego nie widziałam jeszcze,poczekamy zobaczymy...
                    • edie70 Re: Znalazłam takie coś. 10.06.14, 23:37
                      ON LINE DE już wystartowała uncertain
                      SALE
                      Czy tylko ja nie mogę pojąć fenomenu braku sklepu on-line w PL ?
                      kliknął by człowiek sporo rzeczy do koszyka i gotowe smile trudno codziennie jezdzić 17km do galerii i sprawdzac czy coś rzucili wrrrrrrrr
                      • lia Re: Znalazłam takie coś. 11.06.14, 08:54
                        Czy tylko ja nie mogę pojąć fenomenu braku sklepu on-line w PL ?
                        Mają układ z agorą, żeby forum nie umarło bez wątków "gdzie w hm znajdę", "czy są u was już te softshelle", "proszę o pomoc w zakupie" i "kiedy startuje wyprzedaż?". To jedyne wytłumaczenie,które przychodzi mi na myśl big_grin
                  • minima80 Re: Znalazłam takie coś. 18.06.14, 15:38
                    a czy kody z 9 też będą przeceniane? poza tym są też rzeczy z 0 po sześciu cyfrach i z 10 - czy one też będą przeceniane?
    • kocimilek Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 10.06.14, 00:20
      Dziś sprzedawczyni w H&M powiedziała ze w przyszłym tygodniusmile
    • annaparzonka Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 12.06.14, 07:18
      U mnie w Danii wyprzedaz online zaczela sie w poniedzialek, w sklepach pewnie zacznie sie po weekendzie, no chyba ze sklepy szybciej wszystko rozpakuja, m pracuje w h@m i mowil ze z glownego magazynu gdzie metkuja dzisiaj popoludniu lub jutro rano wszystko musi wyjsc. Data przecen nie jest narzucona np zimowa w Danii zaczyna sie 23 grudnia a w Polsce wczesniej.
      • pelasia_0 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 12.06.14, 20:49
        Byłam dzisiaj w Schwedt i tam już sporo rzeczy przecenionych. Sukienki, spodnie, bluzki, dużo dodatków, buty. Ceny głównie -50%, chociaż zdarza się mniej i dużo więcej. Także myślę, że u nas też ruszy lada chwila.
    • mia.vita Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 15.06.14, 13:55
      I jak ram wyprzedaże?
      • szmytka1 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 15.06.14, 15:35
        u mnie nijak. BYłam wzoraj i jest po 1 wieszaku na dział + wieszak ze strojami na przebranie. Bluzy chłopięce tak ze 4 sztuki po 40 zł, trochę bluzek takich basic granatowe rękawy biały tułów, kilka dwupaków bluzek na długi i krótki i w sumie to wsio. Nic nie kupiłam.
        • agni71 Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 15.06.14, 16:27
          Ja byłam wczoraj w Arkadii w Warszawie, intersował mnie dział dla starszych dziewczynek. Jak dla mnie nędza z bidą.
    • izryn Re: wyprzedaż ruszyła 16.06.14, 11:47
      Byłam dziś Centrum Targówek (w-wa) i bardzo dużo przecen na dziale damskim, równie dużo na męskim, ale jeszcze przemieszane z rzeczami nieprzecenionymi. Dział dziecięcy na razie nie ometkowany.
      • beataaa83 Re: wyprzedaż ruszyła 16.06.14, 13:06
        we Wrocławiu dział męski i damski ometkowany, dzieci niestety jeszcze nie a byłam w 3 H&M.
        • cyber-szuja Wrocław Arkady... 16.06.14, 13:35
          Niestety potwierdzam, w Arkadach na dziecięcym jeszcze normalne ceny...
          • natalek79 rzeszów 16.06.14, 13:37
            A ja byłam w sklepie tuz po 10 i wieszaki pełne %. Dziecięce też. Perełki znikały w zawrotnym tempie, ale obkupiłam dzieci moje i znajomych.
            • sanse3 Re: rzeszów 16.06.14, 13:47
              napisz prosze co mniej wiecej było dla dziewczynek przecenione i za jaką cenę? sukienki, legginsy? bo nie wiem czy gdzzieś szybko jechać, mam daleko H&M bardzo sad
            • manala Re: rzeszów 16.06.14, 13:48
              a co fajnego kupiłaś? kurcze nie chce mi się tam znowu leźć bo u mnie w mieście to nie wiem czy w ogóle będą jakieś przeceny ; )
            • natalek79 Re: rzeszów 16.06.14, 17:47
              mam chłopców niestety i tam się skupiłam na wieszakach i nastolatkę, więc obok dziewczyn w zasadzie przeszłam. Były spodenki po 20, legginsy po 10, mnóstwo koszulek, t-shirtów...jakieś sukienki po 10. Na chłopcach od sezonu 7 do 9, dla mnie perełki to bermudy z paskiem po 10 z 59
      • anusiiia1313 Re: wyprzedaż ruszyła 16.06.14, 13:38
        A klif Gdynia?
    • czarna.perla Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 16.06.14, 13:53
      u mnie na dziewczynkach nędza, dużo rzeczy na damskim ale wogóle ich nie przeglądałam bo do szłąu doprowadza mnie wyszukiwanie czegoś w miarę ciekawego na wieszakach, na których jednak większość rzeczy to byle jakie szmaty. Kupiłam sobie dwa 5-paki skarpet, każdy po 5 zł. Na chłopcach niedużo ale rzeczy całkiem sensowne, np. 3 paki bokserek po 5 zł, 3 paki skarpet po 5 zł, spodnie na 134, 140 po 20 zł. Syna trochę obkupiłam.
      Męskie będą dopiero w środę.

Wszystkie te rzeczy które teraz są po 5,10,20 zł w zeszłym tyg. były przecenione na -50%, czyli były przeciętnie dwa razy droższe niż w tej chwili.
      • mia.vita Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 16.06.14, 18:14
        dziewczyny wiem, że co h&m to co innego ogólnie przecenione ale co mniej wiecej widziałyście na chłopców 86/92 i 116/122?. I czy są przecenione jakieś akcesoria na małej dziewczynce? potrzebuję coś na urodziny dla 2-latki smile
        • a-e-p Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 16.06.14, 22:09
          Rzeszów: byłam tylko na dziewczynkach i na damskim (nie ma nic ciekawgo, nawet spodni materiałowych z Logg, ktore co roku kupowałam...) W sumie zakupy dla dziewczyn uważam za udane. Wisi mnóstwo rzeczy, chociaz czesc przeceniona z 39.90 na 30 zł sad W Grafice wszystko w jednym miejscu; starsza córka kupiła bluzke w paski z dł. rekawem i tshirt z koronka (bedzie na zakonczenie roku) - obydwie rzeczy z LOGG oraz długi dzianinowy kardigan (w azurkowy wzorek). W GRzeszow przecen trzeba szukac po sklepie. Tam dla młodszej kupiłam wszystko z LOGG: 2 bluzy na zamek bez kaptura (ciezko o takie) po 30zł i szarą z aplikacją za 20zł oraz spodenki (20zł) - te rzeczy były przecenione o 50%.
          • a-e-p Re: kiedy startuje lenia yprzedaż w h&m? 16.06.14, 22:11
            Zaomniałam napisac ze przecenione sa tez espadryle (śliczne), tenisówki, torebki, kapelusze i czapki oraz majtki w wielopakach a nawet rajstopy.
            Drobne akcesoria nie rzuciły mi sie w oczy.
            • natalek79 Re:rzeszów 17.06.14, 09:24
              zdecydowanie GRz porażka - to ich zmieszanie % z resztą kolejny sezon mnie osobiście osłabia i odrzuca. NŚ na plus - sporo rzeczy, córka dokupiła kilka sztuk, w tym również ten kardigan wspomniany. Wisiało sporo spodni na deszcz po 20zł na małym chłopcu, ocieplanych kamizelek Przed 10-tą jeszcze do MH planuję podjechać. jak patrze na stronę de i widzę ogrom przecenionych softów, to coś mi się robi...
              • a-e-p Re:rzeszów 17.06.14, 09:46
                Były przecenione softy dla dziewczynek małych, te granatowe w kropy, najwiekszy rozmiar ktory rzucił mi sie w oczy to 116. Innych ciekawych kurtek dla dziewczyn brak.

Szukam jeszcze przecenionych jeansów dla starszej i skarpetek w wielopakach (dziwne, bo nigdzie nie ma), a został mi kupon z Grupona (ten: płacę 30zł a dostaje grupon za 50zł). Zakupy z nim wychodza w super cenach.

Starsza tak bardzo urosła, ze ostatni sezon kupuje na starszych dziewczynkach a młodsza weszła w rozm. 134, wiec czarno widze kolejna wyprz. w H&M... No chyba ze wreszcie rozszerza rozmiarówke dla małych dzieci do 140cm.
                • natalek79 Re:rzeszów 17.06.14, 13:45
                  Byłam w MH i kupiłam dwa softy dziewczęce - różowy 122 i w kropy 128. Zostały jeszcze tylko na 92. Ubolewam, że dla chłopców nie ma nic. Skarpetki w wielopakach były początkiem wyprzedaży na -50% a w MH po 5zł. Teraz nie ma nic.
                  • mia.vita Re:rzeszów 17.06.14, 20:55
                    A widzialyscie sorry na chłopców? Rozmiary 92-98, 116-122? I jak cenowo wychodziły te aorty po przecenie?
                    • patatajowa Re:rzeszów 17.06.14, 22:13
                      przykrości na chłopców nie było wogóle.
                      aort tez nie było ,same żyły jakieś małe...
                      https://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif
                      • agni71 Re:rzeszów 17.06.14, 22:22
                        a te żyły po ile? wink
    • aga_martusia Gdańsk Matarnia 18.06.14, 18:03
      Bardzo dużo przecen na dziewczynkach - chyba jeszcze nigdy tyle nie widziałam- bluzki po 10zł, szorty po 20zł, sukienki, getry itp - niestety na chłopakach nędza.
      • mia.vita Re: Gdańsk Matarnia 18.06.14, 18:36
        nawet mi nie mówcie ;/ bo mam, dwoch chłopaków łobuziaków. A dziewczynki ni hu hu. Jade własnie zaraz na sklep obym cos zastała wink
    • pomilak1 3 stawy Katowice 18.06.14, 19:44
      Bardzo duży wybór - szczególnie na większej dziewczynce smile
      No i wreszcie pojawiły się gumki i spinki za 2zł -obkupiłam córkę na kolejne pół roku tongue_out
      Może zostawiać kolejne tony w przedszkolu wink big_grin
      • mia.vita Re: 3 stawy Katowice 18.06.14, 22:33
        Ja też mile zaskoczona przedewszystkim wyborem. całkiem sporo było. Szkoda że u nas gumki i spinki nie przecennione bo chciałam kupić coreczce kuzynki na urodzony jako dodatek do prezentu. A na swoich chłopców kupiłam kilka rzeczy ( choć można by było i więcej ) ale wiecie taki jeden chodził za mną i i tak był cierpliwy ale nie chciałam podrazniac jego cierpliwości :p

Na małego kupiłam: spodnie chinosy , krotnie dzinsowe, krótkie a'la lemoniadowy kolor (ale wymyśliłam ale na taki mi wygląda moze być b. Jasny żółty :p) , t_shirt myszka miki, i espandyle ???
        Starszemu: t_shirt z małupiszonem, buty do kostki a'la dzinsowe i w sumie tyle plus spodnie i bluza adresowa Basic bo potrzebował ale to w reg cenie. Czy oni basici przeceniaja wogole?. Brakowało mi oczywiście softow sad

Na siebie nawet nie zaglądałam smile a na męskim to porażka , najmniej i to jeszcze beznadzieja.
    • beataaa83 Rynek wrocław 18.06.14, 22:49
      We Wrocławiu w Rynku mnóstwo biżuterii dla dziewczynek po 2 zł. Obkupiłam moją chrześnicę w opaski, gumki i spinki. Jeśli ktoś chciał by obkupić maluchy to w Marino zarówno dla dziewczynek jak i chłopców do rozmiaru 92 mnóstwo fajnych ciuchów, chyba najwięcej.
      • zona.meza Re: Rynek wrocław 22.06.14, 20:41
        Co macie na mysli piszac aorta albo zyla??wink
        Jest sens jeszcze sie wybierac do hm? Dometkowali cos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka