Dodaj do ulubionych

decathlon - darmowa dostawa

20.07.14, 12:47
jak w tytule
www.decathlon.pl/
Obserwuj wątek
    • malowanka06 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 13:13
      odkrycie big_grin
      • tatonka9 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 13:27
        moje na pewno smile

nie kupuję tam często, ale pamiętam że jesienią obczajałam na stronie kurtkę dla córki i kupowałam w sklepie, a że do najbliższego mam ok 100 km to chwilę trwało, zanim złożyło mi się tam być. Myślałam że teraz będzie podobnie, wczoraj chciałam obczaić, no i byłam miło zaskoczona!

Rozumiem, że to nie promocja tylko na stałe, tak?
        • malowanka06 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 13:45
          może nie na stałe ale działa dość długo już smile na forum chyba każdy wie, no poza tobą. Ale już wiesz też smile Ja też mam daleko więc takie zakupy mi zostają.
          Miłego dnia
          • mamaemmy Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 21:42
            malowanka06 napisała:

> może nie na stałe ale działa dość długo już smile na forum chyba każdy wie, no poz
            > a tobą.

oj tam oj tam,nie każdy spędza tyle czasy na forum gazety big_grin
            Ja na przykład zapomniałam o tym totalnie i dzięki temu postowi (dzięki autorce)kupiłam dres dla córki i plecaczek na wycieczki szkolne,bo w 3 klasie ten z hello kitty chyba komus damy smile
            • olga727 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 21:52
              mamaemmy napisała:
              > oj tam oj tam,nie każdy spędza tyle czasy na forum gazety big_grin
              > Ja na przykład zapomniałam o tym totalnie i dzięki temu postowi (dzięki autorce
              > )kupiłam dres dla córki i plecaczek na wycieczki szkolne,bo w 3 klasie ten z he
              > llo kitty chyba komus damy smile
              >
              >
              Pytam z czysto babskiej ciekawości big_grin który dres kupiłaś ? bo też stoję przed takim zakupem. wink
    • olga727 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 14:24
      Czy do Decathlonu są jakieś kody promocyjne ? Jeśli tak,to poproszę.
      • kanna Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 19:05
        Zwrot 10 % (do 100 zł, czyli za zakup do 1000) przy płatności karta mBank lub przelewem z mBanku.
        Trzeba aktywować mOkazje.
        • olga727 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 19:53
          kanna napisała:

> Zwrot 10 % (do 100 zł, czyli za zakup do 1000) przy płatności karta mBank lub p
          > rzelewem z mBanku.
          > Trzeba aktywować mOkazje.

Dzięki za info.Ale ja nie płacę kartą,tylko biorę "za pobraniem". Czy są też inne kody dostępne(ogólnie dostępne-dla bez kartowych ? wink )
          • zan1303 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 21:04
            Wie ktoś może czy te 10% zwrotu z mBanku z mOkazji działa też na przecenione rzeczy?
            • elfik100 Re: decathlon - darmowa dostawa 20.07.14, 21:56
              Działa na przecenione

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka