bmarkiel 26.08.04, 20:51 Drogie Mamy! Zakochałam się w wózeczku i zamierzam go kupić... czy słusznie? Co o nim sądzicie? Może któraś ma? Basia & Michaś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmarkiel Re: BebeCar X-Fold 30.08.04, 07:28 E-mamy naprawdę nie macie zdania nt. tego wózeczka? Proszę odezwijcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: BebeCar X-Fold 30.08.04, 10:49 Czołem Widziałam ten wózek w hurtownii - wygląda na porządny. Mam również na niego ochotę, ale najprawdopodobnie kupię Pliko P3. To co mnie w nim urzekło - to solidna buda i siedzisko. Sam stelaż też jest fajny - tylko ciut jak na tego typu wózek ciężki. Wizualnie stelaż Pliko P3 jest ładniejszy (widziałam tylko jeden model X-folda). No i niestety - jak na wózek parasolkę - cena jest dosyć wysoka. Jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji - muszę poprzymierzać córkę do tych wózków (czekam na dostawę Pliko). No i jeszcze muszę przekonać męża do zmiany córciowego pojazdu pozdro Ania z Zuzką Odpowiedz Link Zgłoś
bmarkiel Re: BebeCar X-Fold 31.08.04, 19:30 Hej, Michaś już siedział w wózeczkach i generalnie w BebeCarze było lepiej - szeroki, dużo miejsca (a Michaś jest dużym dzieckiem)no i wyżej umiejscowione siedzisko; podobało mi się to że dużo miejsca miał do podnóżka. A cena faktycznie powalająca... Pocieszam się że może wytrzyma z trzy lata ) Odpowiedz Link Zgłoś