Dodaj do ulubionych

kurtki KAXS - pytanie

04.09.14, 21:16
szukam kurtki zimowej Kaxs..i widze na allegro ze niektore kurtki maja puszek przy kapturze a inne nie..Na stronie wszystkie kurtki z serii kax sa bez puszku..
Wiecie moze czym roznia sie te kurtki?

przykladowe aukcje :

allegro.pl/kurtka-zimowa-kappahl-kaxs-proxtec-rozmiar-86-92-i4573090746.html
allegro.pl/kurtka-narciarska-kappahl-kaxs-110-rekawice-narci-i4551359367.html
Obserwuj wątek
    • ewa-ef Re: kurtki KAXS - pytanie 04.09.14, 21:38
      moloman napisała:

> szukam kurtki zimowej Kaxs..i widze na allegro ze niektore kurtki maja puszek p
      > rzy kapturze a inne nie..Na stronie wszystkie kurtki z serii kax sa bez puszku
      > ..
      > Wiecie moze czym roznia sie te kurtki?
      >
      > przykladowe aukcje :
      >
      > allegro.pl/kurtka-zimowa-kappahl-kaxs-proxtec-rozmiar-86-92-i4573090746.html
      > allegro.pl/kurtka-narciarska-kappahl-kaxs-110-rekawice-narci-i4551359367.html

Tylko tym futerkiem i akurat te z aukcji kieszeniami. Te z futerkiem są z ubiegłorocznej kolekcji, futerko można odpiąć. Ta czarna kurtka bez futerka ma co najmniej 3 lata, bo 2 lata temu kieszenie nie były naszywane, tylko takie jak w tej granatowej.
    • magdagg2 Re: kurtki KAXS - pytanie 04.09.14, 22:01
      Rocznikiem smile
      z futerkiem z zeszlego roku, z k na piersi sprzed 2 i 3 lat,jeszcze wcześniej byly z tym ich stworkiem kaxsowym. Parametry i właściwości maja te same
      • patatajowa Re: kurtki KAXS - pytanie 04.09.14, 22:09
        magdagg2 napisała:

>Parametry i właściwości maja te same>
        no chyba nie do konca jednakk...pamietam watek z ubiegłego roku chyba gdzie była mowa o tym ze kappahl zjechała ostro w dól na parametrach kaxowych w porównaniu do lat ubiegłych. co nie zmienia faktu ze sa fajne i nie dla parametrów je kupowałam wink
        • magdagg2 Re: kurtki KAXS - pytanie 05.09.14, 08:47
          Kojarze te dyskusje I wydaje mi sie ze mowa byla o kurtkach tych cienkich kaxsowych,ze tam zjechali na parametrach, a nie w zimowych.ale mogę sie mylic smile
          • patatajowa Re: kurtki KAXS - pytanie 05.09.14, 08:51
            tak, masz racje to było o jesiennych. byc moze w zimowych juz sie nie chwalili wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka