monika78kr Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 08:31 Czy udalo sie komus znalezc jakis kod promocyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 08:41 tylko 15% za zapisanie do newslettera Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 08:52 wczoraj na ich stronie wyświetlał się kod na -20% na nową kolekcję, ale ważny właśnie tylko do 22.10., może pojawi się coś innego jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:01 Myslicie ze warto bedzie zamawiac? Dawno nie zamawialam w US, nie mam tez dostepu do sklepu stacjonarnego. Tu widze doliczaja jeszcze 23% VAT, czy te ceny maja sens? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:14 na to chyba kazdy musi sobie sam odpowiedziec,czy chce dac tyle za ciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:23 zamawiam regularnie od paru lat. warto zapisać się na newsletter - ciągle są jakieś promocje, np.20-30% na nowy asortyment, wybrany asortyment, na wszystko, na promocję, etc, często jest tak, że kończy się jakaś promocja a za chwilę pojawia się jeszcze korzystniejsza. teraz jest 30% na rzeczy z logo. chyba do dzisiaj. ale powiem szczerze nie wiem o co chodzi z Vat, ja zamawiałam do Austrii do tej pory i ceny nie zmieniały się, a że wszystko to EU to nie sądzę, żeby przy wysyłce do Polski nagle mieli doliczać podatek. od 50euro wysyłka gratis ale to jest cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:18 gdzie ten vat doliczają? jest juz w cenie towaru. jak robisz zakupy w USA czy Kanadzie(ja robie) to wtedy dopiero w koszyku masz 1 tax i drugi tu cena "na czysto" +ewent.koszt wysyłki 4 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:25 dokładnie. vat jest ale uwzględniony już w cenie widocznej przy produkcie, jak w każdym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 09:26 jeszcze Wam powiem, że nie ma problemu z reklamacjami/zwrotami a paczki przychodzą błyskawicznie/nie wiem jak będzie w PL ale sądzę, że tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: GAP.EU wreszcie wysyłka do PL 23.10.14, 10:07 jak dla mnie to drogo jest. Kupowałam kiedyś w Gap przez znajomą w Stanach (ale to upierdliwe było, przede wszystkim dla niej) i ceny wychodziły jak marzenie w dolarach, nawet po doliczeniu kosztu przesyłki. A euro jest dużo drożej. Fakt tez, że wtedy zamawiałam kiedy akurat dolar był tani. Odpowiedz Link Zgłoś