patatajowa 22.10.14, 17:29 czy znowu coś zmienieli??? gdzie w zakładce obserwowane jest ikonka aparatu aby wyswietlić sobie zdjecia przedmiotów a nie tylko liste aukcji ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaluk1 Re: technicznie-allegro 22.10.14, 20:39 U mnie jest po staremu, na dole i zdjecia sie wyswietlaja w ikonkach Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: technicznie-allegro 27.10.14, 13:09 patatajowa wymyśliłaś coś z tymi zdjęciami..? dzisiaj u mnie zginęły Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: technicznie-allegro 27.10.14, 13:12 patatajowa, niestety od ok. tygodnia mam tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: technicznie-allegro 27.10.14, 13:23 W komputerze też ich nie widzę, natomiast w aplikacji na smartfona są miniaturki. Moze to celowe działanie żeby się przerzucić na aplikację mobilną? Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: technicznie-allegro 27.10.14, 14:05 rano miałam teraz sprawdziłam i juz nie ma...przy okazji odkryłam ze znikneła opcja "przenies wszystko z koszyka do obserwowanych" ...albo to tez moze raz jest raz nie? Odpowiedz Link Zgłoś