Dodaj do ulubionych

auto z otwieranymi częściami

24.10.14, 13:47
hej, szukam dla 2latka autka, które będzie miało otwierane/ruchome elementy, ale nie tylko klasycznie drzwi. Kojarzycie coś takiego bo nie umiem namierzyć a widziałam kiedyś dziecko ze strażą pożarną, która właśnie różne drzwiczki miała. Pomóżcie proszę.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: auto z otwieranymi częściami 24.10.14, 13:58
      a co się jeszcze moze w aucie otwierac oprócz klasycznych drzwi? bo ja jeszcze dach kojarzę i tyle... wink
      suwaczek ci sie przeterminował wink
    • manala Re: auto z otwieranymi częściami 24.10.14, 14:04
      Autka Dickie maja dużo otwieranych elementów. Polecam autobus. Mój 2-latek uwielbia.
      • mia_lipiec Re: auto z otwieranymi częściami 24.10.14, 21:11
        manala dziękuję, no właśnie o coś rtakiego mi chodzi; a plastik w tych zabawkach jest taki raczej trwaly czy badziewny? wyglądają super
        • aurinko Re: auto z otwieranymi częściami 24.10.14, 21:14
          Dickie robi porządne zabawki. Mój mały ma kilka (autobus jest hitem), polecam.
          • manala Re: auto z otwieranymi częściami 24.10.14, 21:19
            Wytrzymałe. Mamy dużą straż pożarną i 2 autobusy, tramwaj i taksówkę. Najstarszy z autobusów jest już trochę sponiewierany ale pozostałe bez uszkodzeń ; )
            • dorocik833 Re: auto z otwieranymi częściami 25.10.14, 01:42
              Również polecam Dickiesmile
              Kupowałam straż pożarną- mnóstwo elementów, otwierane klapy, pełne wyposażenie prawdziwych wozów strażackich. Teraz kupiłam zestaw - wozy/maszyny budowlane- również z elementami ruchomymi.
              Aha straż miała jeszcze sygnały dźwiękowe i świetlne
    • emwu55 Re: auto z otwieranymi częściami 25.10.14, 07:29
      Playmobil tylko i wyłącznie są różne auta i inne zabawki z otwieranymi elementami
      • magda-lenka78 Re: auto z otwieranymi częściami 28.10.14, 00:34
        Mam pecha do Dickie, także nie polecam, ale Playmobil jak najbardziej. W tych pojazdach otwiera się dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka