anne241 02.11.14, 20:28 Widziałyście? sklep.rossnet.pl/ Na razie niestety tylko w łódzkim i mazowieckim realizują zamówienia, od 2015 ponoć wszędzie. Korzystał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga-79 Re: Internetowa drogeria Rossmann 02.11.14, 21:02 Można, ale jeśli o łódzkie chodzi - to wielka lipa. Odbiór możliwy tylko w dwóch drogeriach w samej Łodzi. Nie ma możliwości w żadnej innej w województwie. A w Łodzi w grę wchodzi drogeria w Manufakturze - porażka pod względem logistycznym (korki), albo na św. Teresy - dziwne godziny otwarcia np. pn 13-15, wt-pt 13-19 a w weekendy - nie ma możliwości. Niestety nie jestem w stanie dotrzeć w takich godzinach i strasznie krótki czas na odbiór przesyłki - 72 godziny od sms, że paczka do odbioru - później zwrot pieniędzy. Na razie same problemy - nic pozytywnego. Może się coś zmieni od 2015 roku - żeby była możliwość odbioru w innych drogeriach, a nie tylko w dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Internetowa drogeria Rossmann 02.11.14, 22:14 Nie wiedziałam, że jest. A dla mnie manufaktura jest po drodze (przed południem, ani wieczorem nie ma korków). Tak że dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Internetowa drogeria Rossmann 03.11.14, 09:39 Kiepsko tylko, że w Warszawie tylko kurier.... W sytuacji, gdy co krok jest rossmann to chyba się opłaca tylko, gdy są mega promocje. Szkoda, że odbioru stacjonarnego tu w ogóle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś