Dodaj do ulubionych

Kody rabatowe do next?

06.11.14, 16:22
Witam!

Mam pytanie do fanek firmy next.
Od jakiegoś czasu zamawiam dla córki rzeczy na next direct i zawsze jest opcja,że można wpisać kod rabatowy.Tylko za cholerę nie wiem,skąd się go bierze.
Myślałam,że jak kupię u nich więcej rzeczy to może dostanę,ale na razie ani widu ani słychu 😀
A wiecie coś może na temat przecen,bywają na tej stronie?
Z góry dzięki za oświecenie.😘
https://www.suwaczki.com/tickers/wff2mg7y4saub5dy.png
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kody rabatowe do next? 06.11.14, 16:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,152040915,154004473,Re_NEXT_kody.html
      • blekitny.zamek Re: Kody rabatowe do next? 07.11.14, 16:39
        dzięki za linka.
        Problem w tym,że ja już zamówiłam i do połowy grudnia raczej już nie będę zamawiać sad
        Będę upierdliwa. Może mi ktoś wyjaśnić,skąd się bierze kody?
        • lia Re: Kody rabatowe do next? 07.11.14, 18:11
          Na tym forum wszyscy korzystają z kodów "na pierwsze zakupy". To jest w miarę stała promocja nexta - na pierwsze zakupy powyżej 175 złotych dostajesz zniżkę -35 zł. To oznacza, że nie logujesz się na swoje konto - w to, że nabijesz sobie na nim jakąś vip zniżkę raczej nie licz. Po prostu za każdym razem jak robisz większe (powyżej 175 zł) zakupy, logujesz się na nowy email. Adres dostawy i Twoje dane mogą być te same, co już podawałaś, ważny jest nowy email. Wpisujesz kod i tyle. Odejmuje 35 zł. Kody co jakiś czas się zmieniają, ale rzadko. Zwykle ktoś tu podrzuca nowy. Skąd się biorą, nie mam pojęcia, ja biorę z forum big_grin CHyba dawniej były w gazetach, w Dziecku np, prawda?
        • patatajowa Re: Kody rabatowe do next? 07.11.14, 20:39
          blekitny.zamek napisała:

> Problem w tym,że ja już zamówiłam i do połowy grudnia raczej już nie będę zamawiać sad >
          ale jaki to problem ? w czym? i jaki ma zwiazek z kodem?
          > Będę upierdliwa. Może mi ktoś wyjaśnić,skąd się bierze kody? >
          po co ci taka wiedza? wazne ze sa. z forum sie bierze tego wink
    • 33onaaa Re: Kody rabatowe do next? 15.12.14, 18:07
      Witam
      Posiadacie nowy kod rabatowy do Next (NXTBS był do wczoraj)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka