Dodaj do ulubionych

sokowirówka philips quick clean

24.11.14, 10:10
czy moze ktos ma? opinii na necie o kazdym modelu mnostwo i raczej same pozytywne.
To nad czym sie zastanawiam jaka jest roznica w modelu o mocy 500? 700 i 900.
Mam oddzielnie wyciskarkę, wiec tego modelu nie kupuję.
widze też że jeden jest ciut mniejszy.
Zakladam ze u nas bedzie uzywana sporadycznie, a z kolei bedzie pewno stala na parapecie takze pytanie czy jest duza roznica w wielkości tych dwóch modeli?
Nie chce kupowac tez tej najdrozszej. Zastanawiam sie nad modelem hr 18 69.
Może coś doradzicie?
Obserwuj wątek
    • sagittarius_84 Re: sokowirówka philips quick clean 24.11.14, 12:10
      Ja sobie ostatnio kupiłam tą o mocy 700 W, kosztowała ok 350 zł, nie chce mi się szukac modelu smile Wielkościowo jest taka średnia, zależy jaki masz szeroki parapet.
      Jest świetna, używam z 2 razy w tygodniu, szybko się naprawdę czyści, ale wiadomo nie ma się co czarować, jest zabawa z sokiem smile
      Ogólnie polecam.
      • mamaaoli Re: sokowirówka philips quick clean 24.11.14, 15:04
        Philips HR 1871/70 mam taką, bardzo polecam.Zainwestuj w największą moc, lepiej wyciska, ta moja jest większych rozmiarów, ale możesz sobie ściągnąć parametry. Super jak można włożyć owoce w całości, np jabłka, mniej zabawy.
        • kinia117 Re: sokowirówka philips quick clean 24.11.14, 15:10
          dziekuje
          jasne zabawa jest zawsze, wyciskanie soku z pomarańczy tez kosztuje chwile zeby umoc trzy czesci w wyciskarce. Ale nigdy nie kupuję gotowych soków. Może dzieki sokowirówce zaczne sie przekonywac do warzywsmile na pewno bojkotuje model omocy 500.
          z kolei ten 1871 jest najdrozszy. 1870 ma wyciskarke wiec zbędnie bo pewno to doliczono do ceny...
          ok dziś jade je obejrzec gabarytowo...
          gdyby ktos jeszcze chciał coś dopowiedzieć, albo może ktoś ma porównanie miedzy dwiema quick clean.
          • anirat Re: sokowirówka philips quick clean 28.12.14, 21:36
            Chciałam zapytać, czy kupiłaś tę sokowirówkę? Ostatecznie jaki model?
            Pytam, bo właśnie przerzucam internet i zastanaiwam się, która wybrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka