Dodaj do ulubionych

Nebulizator - pomocy

05.12.14, 15:22
Muszę kupić dziś, jak najszybciej. Kompletnie jestem nie w temacie, przez prawie 6 lat nigdy nie był potrzebny. Jaki najlepszy, jaki w dobrej cenie i gdzie go kupić? Raczej stacjonarnie bo dziś piątek, więc dostawa mogłaby być pewnie dopiero w poniedziałek sad
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 15:26
      Tzn chodzi chyba o cały inhalator, pewnie źle się wyraziłam w poprzednim poście, ale serio kompletnie się na tym nie znam sad
      • slonko1335 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 15:30
        od lat mamy medel family i sprawdza się bardzo(młody się własnie inhaluje) a z tego co pamiętam to i cena neiwysoka była, tlyko nie wiem czy nazwy po drodze nie zmienił...
        • sale100 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 15:35
          philips family - my posiadamy i polecamy, a z droższych philips pro
          • corrina_f1 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 15:49
            Dzięki dziewczyny, a gdzie lepiej szukać, w aptekach (z najlepszych cenowo mam koło domu Ziko, lub DOZ), czy może sklepy typu Saturn, Media Markt ?
            • toslawa Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 16:04
              Mamy microlife jest super, jedynie glosny. Mam porównanie do omrona air w podobnej cenie który non stop się zapychal i nic nie leciało
            • sale100 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 16:24
              medel family teraz sie chyba nazywa philips family, ja szukalam na allegro z odbiorem osobistym, wyszlo najtaniej
    • happybaby Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 16:10
      Ja mam Medel Family - jest idealny: mały, niedrogi i wciąż sprawny a w ciągłym użytku (syn jest alergikiem). Kupowałam w sklepie zielarskim, najlepiej przeszukać w Ceneo lub tym podobnych albo na Allegro
      • yantichy Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 16:34
        Medel i philips to dwie marki, jeden producent. Oba polecam (pożyczaliśmy philipsa pro, kupiliśmy medel maxi). Oba przystosowane są do pracy ciągłej.
        Też musieliśmy szybko sobie sprawić - znajomi pożyczyli swój, a my kupiliśmy w internecie - wyszło taniej.
      • deeds Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 16:35
        Ja mam midi neb soho kupiony w sklepie medycznym (150 zł) teraz widzę, że można nabyć za mniej niż 100 zł.
        W domu jest od 3 lat i nic się z nim nie działo.
    • minima80 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 19:59
      sprężarka może być od jakiegokolwiek inhalatora - to jest najważniejsza część - Nebulizator Philips Respironics / Medel Jet Pro z ustnikiem (Medel Pro, Pro Soft Touch, Pro Silver)
      merlin.pl/Nebulizator-Philips-Respironics-Medel-Jet-Pro-z-ustnikiem-Medel-Pro-Pro-Soft-Touch_Med/hb/product/219,1380298.html?gclid=CIDs_77Kr8ICFauWtAodl1EAtw
      i tą polecam, możesz sobie dokupić do tego co będziesz mieć w domu, są w zestawach z ustnikiem i maseczkami, naprawdę super, używają takich w szpitalach
      • minima80 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 20:00
        no i jeszcze wężyk w zestawach Nebulizator Philips Respironics / Medel Jet Pro
    • erty02 Re: Nebulizator - pomocy 05.12.14, 20:11
      niedawno w sklepach Biedronka był polecany tutaj Philips Family, w cenie 139zł:
      www.biedronka.pl/pl/product,id,3305,name,inhalator-philips-respironics-family
      sprawdź w okolicznych Biedronkach, może jeszcze gdzieś go dostaniesz
      • corrina_f1 Re: Nebulizator - pomocy 08.12.14, 22:13
        Staneło na inhalatorze Soho Amineb, obleciałam 3 apteki na osiedlu, a że czasu nie miałam wiele, musiałam szybko się zdecydować.
        W Ziko dałam za niego 109 zł. Od piątku w codziennym użyciu dla 3 osób smile Poza głośniością nie mam na razie żadnych zastrzeżeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka