Gość: EWA IP: *.crowley.pl 23.05.03, 12:49 Mam ogromna prosbe....Od 2 tyg mam stale lacze chcialabym wykorzystac ten fakt bardzo zalezy mi na muzyce Norah Jones-nie stac mnie na plyte..czy w sieci moge dostac jej mp3?na jakich stronach?bylabym bardzo wdzieczna o linki..pomoc caluje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeetam Re: Norah Jones IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 23.05.03, 12:56 no dobra, ponieważ Nora Jones jest przerażona faktem, że jej płyty tak dobrze się sprzedały, można jej trochę ulżyć zasysając płytki z netu, używając programu SOULSEEK wejdź na www.slsk.org/ zainstaluj program i ściągaj do woli masa uzytkowników z całego świata, tysiące płyt i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Norah Jones IP: *.crowley.pl 23.05.03, 13:07 a jak sie ten program obsluguje?moge prosic o wskazowki)na komputerach..sprzetach malo co sie znam(( prosze o cierpliwosc......bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Norah Jones 23.05.03, 14:34 bardzo prosty w obsłudze jest też Imesh. a swoją droga Norah Jones jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Norah Jones IP: 213.17.133.* 23.05.03, 14:40 Pojedyncze piosenki możesz ściągnąć z Kaazy. Poza tym na stronie www.supermusic.nu jest cały album "Come away with me" i to w limitowanej edycji! Miłego ściągania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Norah Jones IP: utp.:* / 10.10.9.* 23.05.03, 19:11 wpisz w wyszukiwarce onetu nazwe Kazaa Lite sciagnijh ten program, zainstaluj, to bardzo latwe i tam w rubryce search wpisz norah jones Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Norah Jones IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 10:15 Jej muzykę zupełnie legalnie i bez poczucia piractwa mozna ściagnąc z jej oficjalnej strony: www.norahjones.com - cały album koncertowy House of Blues, wybrane utwory z First Sessions i Come Away with Me, niewydane (jeszcze?) na krążkach wykonania z innych koncertów etc. Dostępne formaty: mp3 i ram. Transfer o wiele lepszy niż przez Kazaa, imho. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Norah Jones IP: *.crowley.pl 26.05.03, 11:14 > Jej muzykę zupełnie legalnie i bez poczucia piractwa mozna ściagnąc z jej > oficjalnej strony: www.norahjones.com - cały album koncertowy House of > Blues, wybrane utwory z First Sessions i Come Away with Me, niewydane (jeszcze? > ) > na krążkach wykonania z innych koncertów etc. Dostępne formaty: mp3 i ram. > Transfer o wiele lepszy niż przez Kazaa, imho. > ta rada o wiele bardziej mi sie podoba) BARDZO dziekuje buzi PS.Oj zeby taka wspaniala wokalista przyjechala do Polski...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Norah Jones IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 14:17 Gość portalu: EWA napisał(a): > PS.Oj zeby taka wspaniala wokalista przyjechala do Polski...... Obawiam się tylko, że ceny biletów byłyby niebotyczne Ale chyba zdecydowałabym się niedojadać przez miesiąc, byle jej na zywo posłuchać Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Norah Jones IP: *.crowley.pl 26.05.03, 14:37 czy orientujecie sie ile kosztuje plyta (oryginalna oczywiscie)Norah Jones?mam ochote sobie kupic)) a moze ktos z obecnych wybiera sie na koncert BJORK do Sopotu?) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Norah Jones 26.05.03, 21:01 no.. tyle samo co każda inna. 50-60 zl. jaka Bjork w sopocie??? pogieło cie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Norah Jones IP: *.crowley.pl 26.05.03, 21:04 oko_jeza napisała: > no.. tyle samo co każda inna. 50-60 zl. > jaka Bjork w sopocie??? pogieło cie??? to wejdz sobie na strobe bjork i przekonasz sie,ze to prawda)wielka radosc dla wielbicieli tej wokalistki)) 12 lipca przyjezdza do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
czapskii Re: Norah Jones 26.05.03, 22:48 gdyby nie p2p to nigdy by takich plikow nie umieszczono na stronach artystow.. Odpowiedz Link Zgłoś