Dodaj do ulubionych

Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy?

06.12.14, 16:38
U mnie większośc juz dotarła lub została wysłana, ale w jednym sklepie zadzwonili, że produktu nie mają (myślę, że ściema), a w innym (mazidelka.pl) ciągle czekają na przelew (wpłaciłam od razu 2.12 przed południem uncertain

U was jakies wtopy, czy wszystko gra?
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 16:51
      agito zamówiłam niedużo, tylko na 39 zł i dostałam kilka próbek kosmetyków. Limango też już dotarło.
      • pasik Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 17:09
        bardzo udane..kupiłam zimowe opony do rowerkasmile
    • ktosco Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 17:11
      Do mnie dotarly 4 paczki,mazidelka.pl zamowilam z platnscia przy odbiorze i paczka szybko byla u mnie

Czekam jedynie na paczke z ekobiece.pl mam informacje w piatek nadana

Mialam info ze w weekend bedzie cos fajnego w apis ale i na stronie i na Fb nie ma zadnej informacji,takze zaluje ze nie zamowilam produktow z APIS

Potrzebuje jeszcze kilka mazakow,kredek itp takze przydalaby sie darmowa dostawa smile
    • gaga-sie Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 17:17
      Ja też na mazidelka czekam.
    • zaguu Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 17:22
      Ja dostałam już dwie przesyłki - w tym mazidełka. Czekam jeszcze na dwie przesyłki z aptek.
    • zana781 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 18:01
      Kupilam tylko w jednej aptece za 30zl i przesylke mialam za 2 dni smile, a wniej oprocz pigulek byly 2 smaczene cukierki i probka kremu, nawet dopasowany do mojej cery big_grin
      Na pewno do nich wroce.
      • agni71 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 18:03
        jaka apteka taka sympatyczna? Ceny mają dobre?
        • zana781 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 18:12
          Aptekarnia.To co potrzebowalam maja chyba najtaniej.
          Czesto kupuje w innej duzej internetowej aptece i wowczas zostawiam kolo200zl, ale niestety nigdy nie dostalam zadnej probki sad
          • agni71 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 18:22
            Dla mnie najtańsza jest aptekagemini (porównaj sobie z aptekarnią), ale niestety w tym roku nie wzięli udziału w DDD sad Ale i tak u nich zamówiłam, bo z przesyłką wyszło trochę taniej niż w aptekarni właśnie. W aptekarni zamówiłam jedną rzecz, która akurat tam była tańsza (niestety próbek nie dołożyli, ale to był lek, a nie kosmetyk) i musze powiedzieć, ze szybkośc realizacji zamówienia na plus - przesyłka juz u mnie.
            • kkjs Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 20:22
              Ja mazidelka brałam z przedpłata i zaraz właśnie tutaj do paczkomatu po odbiór
          • tatarlinka Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 22:22
            Też u nich zamawiałam (za 23zł) i dostałam próbkę kremu (niestety zupełnie nie dla mnie), długopis oraz wizytówkę z doczepionym rymowanym wierszykiem big_grin

• bbkk Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 20:26
      Dwa zamówienia odebrane, dwa w paczkomacie, jeden w drodze. Reszta niestety jeszcze się kompletuje.
      Mazidełka też nie miały odnotowanej mojej wpłaty. Napisałam i nawet szybko odpisali. Wpłatę odnotowali i tłumaczyli się bardzo dużą ilością zamówień.
    • neellka Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 20:32
      Wszystko gra smile Przesyłka z Agito odebrana i pikutki Victorinoxa też dotarły.
      • agni71 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 22:55
        Po dzisiejszym mailu, wieczorem dostałam info, że odnotowali wreszcie moją płatność na mazidelka.pl smile
        • gosjana Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 23:04
          Ja zamawiałam tylko na Skarbiec Natury, wszystko w porządku. Apteki Gemini nie było na liście a tam wybrane przeze mnie artykuły wypadały najtaniej. Zamówię sobie u nich kiedy indziej, może nawet osobiście do nich podjadę jak będę w pobliżu smile
          • agni71 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 06.12.14, 23:27
            mają chyba opcję odbioru stacjonarnie - tylko ceny produktów online i stacjonarnie moga sie różnic, więc pewnie korzystniej będzie zamówić przez internet i tylko odebrać na miejscu...

• mamachlopca1 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 07.12.14, 22:05
              ja z ekobiecej czekam-nawet nie ma info ze wyslanecrying za to z viledy juz ddawno przyszlo-tzn w ptwink
    • emily.1 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 08.12.14, 11:13
      Ja zdecydowanie polecam sklep kochamherbate.pl. Zamówione u nich herbatki miałam na drugi dzień w domu, mimo iż ponad 300km od sklepu mieszkamwink

Tytkasmaku.pl -zamówienie dotarło w piątek- i do tego sklepu też na pewno wrócę, bo ich przyprawy bardzo mi się spodobaływink

Nie mam żadnej informacji ze sklepu ziołowy zakątek, oraz ze sklepu strefaurody.pl. Mam nadzieję że zamówienia do mnie dotrąwink
      • agni71 Re: mazidelka.pl 08.12.14, 11:45
        Dostałam przeprosiny za wydłużenie czasu realizacji i dzisiaj paczkę wysłano smile

Dziś za to dostałam przesyłke z drogerii wispol, zamówienie za raptem 35 zł, a dostałam 3 próbki, w tym wody toalet. paco rabanne. Produkty dobrze zabezpieczone do transportu.
        • agus7 Re: mazidelka.pl 08.12.14, 12:09
          A co polecacie z mazidelek? Zaintrygowala mnie ta specyficzna drogeria...
          Ja poki co dostalam maila z ecospa ze moje zamowienie w ramach DDD jest w trakcie realizacji.
          • bbkk Re: mazidelka.pl 08.12.14, 12:11
            ja tam zamawiałam szampony bez sls
            • agni71 Re: mazidelka.pl 08.12.14, 16:04
              Ja wzięłam 2 szampony:

mazidelka.pl/szampony/303-szampon-na-brzozowym-propolisie-regenerujacy-600ml.html
              mazidelka.pl/szampony/328-szampon-na-lopianowym-propolisie-przeciw-wypadaniu-600ml.html
              I balsam do wlosów:

mazidelka.pl/odzywki/860-balsam-do-wlosow-na-kwiatowym-propolisie-puszystosc-600ml.html
              ale nie uzywałam wcześniej tych kosmetyków, więc nie wiem, czy polecam
              • joannamichal Re: mazidelka.pl 08.12.14, 16:42
                Już myślałam, że Mazidełko zapomniało o moim zamówieniu, nawet zwątpiłam czy zamówiłam a tu dziś puka listonosz do drzwi z paczkąsmile A to niespodziankę mi zrobili.
                • agni71 Re: mazidelka.pl 08.12.14, 16:44
                  i jak? zadowolona? wypróbowałaś juz coś?
                  • joannamichal Re: mazidelka.pl 08.12.14, 17:46
                    Wieczorem wykąpię młodą w płynie dla dzieci i umyję głowę. Podzielę się wrażeniami późniejsmile Zadowolona jestem, że doszło.
    • bbkk Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 08.12.14, 12:17
      Ja z dwóch sklepów nie mam żadnej informacji. A najlepsze jest że z jednego z nich dostałam maila żeby ocenić u nich zakup big_grin
      Z innego (z którego wysłali paczkę wczoraj (?) też zaraz na drugi dzień od złożenia zamówienia przyszedł mail - oceń swój zakup.
      Już ja ich ocenię wink
      • dragonia Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 08.12.14, 12:42
        O zamówieniu z maluje.pl nic nie wiem - cisza, z ememe.pl przysłali, ze będzie opóźneinie bo im padł sprzęt, nareo wysłało podobno ale jeszcze nie dotarła do paczkomatu. Wedkarski, freezur i jeszcze coś tam przyszło.
    • magdalenka79k Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 08.12.14, 13:13
      U mnie w tym roku bez problemowo, znaczy czekam jeszcze na jedną przesyłkę, ale podobno wysłali w piątek. Najbardziej mnie pozytywnie zaskoczyło agito bo zamówiłam jedną gre za 25 zł (stacjonarnie wszędzie była po30) i myślałam, że odpiszą, że nie mają ale przysłali terminowo tak więc na mikołajki była smile
    • mom3x Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 09.12.14, 09:47
      Dzień darmowej dostawy, to dobre rozwiązanie dla ludzi kupujących przez internet. Ale trzeba kupować w sprawdzonych sklepach.
      • agni71 Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 09.12.14, 10:53
        serio?!
        • bbkk Re: Jak wasze zakupy z Dnia Darmowej Dostawy? 09.12.14, 11:41
          big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka