Dodaj do ulubionych

marka pewnych sukienek na limango

17.01.15, 11:13
dziewczyny, czy któraskojarzy-do wczoraj chyba-bo dzis juz nie widze-była jakas marka ubrań dla kobiet na limango.przegladałam sobie wczoraj ale pozno i stwierdziłam ze dzisiaj dokoncze-a tu sie chyba kampania skonczyła sad nie pamietam nazwy(cos na U ?),prosze jak ktos wie o co chodzi o nazwe . i czy jest szansa ze te sukienki trafią z regularnej kampani do outletu?
Obserwuj wątek
    • aniulekq Re: marka pewnych sukienek na limango 17.01.15, 11:17
      Unisono?
      • patatajowa Re: marka pewnych sukienek na limango 17.01.15, 11:30
        nie, skąd wink
        to jakas marka brytyjska była, ładne mieli te sukienki. a limango ma wyszukiwarke do dooopy bo nic nie mozna nalezc....
        • patatajowa Re: ok juz mam 17.01.15, 11:35
          wystarczy wypic kawe do konca i sie rojasnia człowiekowi ze ma to w historii przegladanych stron. big_grin a sukienki to Uttam i Yumi smile
          • a-e-p Re: ok juz mam 17.01.15, 12:20
            www.houseoffraser.co.uk/Yumi+Women+Dresses/BRAND_YUMI_301,default,sc.html#http://www.houseoffraser.co.uk/Yumi+Women+Dresses/BRAND_YUMI_301,default,sc.html?start=30&sz=30&spcl&ajaxsearchrefinement
            W podobnym stylu sa jeszcze Fat Face, sa tez na All. IMO drogo i duzo jest tunik, ale jakosc super. Mam od nich kilka sukienek.

A Tu moze taniej niz na limango? Dostarczaja do PL, koszt Ł6, pewno sa online kody rabatowe. Gorzej ze zwrotem, na własny koszt do UK (przerabiałam i nie opłaca sie...)
            www.houseoffraser.co.uk/Yumi+Women+Dresses/BRAND_YUMI_301,default,sc.html
            • patatajowa Re: ok juz mam 17.01.15, 12:29
              o1 wielkie dzieki smile trzymają rozmiar? 36 to bedzie -8 a 38 to 10?
              • a-e-p Re: ok juz mam 17.01.15, 12:43
                Uttam (mam jedna stara sukienke) i Fat Face trzyma rozmiar, no i pasuje na mój biust smile Yumi nie znam. Uttam kiedys miał sukienki typu: duzo wzorków, kwiatków, a teraz widze ze maja mniej 'folkloru'. Podobny styl do Promod, tylko lepiej wykonane.
            • els.ol Re: ok juz mam 17.01.15, 16:46
              Płać przez PayPal (jeśli dają taką możliwość) wtedy odeślesz na ich koszt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka