magnes16 26.01.15, 19:22 Zna ktoś firmę JYSK od strony meblowej? Chciałabym córce kupić piętrowe łóżko. Ich nawet mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ophelia78 Re: meble JYSK 26.01.15, 19:36 mam od nich biurko, z serii AULUM. Kupowałam przez internet, przesyłka niedroga i na czas. Meble łatwe w montażu (coś jak ikea). Natomiast nie jestem pewna co do jakości... Biurko użutkuję od kilku miesięcy i już mam wrażenie, ze tu i tam pojawiła się ryska... Więc nie byłabym pewna, jak się będą sprawowały w pokoju dzieciecy,, wiadomo, a to klockiem dziecko uderzy, a to autkiem wjedzie.... Mam też 2 pufy w przedpokoju jysk.pl/salon-jadalnia/pufy/pufa-marstal-czerwona-0 i taką jysk.pl/salon-jadalnia/krzesla/krzesla-skladane/taboret-gadeby-bialy-wysoki-polysk-czar i są świetne - użytkowane intensywnie, stan idalny Odpowiedz Link Zgłoś
84ja Re: meble JYSK 26.01.15, 19:56 z jyska mam szafkę rtv i krzesła. o ile krzesła są w miarę ok to szafka jest tragicznej jakości. juz przy składaniu wiedziałam że nie będę zadowolona. elementy średnio pasowały, szafka się chwieje. ogólnie jakość kiepska. zdecydowanie lepszej jakości są meble ikea (choć pewnie i u nich znajdą się jakieś niewypały,ja do tej pory przynajmniej na taki nie trafiłam) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: meble JYSK 26.01.15, 23:27 mam takie samo zdanie o szafce na buty: kupiona już niekompletna, brakowało elementów, po ok. 3 tyg. dowiezli - szafka złożona, prezentuje się ok ale wykonanie tragiczne, dwie pary butów tak obciążyły półkę że odpadła nie chciało się nam reklamować, mąż zrobił szafce remont generalny, umocnił wszystkie łączenia i dopiero jakoś spełnia swoje zadanie. Szafka ma też górną szufladę, która chodzi tak że lepiej jej nie otwierać Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: meble JYSK 26.01.15, 23:35 Mielismy pietrowke z jyska właśnie, nie polecam. Drewno miękkie, po tygodniu pełno rys. Po niespełna roku złamała się niższa schoda, po kolejnych 6 mcach syn spadł z tej wyższej materiał to nie deski, tylko drewno klejone które jakoś po roku zaczęło się rozklejać. Używaliśmy 1,5 roku, gdy się go pozbywalismy wyglądało tragicznie. Mieliśmy model z pojedyncza góra i podwójnym dołem. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: meble JYSK 27.01.15, 08:22 jakość wykonania przeważnie tragiczna.co widac juz w sklepie.ciezko dopasowac i porzadnie skrecic.sprawdzja sie tylko jako elementy ozdobne Odpowiedz Link Zgłoś
gu-sia Re: meble JYSK 27.01.15, 08:26 Ja też jako meble nie polecam. Rodzice mają kilka szaf i szafek, ale chwieje się toto , nie przylega dobrze, jakość taka sobie. Lepiej dołożyć kasy i kupić porządne łóżko dla córy. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: meble JYSK 27.01.15, 08:54 My mamy fotele takie a'la finki i w ciągu pół roku reklamowałam już dwa razy bo piankę, która w nich występuje jako siedzisko regularnie tną paski plastiku które są podłożem dla tej pseudopianki. Wcale nie ważymy jakoś dużo żeby tak się psuły po prostu badzie i tyle. W końcu zażądam zwrotu pieniędzy za nie i kupię coś porządniejszego w to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś