Dodaj do ulubionych

Philips sonicare diamond clean

19.02.15, 10:38
Macie, używacie? Bardzo proszę o opinię czy warto na nią wydać tyle kasy, a może jest coś tańszego podobnej jakości?
Obserwuj wątek
    • makoc Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 11:12
      nie mam porównania, bo mam tansza sonicare za 200 zl, ale wedlug mnie nie roznia sie niczym poza bajerami t.j.
      -ladowarka szklanka
      -ladowarka podrozna
      -timer z podzialem na okresy 30 sek.
      -5 trybow pracy (tu nie wiem o co chodzi, w tanszej tego nie ma)
      -wyglad, podswietlenie wyswietlacza
      -etui itp.
      wiec zalezy na czym ci zalezy.
      ta tansza ma tyle samo drgan na minute, wiec pewnie efekt czyszczenia jest ten sam.

a jesli chodzi o sam system mycia poprzez drgania to ja i moja rodzina jestesmy zadowoleni smile
      • zana781 Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 11:47
        To samo chcialam napisac, najwzazniejszymi parametrami szczotki te nie roznia sie, te drogie maja tylko zbedne gadzety.
        • puellae_2007 Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 12:11
          Możecie zalinkowac te wasze modele?
          • makoc Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 12:51
            vm24.pl/pl_PL/p/Philips-Sonicare-PowerUp-SERIA-LIMITOWANA-KOLOR-BIALO-NIEBIESKI-Szczoteczka-elektryczna-soniczna-HX3120-NOWOSC-/5524
            moja ma 30tys. drgan.
    • slona78 Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 13:07
      Miałam diamond - padła po niecałym roku używania, nie byłam w stanie reklamować, bo była prezentem, w związku z tym uważam ją za drogi badziew. Teraz mam niższy model philipsa (kupiłam tylko dlatego, że miałam kupione końcówki do diamond i szkoda mi było ich wyrzucić) i o dziwo jest świetna. To model healthy white - kupiona za czasów, gdy amazon wysyłał do PL za darmo, ma się wciąż dobrze. Różnica w szczotkowaniu między jedną i drugą praktycznie żadna.
    • iwo02 Re: Philips sonicare diamond clean 19.02.15, 13:31
      Mam Diamond Clean 3 lata 2 sztuki, obie działają bez szwanku, absolutnie rewelacyjne szczoty. Kupiłam w pakiecie za 450zł wraz ze szklanką, i futerałem. Dla mnie 5 trybów czyszczenia ma znaczenie, przy 3 osobach każdemu pasuje co innego, do tego młody przy wypadających mleczakach i mega wrażliwych dziąsłach nie dałby rady myć 3 pierwszymi trybami. Gdybym miała wydać 800zł to pewnie bym się zastanowiła, ale okazji na all jest full szczególnie po świętach i komuniach wink. Do tego czyszczenie nitką odpadło, zdejmowanie kamienia również dla mnie same zalety.
      • oleksandra373 Re: Philips sonicare diamond clean 07.05.15, 15:01
        powiedz proszę gdzie szukać takich okazji?
        pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka