agni71 27.02.15, 21:22 oprócz Converse'ów, dobre ceny maja tez na odziez narciarską. Skusiłam się dla córki na spodnie i kurtke, w sumie za 250 zł (duże rozmiary) z bonem mnie wyszło. Mam nadzieję, że będa pasowały odziez narciarska CMP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety_28 Re: Campagnolo CMP na limango 27.02.15, 22:11 Faktycznie ceny super. Uwielbiam ich kolorystykę, idealna na stok Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Campagnolo CMP na limango 28.02.15, 16:19 Dzięki Agni71 Kupiłam młodej tę kurtkę o której rozmawiałyśmy wcześniej. Cena naprawdę OK! A kurtka obłędna. Ciekawe kiedy dotrze? W tej chwili jest tam jeszcze bardzo fajna obniżka na LEGOWEAR, jeśli ktoś ma miłośnika/ miłośniczkę Lego Koszulki z postaciami np. Lego Friends czy Chima czy Minifigures są teraz od 30 do 70 (jak na tę firmę bardzo dobre ceny- np. nawet w porównaniu z Zalando). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Campagnolo CMP na limango 28.02.15, 19:47 Ciekawa jestem, bo nie pamiętam już, która ci sie podobała - czy przypadkiem nie skusiłyśmy sie na te samą? Ja kupiłam turkusową w kolorowe kwadraciki Do tego fuksjowe spodnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Campagnolo CMP na limango 28.02.15, 21:54 Tak tę samą kupiłam Spodnie mam ze Smyka może będą pasowały, córka ma "alergię" na róż a czarnych już nie byłoa szkoda bo te to dopiero miały dobrą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Campagnolo CMP na limango 28.02.15, 22:00 Tak myslałam Ale i tak się pewnie na stoku nie spotkamy Spodobała mi sie ta kolorystyka już dawniej, kiedy je linkowalaś na forum, ale myślałam, ze może córka wybierze jakąś bardziej stonowaną wersję kolorystyczną. Ale zdecydowała się na kolorową, a spodnie chciała koralowe, ale obawiałam się, że w tych kwadracikach koralu nie ma, i namówiłam ją na fuksję. Oby tylko rozmiar pasował, bo myślałam, ze na przyszły rok juz damskie będe kupować (a te średnio o 100 zł droższe). Tak w ogóle to juz nasza druga kurtka narciarska kupiona na limango, naprawde fajne rzeczy można tam wynaleźć w niezłych cenach... Odpowiedz Link Zgłoś
siciurynka1 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 08:22 A co myślicie o tej? widziałyście może na żywo? Córka ją wybrała, a ja się obawiam, że na żywo okaże się "za chłopska" i namawiam ją na taką. I jeszcze mam pytanie o rozmiar, córka wyrosła ze 164 i szukałam na 170, a na limango widzę tylko 176, czy CMP nie szyją na 170 czy tylko na Limango zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 11:51 ta druga wydaje mi się bardziej chłopięca w kolorystyce. Co do rozmiarówki, to miałam ten sam dylemat. W tym roku córka nosi kurtkę Surfanic 164 i spodnie Woxo 158 cm. Tę Campagnolo zaryzykowałam 176, a spodnie wzięłam na 164 cm. Najwyżej odeślę, bo nawet na rok naprzód przy takiej odzieży da się określić, czy rozmiar będzie dobry (chyba, ze córka nagle zupełnie przystopuje albo wręcz przeciwnie - wyskoczy kilkanaście cm w górę). Zawsze mogę tez zostawić dla młodszych córek, a nuż którejś podpasuje. Zauwazyłam, że oni na limango w odziezy narciarskiej przeważnie mają taki skok co dwa rozmiary, ale nie wiem, czy te marki tak szyją, czy oni tak zamawiają? a turkusowej, forumowej, nie chcesz? turkus Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 12:36 Ta druga raczej dla chłopaka. Obie bardzo ciemne- widziałam w sklepie. Mi się w ogóle nie podobają. Turkus jest śliczny ale już prawie odblaskowy, podobnie ta zielono-żółta www.limango-outlet.pl/cmp/kurtka-narciarska-w-kolorowy-wzor-3162998 moim zdaniem to lepsze kolory dla dziewczynki i też super kolory na stok (z daleka widzisz swoje dziecko). Tylko pamiętaj, że te kurtki są znacznie cieńsze od innych kurtek narciarskich z innych firm. Co do rozmiarów to 164 a potem 176 mają w CMP (tak mają też na Zalando) www.zalando.pl/cmp-f-lli-campagnolo-kurtka-narciarska-czarny-c7043f00n-q11.html Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 12:43 Tu rozmiary ze strony internetowej Campagnolo CMP: www.cmp.campagnolo.it/eng/taglie-bambina.php Odpowiedz Link Zgłoś
siciurynka1 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 14:38 > Ta druga raczej dla chłopaka. a ja widzę tu przewagę fioletu u znanych mi chłopaków fiolet odpada w przedbiegach. > moim zdaniem to lepsze kolory dla dziewczynki i też super kolory na stok (z > daleka widzisz swoje dziecko). Ja się z tym zgadzam, ale spróbuj to powiedzieć prawie 14-latce Chyba poczekam na inną okazję Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 15:29 CMP jest jeszcze na amazon.de, ceny skaczą raz w górę, raz w dół widziałam całe komplety kurtka+spodnie za 49.99euro (rozmiary duże, nawet 164 i 176), przesyłka do Polski pewnie 6-7euro Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 16:50 Jak sie córce ta pierwsza podoba, to co szkodzi zamówić, najwyżej odeślesz, jesli na żywo sie nie spodoba... Albo poczekajcie faktycznie na inne okazje, oni na limango często mają w ofercie odzież narciarską.. Odpowiedz Link Zgłoś
siciurynka1 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 17:17 Córce podoba się najbardziej z tych, które są na limango, ale tak bez entuzjazmu. Już się nauczyłam, żeby nie korzystać z okazji na siłę, bo później muszę dwa razy kasę wydawać. A za przesyłkę zwrotną limango chyba nie oddaje, a ja chytra jestem Mam rok, poczekam .. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 13:15 Te kurtki CMP szału nie robią, nie mają wysokich parametrów, to już lepsza jest odzież narciarska z lego. Odpowiedz Link Zgłoś
dds6 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 13:35 Ja kupiłam odzież narciarską z Legowear. Jakość superrrr. Parametry świetne. Bardzo, bardzo polecam. Nie spotkałam też lepszych polarów jak te z Lego, na siateczce, "mięsiste". Naprawdę miło się zdziwiłam jakością tych ubrań. Podobno z Skandynawii są hitem od lat, zasłużenie moim zdaniem. Kolorystyka nie jest nachalnie dziecięca. Żywe kolory, ale mojej 7-latce bardzo się spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 14:21 I super cena, pod koniec wakacji spodnie narciarskie kosztowały poniżej 100 zł, za kurtkę płaciłam jakieś 136 zł. Jakościowo REWELACJA, wzory tak samo, dzieci zdecydowanie wyróżniają się na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Campagnolo CMP na limango 01.03.15, 14:24 ale dla starszej dziewczynki słabo ze wzornictwem, a rozmiarówka dziecięca kończy się na 152, dla 13-latki juz nie kupię. parametry lepsze od CMP, ale kolorystycznie i wzorniczo to CMP fajniejsze dla dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Campagnolo CMP na Limango 01.03.15, 16:19 > parametry lepsze od CMP, ale kolorystycznie i wzorniczo to CMP fajniejsze dla dziewczyn...> Tak to prawda parametry w Legowear wyższe, jednak zdecydowanie wzornictwo Lego raczej dla młodszych. Ale i ceny na wyprzach zdecydowanie CMP ma korzystniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Podnieśli ceny, wstręciuchy 03.03.15, 17:32 choc to chyba u nich normalka, pamietam, że kiedyś podobnie było z butami Nasz zestaw dzisiaj dotarł i jakby się ktos jeszcze zastanawiał nad zakupem, to powiem, że jakościowo wydają mi się te ubrania fajne. Natomiast rozmiarówka nie za duża. Kurtka na 176 jest trochę za duża na długość, rękawy za długie wyraźnie (ale liczę, że przez prawie rok ręce przecież urosną). Na szerokośc nie ma za bardzo zapasu, więc córka nie może przytyć Spodnie 164 na teraz takie na styk (miały być na przyszły rok), odsyłam. Żałuję, że jednak nie zaryzykowałam spodni na 176, była jedna para chyba jeszcze lepszej jakości (wzmocnienia na nogawkach), a tańsze, bo ostatnie. Te spodnie są nie większe (a chyba węższe w pupie i niższe w stanie) od tegorocznych Woxo turkusowych na 158 cm. Kolorystyka kurtki za to bardzo ładna, fajne żywe kolory, mam nadzieję, ze dobiorę jakies spodnie w październiku-listopadzie w stacjonarnym (może znów Kappahl), bo na limango chyba sie troche obraziłam za to podniesienie cen (spodnie kupiłam za 122, teraz są po 139 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Podnieśli ceny, wstręciuchy 03.03.15, 18:52 Mam na oku jedna kurtkę, ale chciałabym jeszcze obniżyć cenę bonem. Czy ten bon za polecenie znajomemu działa dopiero po zakupie za 200 zł.? Czy działa jeszcze bon przedszkolak? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Podnieśli ceny, wstręciuchy 03.03.15, 19:16 Ja jeszcze nie dostałam moich zakupów, ale zdecydowałam przykładając w GoSport do naszej turkusowej kurtki, że kupię do niej żółte spodnie. Wygląda taki zestaw fantastycznie! Więc teraz zaczaję się na żółte spodnie z CMP- lub ew. inne Odpowiedz Link Zgłoś