Dodaj do ulubionych

Spodnie dresy 3/4 dla chłopca

22.04.15, 09:23
Może ktoś przypadkowo namierzył takie. Szukam od jakiegoś czasu ale bez rezultatu. Do tej pory potrzebowałam w mniejszym rozmiarze i były, teraz muszę kupić 146 ew. 152 i nie mogę nic znaleźć. Potrzebuję pilnie na intensywne zajęcia sportowe, ważne żeby były 3/4 bo muszą być za kolano, mogą być proste lub ze ściągaczem na dole. Widział ktoś ?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Spodnie dresy 3/4 dla chłopca 22.04.15, 09:28
      damskie,dziewczece tak.
      jeslinie beda różowe to moze sie nadadzą?
      bawełna czy poliester tez sie nada?
      takie cuś? www2.hm.com/pl_pl/productpage.0169235010.html
      • verika Re: Spodnie dresy 3/4 dla chłopca 22.04.15, 09:35
        Z różem na pewno nie przejdą, chłop typowo męski, więc ma swoje zdanie na temat różowości wink Te popielate z tym pomarańczem jeszcze ok. Właśnie o coś tego typu mi chodzi, skład mało ważny byleby bez tego meszku w środku, bo się zagotuje. Nie wiem czemu chłopięcych takich nie robią sad A może na allegro cosik jest, ja przepatrzyłam wszystkie aukcje w kategorii spodnie, krótkie spodenki i dresy, w tym rozmiarze nic nie znalazłam, ale to było z 3 tyg. temu. Jakby coś, gdzieś, komuś to piszcie, proszę.
        • dixi Re: Spodnie dresy 3/4 dla chłopca 22.04.15, 09:44
          wzięłabym normalne spodnie dresowe i ciachnęła nożyczkami w tym stylu na potrzebną długość www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262364011.html
      • patatajowa Re: Spodnie dresy 3/4 dla chłopca 22.04.15, 09:40
        moze takie, na pewno sa za kolana..
        www.decathlon.pl/rybaczki-fitness-dla-dzieci-adidas-id_8295971.html
        • verika Re: Spodnie dresy 3/4 dla chłopca 22.04.15, 10:21
          podjadę do decathlonu i zobaczę na nie, dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka