net.sandra 22.09.15, 16:56 www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/dzinsy/boyfriend/boyfriend-156355-1.html Poszukuję takich spodni w rozm. 42, widziałyście w waszych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: Szukam spodni c&a 22.09.15, 17:01 Kiedyś na fb c&a sprawdzali mi dostępność produktu w wybranych sklepach (tylko nie wiem, czy to aktualne). Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Szukam spodni c&a 22.09.15, 19:56 ja ostatnio dzwoniłam do sklepu stacjonarnego, podawałam numer produktu ze strony internetowej i pani sprawdzała mi dostępność w kilku sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Szukam spodni c&a 22.09.15, 20:06 to sie chyba cos zmieniło bo jakies pol roku temu spisałam sobie nr jeansów ze sklepu online i poprosiłam przy kasie o sprawdzenie dostepnosci w sklepie. okazalo sie ze numery "nie wchodza" bo sklep online ma inne oznaczenia a stacjonarny inne... Odpowiedz Link Zgłoś
net.sandra Re: Szukam spodni c&a 22.09.15, 21:57 sklep online ma inne numery a stacjonarny inne, w moim mieście nie ma już tych spodni a bardzo mi na nich zależy Odpowiedz Link Zgłoś