patatajowa 19.10.15, 08:52 Dodatkowe 10% rabatu na ubrania i buty, przy zamówieniu za min. 119,99zł! *promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 19.10.2015r. do godz. 23:59 lub do wyczerpania zapasów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmos_pierzasty A działa Wam strona? 19.10.15, 09:17 U mnie przy składaniu zamówienia wyskakuje błąd, nie da się dokończyć, i w ogóle nie mogę wejść w swoje konto - wraca mi na smyk.com. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:27 Miałam od wczoraj kilka rzeczy w koszyku i właśnie dokończyłam zamówienie dorzucając szalik i rękawiczki. Wszystko działa bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:30 a trzeb wpisać jakiś kod? bo na stronie smyka nic nie ma dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:31 Rabat się sam nalicza. Ja w chwili zamówienie nawet nie wiedziałam o promocji (dopiero po złożeniu zamówienia zajrzałam na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
anne241 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:17 Szkoda że niektóre ceny poszły w górę,średnio o 10% właśnie Kilka dni temu kupowałam, więc mam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:22 akurat to co ja miałam w koszyku jeszcze potaniało kupowałam tydzien temu podkolanówki ii skarpetki-były po 13 zł i 9. teraz po 10 i 7.czapki i szaliki bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:22 Tego to nie wiem. Większość rzeczy, które miałam w koszyku była z bieżącej kolekcji. To co wczoraj wybierałam z wyprzedaży dziś nie miało ceny podwyższonej. Poza tym, ja i tak chciałam zrobić zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:20 ofery cenowe takie se Odpowiedz Link Zgłoś
dojo77 działa kod na 5 % 19.10.15, 10:29 5LuxMed , a czy jest nadal możliwość odbioru w empiku? Odpowiedz Link Zgłoś
ave-55 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 10:45 ja dziś zamawiałam, właśnie z odbiorem w empiku, także można , ale chyba mają dużo zamówień bo przesunęli mi w późniejszym mailu o jeden dzień datę odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 10:55 Ja miałam chyba za dużo rzeczy i już się nie załapałam na odbiór w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnjeshka Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 12:48 Sporo punktów jest od kilku dni zablokowanych. Ja jeszcze w piątek odbierałam zamówienie w empiku, a w sobotę już nie mogłam wybrać żadnego punktu w mojej okolicy. I nie była to kwestia wielkości zamówienia, bo chciałam tylko jedną małą rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:07 A czy możecie zamówić z płatnością przy odbiorze? Ja nie mogą ani w punkcie, ani u kuriera. Mam informację: "Produkty, które chcesz zamówić mają zablokowaną płatność przy odbiorze. " Akurat w Smyku często nie przysyłają jakichś produktów więc wolę płacić za to co rzeczywiśce dostanę a tu taka niemiła niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:17 spróbuj ustalic co to, moze 1 rzecz ci blokuje ta dostawe. ja zamawiałam jeszcze dzisiaj z odbiorem i zaplata w empiku i poszło. ale to zalezy od tego czy jest miejsce w sklepie.jak byłam w łikend to jedna do drugiej pani z obsługi mówiła ze juz im sie paczki z empiku i smyka nie mieszczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:20 no i jeszcze mi tu forum kiedys podpowiedziało ze na odbiór w empiku nie łapią sie buty. zreszta przy kazdym produkcie który moga tak wysłac jest na stronie jest info ze "darmowa dostawa do salonu empik". Odpowiedz Link Zgłoś
ave-55 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:24 potwierdzam, kiedyś kupowałam trampki i nie dało się odebrać w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
magiiia Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 16:57 Podobnie jest z artykułami sportowymi i - jak się dziś przekonałam - z pościelą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:18 u mnie bez problemu platnosc przy odbiorze, odbior w empiku. tez mialam za duze zamowienie do odbioru w empiku i podzielilam je na dwa mniejsze. kod 5LuxMed mi nei wszedl - bylo cos o tym ze ten rabat nie obejmuje produktow w koszyku Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:24 Tyle, że ja mam same rajstopy, skarpety i 2 czapki. Nie mogę zapłacić przy odbiorze ani u listonosza ani w empiku. Buu. Trudno. Widać zaoszczędze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanaurwiska13 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 15:13 Ja zamawiałam w tygodniu i był odbiór w empiku,a potem jeszcze domawiałam w weekend i już nie można bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia77 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 15:50 co Wy kupujecie w tm Smyku? co warto? bieliznę rajstopy? Odpowiedz Link Zgłoś
magiiia Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 16:59 Swetry rozpinane dziewczęce. Wyszły za ok. 32 zl z kodami. Przy okazji pościel niemowlęca. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia 15% na mokazje 19.10.15, 17:48 ale chyba 15% zwrotu z mokazji dla płacących mtransferem, chyba zadziala? Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 19:15 agnieszka_mmm napisała: > Tyle, że ja mam same rajstopy, skarpety i 2 czapki. Nie mogę zapłacić przy odbi > orze ani u listonosza ani w empiku. Buu. Trudno. Widać zaoszczędze Ja odebrałam dziś paczkę ze Smyka płatną przy odbiorze,a dostarczoną przez listonosza. Mogłam wybrać dostawę do Empiku,ale nie wybrałam - bo w pobliżu nie ma Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga987 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 20.10.15, 09:01 w stosunku do oferty sprzed kilku dni podnieśli ceny (i to bardzo). Parę dni temu robiłam zakupy i tak: kurtka zimowa dla dziewczynki droższa o 16 zł, spodnie śniegowe droższe o 30 zł, spodnie dresowe dla dziewczynki i dla chłopca droższe o 12-15 zł. Krótko mówiąc, cieszę się że zrobiłam zakupy przed DODATKOWYM rabatem do obniżki Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 20.10.15, 13:16 ja mam inne spostrzeżenia- kurtkę która w zeszłym tygodniu kosztowała 56zł, teraz kupiłam za 48 - 10% rabatu i -5%z kodu lux med. Koszulki za 10zł, teraz kosztowały 9zł-rabat. Nawet zestaw skarpet był chyba 3 zł tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś