Dodaj do ulubionych

smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej

19.10.15, 08:52
Dodatkowe 10% rabatu na ubrania i buty, przy zamówieniu za min. 119,99zł!

*promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 19.10.2015r. do godz. 23:59 lub do wyczerpania zapasów
Obserwuj wątek
    • kosmos_pierzasty A działa Wam strona? 19.10.15, 09:17
      U mnie przy składaniu zamówienia wyskakuje błąd, nie da się dokończyć, i w ogóle nie mogę wejść w swoje konto - wraca mi na smyk.com.
    • sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:27
      Miałam od wczoraj kilka rzeczy w koszyku i właśnie dokończyłam zamówienie dorzucając szalik i rękawiczki.
      Wszystko działa bezproblemowo.
      • moadek Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:30
        a trzeb wpisać jakiś kod? bo na stronie smyka nic nie ma
        dziekuje
        • sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 09:31
          Rabat się sam nalicza.
          Ja w chwili zamówienie nawet nie wiedziałam o promocji (dopiero po złożeniu zamówienia zajrzałam na forum).
    • anne241 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:17
      Szkoda że niektóre ceny poszły w górę,średnio o 10% właśnie wink Kilka dni temu kupowałam, więc mam porównanie.
      • patatajowa Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:22
        akurat to co ja miałam w koszyku jeszcze potaniało smile
        kupowałam tydzien temu podkolanówki ii skarpetki-były po 13 zł i 9. teraz po 10 i 7.czapki i szaliki bez zmian.
      • sinceramente Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:22
        Tego to nie wiem.
        Większość rzeczy, które miałam w koszyku była z bieżącej kolekcji. To co wczoraj wybierałam z wyprzedaży dziś nie miało ceny podwyższonej. Poza tym, ja i tak chciałam zrobić zamówienie smile
    • olesia301 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 19.10.15, 10:20
      ofery cenowe takie se
      • dojo77 działa kod na 5 % 19.10.15, 10:29
        5LuxMed , a czy jest nadal możliwość odbioru w empiku?
        • ave-55 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 10:45
          ja dziś zamawiałam, właśnie z odbiorem w empiku, także można smile, ale chyba mają dużo zamówień bo przesunęli mi w późniejszym mailu o jeden dzień datę odbioru
          • sinceramente Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 10:55
            Ja miałam chyba za dużo rzeczy i już się nie załapałam na odbiór w empiku.
            • agnjeshka Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 12:48
              Sporo punktów jest od kilku dni zablokowanych. Ja jeszcze w piątek odbierałam zamówienie w empiku, a w sobotę już nie mogłam wybrać żadnego punktu w mojej okolicy. I nie była to kwestia wielkości zamówienia, bo chciałam tylko jedną małą rzecz.
              • agnieszka_mmm Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:07
                A czy możecie zamówić z płatnością przy odbiorze? Ja nie mogą ani w punkcie, ani u kuriera. Mam informację: "Produkty, które chcesz zamówić mają zablokowaną płatność przy odbiorze. "
                Akurat w Smyku często nie przysyłają jakichś produktów więc wolę płacić za to co rzeczywiśce dostanę a tu taka niemiła niespodzianka.
                • patatajowa Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:17
                  spróbuj ustalic co to, moze 1 rzecz ci blokuje ta dostawe.
                  ja zamawiałam jeszcze dzisiaj z odbiorem i zaplata w empiku i poszło. ale to zalezy od tego czy jest miejsce w sklepie.jak byłam w łikend to jedna do drugiej pani z obsługi mówiła ze juz im sie paczki z empiku i smyka nie mieszczą....
                  • patatajowa Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:20
                    no i jeszcze mi tu forum kiedys podpowiedziało ze na odbiór w empiku nie łapią sie buty. zreszta przy kazdym produkcie który moga tak wysłac jest na stronie jest info ze "darmowa dostawa do salonu empik".
                    • ave-55 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:24
                      potwierdzam, kiedyś kupowałam trampki i nie dało się odebrać w empiku
                      • magiiia Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 16:57
                        Podobnie jest z artykułami sportowymi i - jak się dziś przekonałam - z pościelą.
                • magdagg2 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:18
                  u mnie bez problemu platnosc przy odbiorze, odbior w empiku. tez mialam za duze zamowienie do odbioru w empiku i podzielilam je na dwa mniejsze. kod 5LuxMed mi nei wszedl - bylo cos o tym ze ten rabat nie obejmuje produktow w koszyku
                  • agnieszka_mmm Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 13:24
                    Tyle, że ja mam same rajstopy, skarpety i 2 czapki. Nie mogę zapłacić przy odbiorze ani u listonosza ani w empiku. Buu. Trudno. Widać zaoszczędze smile
                    • kochanaurwiska13 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 15:13
                      Ja zamawiałam w tygodniu i był odbiór w empiku,a potem jeszcze domawiałam w weekend i już nie można bylo.
                      • lawia77 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 15:50
                        co Wy kupujecie w tm Smyku? co warto? bieliznę rajstopy?
                        • magiiia Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 16:59
                          Swetry rozpinane dziewczęce. Wyszły za ok. 32 zl z kodami. Przy okazji pościel niemowlęca.
                          • dragonia 15% na mokazje 19.10.15, 17:48
                            ale chyba 15% zwrotu z mokazji dla płacących mtransferem, chyba zadziala?
                            • aurinko Re: 15% na mokazje 20.10.15, 09:59
                              Zadziała smile
                    • olga727 Re: działa kod na 5 % 19.10.15, 19:15
                      agnieszka_mmm napisała:

> Tyle, że ja mam same rajstopy, skarpety i 2 czapki. Nie mogę zapłacić przy odbi
                      > orze ani u listonosza ani w empiku. Buu. Trudno. Widać zaoszczędze smile

Ja odebrałam dziś paczkę ze Smyka płatną przy odbiorze,a dostarczoną przez listonosza. Mogłam wybrać dostawę do Empiku,ale nie wybrałam - bo w pobliżu nie ma Empiku.
    • jaga987 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 20.10.15, 09:01
      w stosunku do oferty sprzed kilku dni podnieśli ceny (i to bardzo).
      Parę dni temu robiłam zakupy i tak:
      kurtka zimowa dla dziewczynki droższa o 16 zł, spodnie śniegowe droższe o 30 zł, spodnie dresowe dla dziewczynki i dla chłopca droższe o 12-15 zł.
      Krótko mówiąc, cieszę się że zrobiłam zakupy przed DODATKOWYM rabatem do obniżki smile
      • emily.1 Re: smyk dodatkowy rabat do oferty urodzinowej 20.10.15, 13:16
        ja mam inne spostrzeżenia- kurtkę która w zeszłym tygodniu kosztowała 56zł, teraz kupiłam za 48 - 10% rabatu i -5%z kodu lux med. Koszulki za 10zł, teraz kosztowały 9zł-rabat. Nawet zestaw skarpet był chyba 3 zł tańszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka