jagoda42 14.04.04, 23:13 Szukam opiekunki w pełnym wymiarze godzin (8-9h od poniedziałku do piątku). Rozsądnej opiekuńczej i traktujacej to zajęcie raczej jako hobby niż pracę;-), choć płatne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_wiewiorka Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 27.04.04, 11:53 Witam...jezeli to jeszcze aktualne...zadzwon prosze do mnie...693882273...pozdrawiam...anka Odpowiedz Link
esaja Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 10.05.04, 17:57 Jesteśmy nowo powstałą agencją niań w Krakowie (odsyłam do naszej strony internetowej www.niania.krakow.pl) z siedzibą w M1. Oferujemy profesjonalne opiekunki do dzieci juz od 4 zł /h przy stałej współpracy, mogą być nimi doświadczone kobiety jak również studentki (m.in. psychologii). Zapraszamy serdecznie do współpracy:-) Odpowiedz Link
prosiaczek50 Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 27.06.04, 00:01 Dzień dobry!! Moje nazwisko Leja Anna jestem zainteresowana ogloszeniem które Pani umiesciła w internecie, poszukuje pracy na okres wakacji, jako opiekunka dziecięca. Mam lat 24, uczeszczam aktualnie do szkoły Medycznej W Krakowie, o kierunku opiekunka dziecięca. Mam doswiadczenie w tej branzy, zajmowałam się dziecimi w wieku od 0-10 roku zycia. Jest to moja pasja, po skonczonej szkole, chciałabym pracowac w żłobku z dziecimi. Jeżeli była by Pani zainteresowana to bardzo prosze o kontakt. Odpowiedz Link
ola17 Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 28.06.04, 18:40 Jestem absolwentka gimnazjum i od trzech lat (w kazde wakacje) opiekuje sie dziećmi w różnym wieku, organizując im w ciekawy sposób czas..Mam głowe pełną interesujących zabaw! Bardzo lubie spędzać czas z maluchami, gdyż dostarcza mi to wielu przyjemnosci..Mieszkam w Wieliczce.. Jestem odpowiedzialna,uczciwa, dyspozycyjna i bez nałogów..W opieke nad dziecmi wkładam cała siebie :) Jezeli interesuje panią opieka na okres wakacji to prosze o wiecej szczegłow..olla19@wp.pl Odpowiedz Link
ankakrk Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 01.07.04, 22:22 Witam:) Chetnie zaopiekuje sie dzieckiem na okres wakacji (od lipca do wrzesnia wlacznie). Studiuje i mieszkam w Krakowie. Juz mialam do czynienia z taka praca...a raczej hobby. tel. 880-475-907 Odpowiedz Link
jaskojar Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 05.07.04, 11:48 Jestem zainteresowana pracą jak opiekunka do dziecka.Kocham dzieci i traktuje zajmowanie sie nimi jako hobby.Czy ta oferta jest jeszcze aktualna?? Odpowiedz Link
anytramb Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 06.07.04, 12:50 Jestem 20 letnią studentka poszukujacą pracy na wakacje (od teraz do końca września).Bardzo lubie dzieci , wiem , że może wszyscy starający sie o tą pracę będą pisac w ten sposób ale... Ja na prawde lubię wspólne zabawy z maluchami i tymi nieco starszymi dziećmi!Nie traktuję opieki nad dziećmi jako pracy ale raczej jako hobby.Niektórzy zbierają znaczki a ja od zawsze opiekowałam sie dziećmi.Mam młodsze rodzeństwo( dwie siostry jedna o rok a druga o 11(!) lat mlodsza)oraz kuzynostwo( 3 kuzynów młodszych o 2,5,6 lat).2 lata byłam zuchem,następnie harcerzem młodszym,harcerzem starszym.Awansowałam na drużynową i prowadziłam własny zastęp zuchów(wiek dzieci około 10-13 lat). Odpowiedz Link
anytramb Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 06.07.04, 12:54 Jeśli mogłabym,to chciałbym prosic o kontakt tel. 654-76-00 lub na kom. 0-504-74-60-74.Pozdrawiam.Martyna Odpowiedz Link
siunia4 Re: Opiekunka w Krakowie poszukiwana 07.07.04, 12:39 Jestem sudentką Akademii Pedagogicznej w Krakowie uwielbiam spędzać czas z dziećmi. Poszukuje pracy na wakacje. Jeśli oferta jest nadal aktualna to prosze o kontakt telefoniczny(508 059 194)pozdrawiam Odpowiedz Link