Dodaj do ulubionych

pralko suszarka

25.10.15, 20:52
ma ktoś coś takiego? warto? od razu napiszę że ma suszyć glównie pościel i ręczniki ktorych ze względu na miejsce nie mam gdzie suszyć. nie mam też miejsca na 2urządzenia. wejdzie tylko jedno duże. pralek do suszenia conajmniej 2w tygodniu.
Obserwuj wątek
    • majarzeszow Re: pralko suszarka 25.10.15, 21:09
      ja bym sie nie zdecydowala, zwlaszcza do duzych rzeczy, a ty chcesz posciel. Beben suszarki musi byc duzy, duzo wiekszy niz pralki, dlatego w pralko-suszarkach mozna suszyc niewiele rzeczy, trwa to dlugo i pozera energie (czytaj: zwieksza rachunki). Ja tez nie mam miejca na to, aby staly obok siebie, ale stoi jedna na drugiej - sprawdza mi sie to od 5 lat.
    • patatajowa Re: pralko suszarka 25.10.15, 21:21
      do tej pory dosyc sceptycznie byłam nastawiona do takich urzadzeń.pierwszy raz skorzystałam w ubiegłym roku-bylismy u kuzyki nad Bałtykiem,ciuchów miałam niewiele wiec prałam prawie codziennie po plazy. i było ok, tzn. w tym modelu całkiem niezle to suszenie szło tylko trwało masakrycznie długo bo jakies 4 godziny a były programy ze i dłuzej...
      ale musze przyznac ze i pranie i suszenie było ok na proszku tym co zwykle.kuzynka mówiła ze poscieli nie suszy bo trwa to bardzo długo i trzeba dzielic 1 poszwa a potem np przesieradło i poszeki. u niej sie sprawdza do codziennego drobnego prania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka