Dodaj do ulubionych

Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-)

05.11.15, 12:04
No może nie aż tak jak w zeszłym roku, ale przy okazji zakupu ptaka w klatce gazetkowego za 74 zł , kupiłam : Auta Cars Woden koła po 10 zł. Dusty samolot wyrzutnia - taki pistolet po 15 zł , Syrenke Nixies Bella po 25 zł, fajne interaktyne auta Matella straż pożarna i laweta po 10 zł.Ciastolina play doh tak w słupkach - 16 kolorów za 10 zł, lego duplo łódka za 30 zł.

Były jeszcze pojedyńcze robofish po 15 zł i np: klickarze po 10 zł itp.
Obserwuj wątek
    • edyta_32 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 05.11.15, 12:08
      robofish LED
      • she1982 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 06.11.15, 19:44
        O którym Realu mówisz?
        W Warszawie na Połczyńskiej cisza, promocje tylko gazetkowe..
        • afroddytta Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 06.11.15, 21:12
          To niefajnie, to mój Real, nie ma co jechać uncertain
          • sajgonetka Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 19:33
            na Połczyńskiej..
            gra 5 sekund jest po 49,90.
            w porównaniu z internetami, to raczej dobra cena.
            trochę promocji jest, ale trzeba polować, i od razu z internetami porównywaćwink
            no i tam, gdzie dobre ceny, to półki przetrzebione..
            • she1982 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 19:46
              nie ma co się dziwić, że nic nie widziałam- Ty wszystko wykupiłaś wink Żartuję.. Jakbyś coś jeszcze widziała na promocjach to daj znać smile
              • edyta_32 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 20:05
                Glaskalam tego ptaka przez opakowanie i rzeczywiscie nie reaguje. Ale glaskalam tez te w selgrosie i tez nic. Moze trzeba je wyciagniac z klatki. No ale nie bede rozpakowywala .
                • afroddytta Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 21:01
                  Ja w Tesco jakiegoś oglądałam to tam był taki przycisk i jak się nacisnęło to gadał.
                  Ogólnie wtedy były po 2 szt w klatce w cenie 250 zł- jak dla mnie to już przesada cenowa uncertain

A na wieści z Połczyńskiej też czekam smile
                • patatajowa Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 21:14
                  edyta_32 napisała:

> Glaskalam tego ptaka przez opakowanie i rzeczywiscie nie reaguje.>
                  https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif
                  • edyta_32 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 21:38

Hehe no dokladnie to jest taka dziura co mozna wlozyc palucha i macac smile)))))
                    -----
                    Mama
                    CUDOWNEJ CÓRECZKI i CUDOWNEGO SYNKA
                    Julia 27.08.2009 i Bartosz 07.03.2013
                    • afroddytta Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 08.11.15, 22:43
                      u mnie przez dziurę dało radę ;P
    • pasja23 Re: do Edyta 32 06.11.15, 20:07
      A którego ptaszka wzięłaś, niebieski czy biały bo one się chyba różnią. Oglądałam je i miały śpiewać jak się pogłaszcze ale nie reagowały. Testowałaś je?
      • edyta_32 Re: do Edyta 32 06.11.15, 20:41
        Mam tego niebieskiego. No szczerze to za bardzo nie glaskalam tylko sprawdzalam czy nagrywaja to co sie mowi. Ale postaram sie sprawdzic jak dzieci pojda spac.
    • pasja23 Re: Real znowu mozna kupic coś w fajnej cenie :-) 06.11.15, 21:08
      To jak już sprawdzisz to wypowiedz się proszę. No i czy śpiewa różne czy ciągle to samo.dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka