Dodaj do ulubionych

KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!!

19.11.15, 08:51
Sklep internetowy jest już otwarty! Darmowa dostawa do 21.12.2015
Obserwuj wątek
    • fredy58 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 08:59
      a działu dziecięcego chyba nie ma sad
      • julka-4 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 09:13
        Jest własnie dodaję rzeczy do koszyka wink
        • beakarp Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 09:33
          i co kupujesz przy tych cenach?
          • julka-4 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:22
            Naprawdę tak interesuje Cie lista moich zakupów?
    • magia -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22.11.15 19.11.15, 09:37
      kod sms
      • agni71 Re: -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22. 19.11.15, 09:42
        ja mam w sms tylko info o otwarciu sklepu i darmowej dostawie, nie mam kodu

a kod wygląda na jednorazowy? Bardzo by mi się przydał...
        • gogin30 Re: -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22. 19.11.15, 09:46
          Kod: PL30, raczej nie jest jednorazowy
          • magia Re: -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22. 19.11.15, 09:53
            Potwierdzam, to ten kod. Czy online trzeba wpisywać nr karty KappAhl?
        • patatajowa Re: -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22. 19.11.15, 09:47
          tez info sprzed chwili o otwarciu ale bez smsa.
          wrzuc jesli mozesz bo podejrzewam ze nie jest jednorazowy.
      • cielecinka Re: -30% na całe zakupy w sklepie i online do 22. 19.11.15, 11:36
        Hej a moglabys dokladna tresc smsa , interesuje mnie znizka do stacjonarnego, online nie ma tego co chce kupic. Dzieki
    • agni71 Re: Jak się tam zalogować? 19.11.15, 10:08
      Mam kartę, a na stronie chcą nazwę użytkownika i hasło - co mam wpisać?

A ten kod mi nie wchodzi, po wpisaniu go w pole na rabat nic się nie dzieje.
      • agni71 Re: errata 19.11.15, 10:09
        kod jednak wszedł, super smile
        • agni71 Re: errata 19.11.15, 10:12
          No to pierwszy zakup zrobiony smile
        • matadwa Re: errata 19.11.15, 10:39
          czy ten kod jest od jakiejś kwoty zakupów? należy go wpisać w okienko "podaj kod rabatowy" i kliknąć "zarejestruj"? bo mi nie wchodzi... uncertain
          • kanna Re: errata 19.11.15, 10:41
            Mi nazwa użytkownika nie wchodzi uncertain
    • aniam123 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:18
      Świetna wiadomość! Dziękuję za kod. Dostałam sms-a, ale bez kodu.
      Przesyłka w rozsądnej cenie (bo pewnie nie z PL), ale wygląda też na to, że będzie można odbierać w sklepie.
      Uwielbiam KappAhl za jakość ubranek dziecięcych i większość rzeczy dla chłopaków tam właśnie kupuję. Córka (nastolatka) ubolewa, ze wyrosła już z ich dziecięcej rozmiarówki, bo wiele rzeczy nadal jej się podoba...
      • gosjana Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:38
        Też dostałam smsa z kodem jak powyżej i nie chce mi wejść sad udało wam się?
        • matadwa Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:39
          no właśnie mi też nie wchodzi...czy obowiązuje jakaś kwota min zakupów z tym kodem?
        • minima80 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:40
          tak bez problemu
      • minima80 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:39
        ale przesyłka jest darmowa...?
        • agni71 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:44
          Tak, kod wchodzi, a przesyłka pozostaje darmowa. Wpiszcie kod, kliknijcie "zarejestruj" i poczekajcie chwilę. Raczej nie ma kwoty minimalnej, bo ja zamówiłam rzecz przed rabatem za 54,90.
          • agni71 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 10:50
            Podjęłam próbę pobrania loginu, wpisałam adres e-mail, a jako nazwę uzytkownika swoje imie i nazwisko, takie jakie mam na karcie Klubu Kappahl. Rozumiem, że mam czekac teraz na maila? Jak długo sie czeka, bo mam wrażenie, że juz kiedys to wypełniałam i nic nie dostałam. Logujecie się na stronie?
            • atena12345 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 11:54
              spróbuj pobrać sms-em
              • agni71 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 11:57
                tez spróbowałam i nic

może napiszę do nich maila z pytaniem, jak to zrobić?

a ty się logujesz?
                • atena12345 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 11:59
                  agni71 napisała:

> a ty się logujesz?

aktywowałam login sms-em i przyszło mi hasło
                  • agni71 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:07
                    Pobrałas login dzisiaj czy juz kiedyś wcześniej?

Jako nazwa uzytkownika podałaś swoje imie i nazwisko? Przy nazwie uzytkownika jest gwiazdka, do czego ona się odnosi, bo ja nic nie widzę?

sorry, że tak drążę, ale wkurza mnie, że nie mogę tego załatwić.
                    • agni71 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:13
                      Udalo się, okazuje się, że juz kiedys pobrałam login, więc teraz musiałam przypomnieć hasło. A jako nazwę uzytkownika trzeba chyba podac nr karty Kappahl Club.
                      • atena12345 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:27
                        agni71 napisała:

> Udalo się,

gratuluję wink
                    • atena12345 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:27
                      agni71 napisała:

> Pobrałas login dzisiaj czy juz kiedyś wcześniej?

Dziś pobrałam

> Jako nazwa uzytkownika podałaś swoje imie i nazwisko?

podałam atena 12345 wink

Przy nazwie uzytkownika j
                      > est gwiazdka, do czego ona się odnosi, bo ja nic nie widzę?

Ja zrobiłam tak: kliknęłam "club modowy", pobierz swój login (zaznaczyłam sms) , wpisałam nr tel i login. Pk kilku sekundach dostałam sms z hasłem do logowania. Po zalogowaniu mogłam już edytować swoje dane, które tam mieli już wpisane
                      • swiecaca Re: Ponawiam pytanie o logowanie 22.11.15, 19:59
                        a skąd mieli Twoje dane? ja zrobiłam tak samo ale nie wiem jak powiązać login z kartą klienta
                        • swiecaca Re: Ponawiam pytanie o logowanie 22.11.15, 20:01
                          aaaa o rety oni mają moje dane, jakoś doszli do tego że ja to ja...?
                          • swiecaca Re: Ponawiam pytanie o logowanie 22.11.15, 20:03
                            no dobra, to teraz dlaczego te dane nie wypełniają się automatycznie w zamówieniu?
                • corrina_f1 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:02
                  Ja dostałam sms takiej treści: Weź udział w naszym otwarciu! Świętujemy otwarcie sklepu internetowego. Darmowa dostawa do 21.12.2015. kupuj online na kappahl.com - kiedy ci wygodnie.

Skąd macie ten kod ?
                  • agni71 Re: Ponawiam pytanie o logowanie 19.11.15, 12:14
                    > Skąd macie ten kod ?

z tego wątku smile

ktoś dostał kod i się podzielił
          • gosjana Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 10:55
            Nie wchodzi, próbowałam na komputerze i telefonie. -30 obowiązuje w sklepie i online do 22.11
            • agni71 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:04
              U mnie wchodzi, na laptopie, uzywam Chrome. Po wpisaniu kodu i klknięciu rejestruj trzeba chwilkę zaczekać.
              • kanna Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:28
                na przecenę wchodzi?
                • bagage Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:40
                  Kod mi wszedł na jeden top w normalnej cenie, ale na promocję basic 2 za 54,99 nie wchodzi.
                • agni71 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:41
                  kanna napisała:

> na przecenę wchodzi?

Nie, tylko na regularne ceny
                  • lovisa10 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:46
                    Dziewczyny, jak się logujecie? Każą podać jakieś hasło, a ja nie mam, jak klikam na przypomnienie hasła to mi wyskakuje napis, że nie ma takiego użytkownika...Mam starą czerwoną kartę bez imienia i nazwiska...A nowej też przez stronę założyć nie można chyba...
                    Dobrze, że kod nie działa na przecenę, bo nie wiedząc o kodzie złożyłam zamówienie na ponad 200 zł, ale wszystko z przecenywink
                    • agni71 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:55
                      Na mojej karcie jest i nazwisko i numer, ale tez nie mam pojęcia jak się zalogowac, wypełniłam formularz na stronie o wydanie loginu i nic mi nie przyszło ani na maila ani sms-em.
                • justka.easy Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:55
                  A jak z ich rozmiarówką? Jest standardowa, większa, mniejsza niż normalnie?
                  • agni71 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 11:57
                    rozmiarówka damska raczej duża, dziecięca różnie, ale też nie malutka, choć niektóre rzeczy są szczupłe.
                    • lovisa10 Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 12:19
                      A infolinia niestety nie działa, każą maila pisać...
                      Magia! Wielkie dzięki za info o kodzie, zrobiłam drugie zamówienie z kodem, super!
                      • matadwa Re: KappAhl - sklep internetowy juz działa!!!! 19.11.15, 12:43
                        też miałam problem z zalogowaniem, i kodem...login i hasło dostałam mailem po ok godzinie, a kod zadziałał po kilku kliknięciach. dopiero starują, więc może nie wszystko działa jeszcze sprawnie, początki bywają trudne wink dzięki za info smile
    • agni71 Re: Paczka juz w Komornikach 21.11.15, 10:44
      Dostawa ma być niby w poniedziałek. Czyli chyba nie wysyłają ze Szwecji, tylko z Niemiec. Z Cubusa paczka szła z Norwegii i trwało to dłuuugo.
      • kanna Re: Paczka juz w Komornikach 22.11.15, 19:24
        Też czekam na kurtkę. Podobno zwrot w sklepie - bezproblemowy wink
        • kanna Re: Paczka juz w Komornikach 24.11.15, 18:31
          I doszła. Beżowa, puchowa, dłuższa niż granatowa Tchibo, odrobinę grubsza, a Tchibo ma lepszy kolor i jest zgrabniejsza. I co w tej trudnej sytuacji?
          • agni71 Re: Paczka juz w Komornikach 24.11.15, 20:31
            Jesli ta z Tchibo bardziej ci się podoba, to nie ma co na siłę zostawiać tej z Kappahl.
          • nataliaszczecin Re: Paczka juz w Komornikach 25.11.15, 11:49
            Podlinkuj tę kurtkę, jestem ciekawa. Ja tez kupilam kurtke w KappAhlu i w Tchibo i te pierwsza oddalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka