agusia.24 19.11.15, 09:41 były u Was dziś zestawy Lego? ja obeszłam dwie duże biedronki i nic nie ma, Panie też nic nie wiedziały, a w gazetce pisze że te większe zestawy miały być od dziś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: lego w biedronce 19.11.15, 09:45 na kazdej stronie gazetki pisze ze wybrane produkty tylko w wybranych sklepach i czy dany produkt w niej jest mozna sprawdzic na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: lego w biedronce 19.11.15, 09:50 wiem czytam uważnie, dlatego poszłam do dwóch biedronek, w których zawsze są dostępne towary oznaczone, że dostępne w dużych sklepach, zajrzałam też do małej biedronki, tak w razie czego, też nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: lego w biedronce 19.11.15, 10:14 no własnie-dlatego zaczyna mnie biedronka ostatnio mocno wkurzac. Bo o gazetkach juz nie wspomne,że trzeba kilka biedronek zjeździc zeby cos czasami kupic bo tu ni ma , tam ni ma i to nie nima bo sie sprzedało ale ni ma bo nigdy nie było. To ostatnio chcialam kupic sałatke "sałatowa" ni ma i nie wiadomo kiedy w twj biedonce bedzie. Gofry ni ma i nie wiadomo dlaczego. Sałata Roszponka ni ma ale kiedys była i chyba juz tu nie bedzie.wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: lego w biedronce 19.11.15, 10:23 Byłam rano w dużej i pytał przy mnie facet. Sprzedawca powiedział coś o problemach z dostawcą, może go zbył bo nie chciał sie tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
k_masny Re: lego w biedronce 19.11.15, 10:42 Specjalnie pojechałam kilometry do dużej i były, ale chyba nie wszystkie zestawy. Chętnych też brak. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: lego w biedronce 19.11.15, 10:47 u mnie były. Wlaśnie wybieram się kupić ninjago, bo syn mnie uprosił, by z jego skarbonki nabyć jak on będzie w szkole. Boi się, by mu nie wykupili zanim wróci Odpowiedz Link Zgłoś
gu-sia Re: lego w biedronce 19.11.15, 14:12 W Rzeszowie lego podobno było tylko w jednym sklepie na Rejtana. Już nie sprawdzałam bo nie chciało mi się jechać przez całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: lego w biedronce 19.11.15, 17:39 U nas też były w jednej biedronce na trzy, w których byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: lego w biedronce 19.11.15, 20:56 nie było, pani pwiedziała ze nie dojechało lego Odpowiedz Link Zgłoś