kochanaurwiska13 13.01.16, 18:28 Nie wiem od czego to zależy,ale dzisiaj zadziałało mi 25 % z newslettera na przecenioną rzecz i w ten sposób kupiłam kombinezon dla dziecka za 59 zł zamiast 99 Wcześnie próbowałam kilka razy i nie szło...czary jakieś Pochwalić się chciałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka-4 Re: H@M newsletter 13.01.16, 18:42 Myślałam że zawsze działało na przecenione rzeczy I do tego dawało darmową dostawę . Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 18:51 Ten kod działał od zawsze na przecenę. Odpowiedz Link Zgłoś
yantichy Re: H@M newsletter 13.01.16, 19:29 Ostatnio właśnie nie działał. Dzięki za informację! Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: H@M newsletter 13.01.16, 19:54 cały czas działa bez wzgledu czy przecena czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:00 nie działal jak sie zaczeła wyprzedaz online pod koniec listopada zdaje sie.na kurtki narciarskie i podobne. tzn działał przez pierwsze 2 dni chyba potem były problemy z tym. gdzies watek był... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:40 Pewnie kurtki nie były objęte przeceną, tylko obniżką, która naliczała się dopiero w koszyku. Wtedy faktycznie kod nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:42 Mnie działał od zawsze...ale jak się będziemy tak chwalić i nowe wątki wciąż zakładać to w końcu naprawdę przestanie działać. Już były megawątki o tchibo, które ma już tu szpiega i uszczelniło system... Odpowiedz Link Zgłoś
mila04 Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:54 No właśnie... A dzieci rosną i fajnie byłoby móc tak dalej kupować, więc ciii... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 21:51 Ja tam się nie łudzę, że to będzie wiecznie trwać. Pewnie się skończy jak w C&a, więc korzystam póki się da, żeby potem nie żałować To teraz mój ulubiony sklep Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: H@M newsletter 14.01.16, 10:48 właśnie zauważyłam na innym wątku użytkownika limangopolska, więc nic tylko czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: H@M newsletter 14.01.16, 11:34 DZiewczyny a skąd macie tylko kodów ? Każda z Was ma tak dużo adresów mailowych czy kod działa wielorazowo ? Też chcialabym skorzystać, ale skończyły mi się adresy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: H@M newsletter 14.01.16, 11:44 skonczyły ci sie adresy??? no weź.... wpisz w google 10minutemail,5 minutemail i generuj do woli adresy na potrzeby kodów z hm Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: H@M newsletter 14.01.16, 12:19 O kurde !!! Ale jestem zacofana Dzięki co to ludzie nie wymyślą ... Mam nadzieję, że nikt jednak nie stworzył, żeby generować kody do hm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanaurwiska13 Re: H@M newsletter 14.01.16, 15:39 Gdyby newsletter działał zawsze na przecenione rzeczy,to bym tego wątku nie zakładała... Ale racja,już nie piszmy tyle o tym,bo ktoś się w końcu zorientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-borowka Re: H@M newsletter 18.01.16, 18:33 Jak to jest ze zwrotem jeśli się kupowało 1 rzecz ze zniżką z newslettera i bezpłatną dostawą? Czy tą opłatę manipulacyjną 3,9zł tez pobierają przy takim zwrocie??? Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii, bo nie wiem czy opłaca się zwracać w tej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: H@M newsletter 19.01.16, 08:51 Jak masz kilka rzeczy do zwrotu (z różnych zamówień) odeślij w jednym zwrocie (popakuj oddzielnie z formularzami zwrotów i włóż do jednego worka/pudełka) - pobiorą tylko raz 3,90 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: H@M newsletter 09.02.16, 12:42 Odesłałam w jednej paczce 5 zamówień i wczoraj dostałam rozliczenie na maila, ale jak na razie jednego zamówienia. Myślałam, że skoro otwierają jedną paczkę to od razu wszystkie zamówienia rozliczają. Miałyście podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś