Dodaj do ulubionych

H@M newsletter

13.01.16, 18:28
Nie wiem od czego to zależy,ale dzisiaj zadziałało mi 25 % z newslettera na przecenioną rzecz i w ten sposób kupiłam kombinezon dla dziecka za 59 zł zamiast 99 smile
Wcześnie próbowałam kilka razy i nie szło...czary jakieś
Pochwalić się chciałam smile
Obserwuj wątek
    • julka-4 Re: H@M newsletter 13.01.16, 18:42
      Myślałam że zawsze działało na przecenione rzeczy wink I do tego dawało darmową dostawę .
    • pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 18:51
      Ten kod działał od zawsze na przecenę.
      • yantichy Re: H@M newsletter 13.01.16, 19:29
        Ostatnio właśnie nie działał.
        Dzięki za informację!
        • malowanka06 Re: H@M newsletter 13.01.16, 19:54
          cały czas działa bez wzgledu czy przecena czy nie
          • patatajowa Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:00
            nie działal jak sie zaczeła wyprzedaz online pod koniec listopada zdaje sie.na kurtki narciarskie i podobne.
            tzn działał przez pierwsze 2 dni chyba potem były problemy z tym. gdzies watek był...
            • pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:40
              Pewnie kurtki nie były objęte przeceną, tylko obniżką, która naliczała się dopiero w koszyku. Wtedy faktycznie kod nie działa
          • edzia321 Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:01
            Mi też działał zawsze smile
    • els.ol Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:42
      Mnie działał od zawsze...ale jak się będziemy tak chwalić i nowe wątki wciąż zakładać to w końcu naprawdę przestanie działać. Już były megawątki o tchibo, które ma już tu szpiega i uszczelniło system...
      • mila04 Re: H@M newsletter 13.01.16, 20:54
        No właśnie... A dzieci rosną i fajnie byłoby móc tak dalej kupować, więc ciii...
      • pelasia_0 Re: H@M newsletter 13.01.16, 21:51
        Ja tam się nie łudzę, że to będzie wiecznie trwać. Pewnie się skończy jak w C&a, więc korzystam póki się da, żeby potem nie żałować smile To teraz mój ulubiony sklep smile
        • els.ol Re: H@M newsletter 14.01.16, 10:48
          właśnie zauważyłam na innym wątku użytkownika limangopolska, więc nic tylko czekać... uncertain
    • martucha55 Re: H@M newsletter 14.01.16, 11:34
      DZiewczyny a skąd macie tylko kodów ? Każda z Was ma tak dużo adresów mailowych czy kod działa wielorazowo ? Też chcialabym skorzystać, ale skończyły mi się adresy smile
      • patatajowa Re: H@M newsletter 14.01.16, 11:44
        skonczyły ci sie adresy??? no weź....
        wpisz w google 10minutemail,5 minutemail i generuj do woli adresy na potrzeby kodów z hm smile
        • martucha55 Re: H@M newsletter 14.01.16, 12:19
          O kurde !!!
          Ale jestem zacofana smile
          Dzięki
          co to ludzie nie wymyślą ...
          Mam nadzieję, że nikt jednak nie stworzył, żeby generować kody do hm wink
          • kochanaurwiska13 Re: H@M newsletter 14.01.16, 15:39
            Gdyby newsletter działał zawsze na przecenione rzeczy,to bym tego wątku nie zakładała...
            Ale racja,już nie piszmy tyle o tym,bo ktoś się w końcu zorientuje.
    • i-borowka Re: H@M newsletter 18.01.16, 18:33
      Jak to jest ze zwrotem jeśli się kupowało 1 rzecz ze zniżką z newslettera i bezpłatną dostawą? Czy tą opłatę manipulacyjną 3,9zł tez pobierają przy takim zwrocie??? Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii, bo nie wiem czy opłaca się zwracać w tej sytuacji?smile
      • dorinkas Re: H@M newsletter 18.01.16, 19:44
        Odliczają.
      • malowanka06 Re: H@M newsletter 18.01.16, 20:56
        pobierają
      • els.ol Re: H@M newsletter 19.01.16, 08:51
        Jak masz kilka rzeczy do zwrotu (z różnych zamówień) odeślij w jednym zwrocie (popakuj oddzielnie z formularzami zwrotów i włóż do jednego worka/pudełka) - pobiorą tylko raz 3,90 wink
        • kobieta_jakubowa Re: H@M newsletter 09.02.16, 12:42
          Odesłałam w jednej paczce 5 zamówień i wczoraj dostałam rozliczenie na maila, ale jak na razie jednego zamówienia.
          Myślałam, że skoro otwierają jedną paczkę to od razu wszystkie zamówienia rozliczają.
          Miałyście podobnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka