Dodaj do ulubionych

tło fotograficzne

15.01.16, 14:42
chce takie tło kupic do wystawiania ubranek allegro głownie dla dzieci / po dzieciach, jakie się sprawdzi? ktoś może polecić? jaki rozmiar, wzór na którym będą się dobrze proezentowac ubranka?
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: tło fotograficzne 15.01.16, 15:43
      Jesteś pewna, że potrzebujesz do tego aż tła fotograficznego? U mnie najlepiej za tło robi biała szafa, na uchwycie wieszam ubranko na wieszaku i voila. Ubranka niemowlęce ładnie wyglądają powieszone na niemowlęcym łóżeczku, ew. ułożone na ładnym plecionym kocyku. Jak już chcesz tło, to białe, gładkie, ale pomyśl jak na nim zawiesisz ciuch, bo imo wiszące prezentują się znacznie lepiej niż leżące.
    • makoja Re: tło fotograficzne 15.01.16, 15:46
      mam płytę meblową, taką którą się montuje z tyłu np. szafy ( nie wiem jak to się fachowo nazywa), mąż kupił w Leroy za "grosze" wymiar ok 100x100 - używam ją już kilka lat, ubrania kolorowe fotografuję na białej stronie, rzeczy białe na wiórowej,
      właśnie od tygodnia próbuję zrobić zdjęcia ale jest tak ciemno na dworze że wychodzą nieciekawe kolory, żałuję że nie zrobiłam zdjęć we wrześniu czy październiku
    • bartik78 Re: tło fotograficzne 15.01.16, 15:55
      właśnie oglądam rozne aukcje czy ubrania na bazarkach , grupach sprzedażowych i na tych właśnie tłach prezentują się znacznie lepiej jakby to wzbogacało dodatkwo , porzadkuje worki z ubraniami za dużo ich mam i zarastam chciałabym porobić fotki. Z kreślarza mam jednolite ale dość mały format , wiec po starszym dziecku już się nie miesci.
      • patatajowa Re: tło fotograficzne 15.01.16, 16:07
        za tanie tło moze robic gładki koc polarowy z ikea. jeden jasny i jeden ciemny a jak sie pobrudzi to wypierzesz bez problemu. i duzy jest i poskładasz jak nieuzywany.
        • olga727 Re: tło fotograficzne 15.01.16, 17:29
          patatajowa;aż tyle śniegu masz,że najęłaś spychacz ? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka