o_l_a3 23.01.16, 16:39 Kupowałyście może? Bo nie wiem na co zwrócić uwagę- są takie droższe, pewnie markowe, jak i tańsze... Który kupić, żeby był ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_lipiec Re: piasek kinetyczny 23.01.16, 16:53 jest super! u nas hit od BN, ciągle w użyciu - bawią się nim dzieci 3 i 6 lat; syn jeździ koparkami, roi babki; córka lepi pulpety i inne kulinarne cuda głównie; ale jak siadają z tym piaskiem to tak na ok godzinę bo to wciąga bardzo dla mnie super alternatywa dla braku piaskownicy zimą my mamy tej firmy, 2,5kg na 2 dzieci i jest super: lespetits.pl/pl_PL/p/KINETIC-SAND-Kinetyczny-Piasek-1kg/3073?gclid=Cj0KEQiA5oy1BRDQh6Wd572hsfkBEiQAfdTPCrhEhW5yejy_oa6S71dF6U5BR8K-qPN7fXVEgmUQ6XQaAndw8P8HAQ Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: piasek kinetyczny 23.01.16, 20:50 A w czym to trzymacie, jak to ogarniacie? Chetnie bym kupiła tylko wlasnie chciałabym mieć z góry jakaś koncepcje opanowania tego zastanawiam sie tez na ilością, kolor chyba jeden wystarczy bo i tak sie zmiesza i efekt końcowy moze być kiepski. A na aliexpress chyba tez widziałam, ktos kupował, moze cos polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
tg76 Re: piasek kinetyczny 23.01.16, 21:13 Ja mam dwa kg, bawimy się małymi foremkami wsypujemy piasek z opakowania do takiej dużej kuwety, nieużywanej przez koty Odpowiedz Link Zgłoś
tg76 Re: piasek kinetyczny 23.01.16, 17:52 My mamy Smiki ze Smyka i mam wrażenie ze jest inny- gorszy niż te którymi bawiliśmy się na targach i dziecięcych imprezach...ale może to złudzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
fala86 Re: piasek kinetyczny 15.07.16, 15:32 Podbijam temat- ceny są różne na allegro duże zestawy z foremkami po 55 zl, a w sklepach i galeria cv dużo drożej. Chce żeby piasek byl ok. Możecie cos polecić? Jest tam jakas wiodaca marka? Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: piasek kinetyczny 15.07.16, 16:58 Oryginalny Kinetic Sand (taki napis powinien mieć na opakowaniu) nie lepi się do dłoni, mamy też podróbkę dużo tańszą, ale z fajnymi małymi foremkami i kuwetą. Ten brudzi dłonie. Zamiast kuwety można użyć zwykłej tacy. Piasek trzymamy w woreczkach strunowych. Odpowiedz Link Zgłoś