Dodaj do ulubionych

Zalando przeceny

22.03.16, 07:53
Witam,
Wypatrzyłam sobie sukienkę na Zalando przecenioną 40%. Jak zdecydowałam już się ją kupić cena podskoczyła i przecena wynosi teraz 20%. W sumie mam jeszcze czas bo sukienka na wesele 14 maja. Mam poczekać? Cena może jeszcze się zmienić? Jest jakaś polityka przecen na Zalando?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Zalando przeceny 22.03.16, 08:08
      jakas tam pewnnie jest. jedne rzeczy przeceniaja 10%, inne 80 a jeszcze inne wcale...
      jak ci sie podoba to kup, potem moze byc drozsza(albo jeszcze tansza) albo wyprzeda sie twój rozmiar.
      zreszta jak kupisz na ostatnia chwile to moze sie okazac ze ci jednak nie pasuje i bedziesz szukac innej.
    • victo.ria7 Re: Zalando przeceny 22.03.16, 08:25
      Rzeczy które kupiłam ostatnio z przeceny sa teraz droższe - wszystkie 3.Upatrzona nie kupiona czapka, bo byla za droga wg.mnie, mimo przeceny, jest droższa, choć nadal ma obniżoną cenę.Moim zdaniem coś tam może obniża ale największe obniżki już za nami
    • ciekawostka81 Re: Zalando przeceny 22.03.16, 08:44
      w zalando masz 100dni na zwrot, kup teraz, a rzecz dodaj do schowka(listy życzeń) dodatkowo na swoim koncie na zalando i obserwuj cenę. Spadnie to fajnie, kupisz taniej a tamtą odeślesz...
      • bo1515 Re: Zalando przeceny 22.03.16, 08:57
        ja tak w zeszłym roku obserwowałam ładną sukienkę na wesele. droga była, więc czekałam, potem jak cena spadła w koncu do około 200zł zamówiłam właśnie z tą myślą że jak potanieje to tę odeślę. I tak było. po miesiacu cena spadła na 140zł (z 300zł około) i wtedy kupiłam ponownie a tę za 200zł odesłałam ale dopiero jak ta tansza do mnie dotarła żeby mieć pewnośc że wszystko ok z nią będzie. Potem jeszcze jakiś czas ją obserwowałam - jej cena skoczyła zaraz na ok. 250zł i do teraz taka wisi. Kiedy oni obniżają a kiedy ponoszą to loteria - sporo kupuję i obserwuję i nie mam pojęcia jaką mają taktykę. Dlatego warto zaglądać. Zauważyłam tylko ze tak około raz w tygodniu mniej więcej bywa że ceny się zmieniają choć nie zawsze. więc zajrzyj raz na tydzien i napewno wyłapiesz jak będzie dobra cena.
        • patatajowa Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 13:40
          w mailu z niusletera zalando właśnie zapowiada sezonowe obnizki cen, i tak uprzedzaja zeby stworzyc sobie zawczasu liste zyczeń a potem sprawdzic co potaniało smile
          i że ponoć za 4 dni startują.
          • bo1515 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 15:09
            fajnie już nie mogę się doczekać, znowu kurier będzie do mnie musiał osobne auto brać bo tyle nazamawiam smile
          • olesia301 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 16:11
            patatajowa - czy masz znowu jakieś tajne ściśle przecieki? smile
            • patatajowa Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 16:15
              nie, normalnie maila przysłali....
              ale troche kodów mam i na pewno sprawdze jak działaja. chociaz na taka akcje to długo nie ma pewnie co liczyc... wink
              • ofelia1982 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 18:04
                dzieki za info, moja lista życzeń jest długasmile
              • olesia301 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 21.04.16, 20:21
                e tam, może znowu się jakiemuś informatykowi ręka omsknie smile
                • patatajowa Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 09:42
                  dzisiaj dostałam juz z 15 maili z info o obnizonych cenach produktów na mojej liscie z tym ze sa to przeceny o 10-15-20 zł wiec szału nie ma.ale moze sie rozkrecą wink
                  • bo1515 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 10:09
                    JA do tej pory nie dodawałam do wchowka, ale teraz za waszą radą tak zrobiłam. Czy oni zawsze przysyłają maila do kazdej rzeczy ze schowka ktora zmieniła cenę?
                    • patatajowa Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 10:44
                      chyba tak, jak przyslą i sprawdzam to jest obnizona smile
                    • lawia77 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 10:48
                      ja nie dodaję do listy życzeń tylko linki zapisuję w ulubionych, po co mają wiedzieć na co poluję?myślę ze te listy życzeń po to są stworzone żeby wiedzieli na co ludzie polują i własnie w ten sposób regulują ceny
                      • lucyna_1980 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 10:54
                        nie zauważyłam takiej "prawidłowości" wcześniej czy później jest moment, że artykuł spada do zadowalającej mnie ceny (czyli -30 do -50%) - o ile się nie wyprzeda, a jak jeszcze dodam kod na -40 zl to już jestem usatysfakcjonowana w pełni, także ten... no czekam ...
                        • bo1515 Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 11:16
                          ja też moja lista zapełnia się mega ekspresowym tempem, aż się boję jak wyrobię sie z tymi kartonami jak się zacznie wyprzedaż smile
                      • patatajowa Re: Zalando przeceny-sezonowe obniżki 22.04.16, 11:19
                        totalna inwigilacja?? big_grin
    • dixi Re: Zalando przeceny 26.04.16, 11:38
      i jak tam koszyki? bo obniżki ogloszone...
      ja w niedzielę robiłam zamówienie, przy okazji dodałam parę rzeczy na listę, m.in kilka par butów dla męża i syna, jeansy dla siebie, jakieś koszulki - ale nie zmienilo się nic tongue_out
      • patatajowa Re: Zalando przeceny 26.04.16, 11:47
        cos tam obnizyli ale nie na tyle zeby mnie skusic w srodku sezonu jak wszystko co potrzeba mam wink czekam na wyprz lipcową smile
        a do listy dodaje na bieżąco.
      • pakipsi Re: Zalando przeceny 26.04.16, 12:28
        mam od kilku tygodni 5 rzeczy na liście życzeń i żadna nie została przeceniona
      • ofelia1982 Re: Zalando przeceny 26.04.16, 14:47
        no słabo. Jedynie jedne Geoxy się obniżyły, ale też bez szału. Niemniej dałam się skusić bo miałam jeszcze kod -40zł i wyszły za 240zł, więc jak na skórzane baleriny Geox to spoko. Reszta lezy na liście życzeń i czekasmile
    • dixi Re: Zalando przeceny 27.04.16, 17:42
      chciałam wam polecić bluzkę esprit z dzisiejszej dostawy, świetny materiał i w ogóle fajowa, nareszcie mam bluzkę do dzinsów która nie jest tuniką do połowy uda smile
      www.zalando.pl/esprit-bluzka-navy-es121e08m-k11.html
      brać trzeba oczywiście rozmiar mniejszą.
      • atena12345 Re: Zalando przeceny 27.04.16, 17:58
        szkoda, że 100 % wiskoza sad
        • dixi Re: Zalando przeceny 27.04.16, 18:05
          ja lubię wiskozę z esprita, jest bardzo dobrej jakości.
          • atena12345 Re: Zalando przeceny 27.04.16, 19:48
            dixi napisała:

> ja lubię wiskozę z esprita, jest bardzo dobrej jakości.

serio? ładna ta bluzka, może się skuszę smile
        • patatajowa Re: Zalando przeceny 27.04.16, 19:22
          dlaczego szkoda? pewnie z 90% moich koszul na wiosne /lato jest z wiskozy...to naturalny przewiewny materiał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka