cia-cia 24.03.16, 12:07 Clarena - macie doświadczenie z kremami z tej firmy, ewentualnie z innymi kosmetykami. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: Clarena - opinie 24.03.16, 12:43 Ja używam namietnie maseczek, zestawów gotowych (takie mają cudowne zestawy:pudełko a w nim caly zestaw do zabiegu jak u kosmetyczki, piling, kremik,jakis aktywator czy inne cudo, algi itp),kremy mialam dwa- jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta424235 Re: Clarena - opinie 01.08.16, 11:00 Kosmetyki clarena jak wszedzie: maja takie rewelacyjne oraz takie które jak dla mnie są beznadziejne. Ale to juz sprawa indywidualna, każda skora woli co innego. Ogolnie produkty sa ok jednak wspolpraca z firma to porażka. Niekompletne paczki, nieuznane reklamacje a za produkt trzeba oczywiscie zaplacic. Raz moglo sie zdarzyc ale to czesty ich problem. Kosmetyki wedle uznania ale sklep internetowy, zamowienia telefoniczne i wysylki odradzam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Clarena - opinie 24.03.16, 12:59 Ostatnio kupiłam sobie 2 produkty: pietruszkowy krem pod oczy (nie widzę żadnego efektu, ale gwoi sprawiedliwości, po kremach pod oczy zazwyczaj nie widzę efektu , oraz skarpetki złuszczające (L'Biotica były lepsze). Może te zestawy z kuracjami, z kwasami, są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Clarena - opinie 24.03.16, 13:08 Kupuje, lubie.Mieli swietny krem pod oczy, na cienie by;l rewelacyjny, ale zastapili go innym i moim skromnym zdaniem juz nie daje takich efektow, ale lubie kremy do cery tlustej. Ale jak dla mnie (cera tlusta) to najlepsze kosmetyki sa firmy viviean-rewelacyjna jakosc-maski, pilingi. Odpowiedz Link Zgłoś