Dodaj do ulubionych

Rolety rzymskie

24.08.16, 13:46
proszę uzytkownikow by napisali czy są zadowoleni
czy ktoś zamawiał online np na dekoria.pl?

rolety dość drogie, ładnie wyglądają, ale mam dylemat jak z brudzeniem, otwieraniem okna.
Jak je najlepiej montować? bo widzę ze są opcje na scianę, na karnisze?
jak z brudzeniem tych rolet?

aha mam też pytanie czy one się sprawdzą się ewentualnie na oknach balkonowych wysokich lub tarasowych (3 okna, srodkowe wyjściowe).
Obserwuj wątek
    • mea8 Re: Rolety rzymskie 24.08.16, 16:45
      We wszystkich oknach w domu mam rolety rzymskiesmile Chyba 3 z Dekorii. Jestem bardzo zadowolona. Brudza sie jak firany czy zaslony - sciagam i normalnie piore w pralce. Troche zadymy jest przy prasowaniu bo sa duze. Mam przykrecane do scian nad oknami. Na oknie tarasowym tez mam -lacznie ponad 3m szerokosci- ale okno mam suwane.
      • gryzek11 Re: Rolety rzymskie 05.02.17, 23:27
        podbiję wątek bo temat nadal aktualnysmile prosze podzielcie się opinią nt rolet rzymskich big_grin

• kinia117 Re: Rolety rzymskie 06.02.17, 07:46
          też zastanawiam się czy kupić na takie duże okno 3m. czy jedna czy 3 mniejsze
          a ktoś ma podwójny mechanizm? takie rzymskie dzień noc? z dekoria.pl mam jedną i działa ok. mechanizm nie jest taki idealny ale ok. przyzwoity kosztuje w dekoria.pl 500zl na moje małe okno a rewelacyjny 1100 w sklepie z firanami w warszawskiej domotece..więc cenowo dekoria.pl ok
          • hoow Re: Rolety rzymskie 07.03.17, 20:34
            Ja mam z jednej strony sznurek do zasłony z drugiej do firany. Nie montowałam plastiku do owijania sznurka (chowam pod spód). Mam okna od strony ruchliwej ulicy i zasłaniam się każdego dnia, na razie działa ok.
    • gryzek11 Re: Rolety rzymskie 06.03.17, 22:38
      hej, wracam do tematu, bo do dziś tych rolet się nie dorobiłam wink
      czy ktoś użytkuje rolety ze strony stylus.pl?

jedna z rolet u mnie będzie powyżej 2 m szerokości, a dekoria szyje do 2 m i tu nie zamówię jednak, choć już miałam próbki materiałów i byłam zdecydowana. Będę wdzięczna za opinie o sklepie stylus.
    • araceli Re: Rolety rzymskie 08.03.17, 08:52
      A gdzie Dekoria ma sklepy stacjonarne?
    • swiecaca Re: Rolety rzymskie 08.03.17, 20:50
      miałam z Dekorii podwójne i nie polecam, sznurek się plątał, mechanizm chodził ciężko
      wisiały te nad drzwiami balkonowymi i był ok, ważne żeby były min 20-30cm nad skrzydłem drzwi zeby mozna było je sciągnąć do góry
      • gosjana Re: Rolety rzymskie 09.03.17, 19:49
        Też nie polecam Dekorii, druty wychodzą, materiał kiepskiej jakości.... nie jestem zadowolona
        • gryzek11 Re: Rolety rzymskie 13.03.17, 13:25
          a co sądzicie o roletach ze stylus.pl ??
    • magdalenca78 Re: Rolety rzymskie 10.03.17, 21:59
      Teraz jest promocja na zakupy w Dekoria.pl
      Do 13 marca, hasło: 8marca
      8% zniżki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka