Dodaj do ulubionych

Kozaki młodzieżowe Lidl

23.10.16, 22:22
Od jutra w ofercie kozaki z gumą dole,czy któraś z was miała dla dziecka i podpowie czy warto?
A może wiecie czy były już w tym roku w lidlu kozaki ale te bez gumy? czy dopiero będą?które lepsze?

Czy uważacie że taki zestaw na zimę byłby ok:

www.limango.pl/shop/detail?cid=26272&prodid=4878556 i do tego kozaki z lidla na mroźne dni.
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Kozaki młodzieżowe Lidl 24.10.16, 10:49
      Były już wcześniej w ofercie kozaki zimowe w Lidlu młodzieżowe o takie jak tutaj produktyzmarketu.pl/mlodziezowe-kozaki-membrana-tex-lidla-3-10/
      Sama kupiłam te szare z niebieskimi ściągaczami (swoją drogą, to ciekawe, że 7-letnie dziecko nosi największy młodzieżowy rozmiarwink). Nie wiem które kozaki są lepsze. Tylko raz miałam kozaki z Lidla i zdawały egzamin, ale były to kazaki dodatkowe smile.
      • onewoman Re: Kozaki młodzieżowe Lidl 24.10.16, 11:21
        Ja właśnie wróciłam z lidla i nie wzięłam tych z gumą. Jakieś strasznie sztywne one są. Muszę szukać czegoś innego.
        • hugo43 Re: Kozaki młodzieżowe Lidl 24.10.16, 11:57
          Te z gumą są świetne na topniejacy śnieg.w ogóle nie wyobrażam sobie ich w użyciu w suche dni.ja kupiłam te zwykle, na dwa rzepy,beda na zmianę z innymi.
      • lucyjkama Re: Kozaki młodzieżowe Lidl 24.10.16, 14:43
        >swoją drogą, to ciekawe, że 7-letnie dziecko nosi największy młodzieżowy rozmiar
        Ha, ha no faktycznie nazwa mało trafiona. Nie widziałam jeszcze nastolatka w bucie o rozmiarze 30 wink I raczej większość 11 latków nosi buty powyżej 35. Moja osobista prawie 8 latka ma rozmiar 32-33. A nastolatek (14lat) rozmiar 43-44 big_grin (ale na szczęście od półtora roku już stopa nie rośnie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka