makoja 13.11.16, 18:46 Znalazł się w liści do Mikołaja, w reklamie wygląda fajnie, a jak w realu? łatwo robi się bransoletki, są trwałe ? Na początek wystarczy zestaw potrójny czy delux jest dużo lepszy? Ktoś testował? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaszara Re: Gel-a-peel 14.11.16, 09:46 podbijam, ja też się nad tym zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Gel-a-peel 14.11.16, 10:10 Nikt? nic? to napiszę jak ja to widzę z perspektywy zakupu dla 8 latki na plus - fajna reklama i duża sprzedaż na allegro - więc chyba fajne na minus - niezbyt dobre opinie oceniających zabawkę na zagranicznych stronach , średnia ocen to ok 3 na 5, osoby nie polecające twierdzą że trudno jest wycisnąć proste jednolite linie - wymaga to dużej wprawy jak w masach cukierniczych, na minus też- brak filmów ma youtube gdzie 8-10 latki chwalą się co zrobiły, a produkt jest od co najmniej pół roku na rynku więc gdyby to było łatwe filmy by już były, są tylko filmy "cięte" tzn. dziewczynka zaczyna coś robić i już jest gotowe lub filmy jak robią to starsze nastolatki lub dorosłe osoby i zdecydowana większość to reklama Na razie jestem sceptycznie nastawiona do zakupu, ale może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_kuba Re: Gel-a-peel 15.11.16, 10:29 Córka ostatnio dostała zestaw Gel-a-peel na 9. urodziny. Jest fanką wszelkich robótek ręcznych, więc bardzo się ucieszyła. W praktyce: dość ciężko wyciska się żele i póki nie nabierze się wprawy, bransoletki i inne wyroby nie wychodzą tak ładnie, jak na zdjęciach - córka dość mocno się zniechęciła Dodatkowo: nie wiem, z czego wykonane są te żele, ale strasznie się kleją do palców i trudno je zmyć Odpowiedz Link Zgłoś
novanovna Re: Gel-a-peel 13.12.17, 13:56 Powiedzcie z perspektywy roku- fajne czy nie? Zastanawiam się nad zakupem dla ogarniętej 8,5 latki która lubi wszelkie dłubanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: Gel-a-peel 13.12.17, 15:39 Córka dostała na urodziny w kwietniu. Bardzo duży zestaw. Raz zrobiła z siostrą i moją ciocią, która ma smykałkę do takich rzeczy. Wszystkie trzy narzekały, że klei się nie tak, jakby chciały, wychodzi tak sobie i ogólnie do bani, długo schnie, zniechęca do kontynuacji. Od tej pory do produktu nie wróciły. Leży w pudełku i brak chęci ze strony dzieci do powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Gel-a-peel 13.12.17, 16:28 Rok temu moje córki, wtedy 10 i 13 lat, dostały gel-a-pel na prezent. U nas totalnie się to nie sprawdziło i nie podpasowało dziewczynom. Lubią tego typu kreatywne rzeczy, ale dla nas to kit. Od roku leży i się kurzy, muszę w końcu wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś