kawa-83 16.11.16, 22:31 Gdzie teraz kupię dobry plecak dla 6-latka w dobrej cenie? Syn chodzi teraz do zerówki i chciałabym, żeby mu posłużył też jak będzie za rok w 1 klasie. Jakie plecaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugo43 Re: Plecak dla 6 latka 16.11.16, 22:50 A ile ma wzrostu? Bralabym jakiegoś topgala z serii do pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Plecak dla 6 latka 17.11.16, 10:29 Jesteś przekonana że dziecko do zerówki potrzebuje duży plecak - tornister? Mnie zawsze zastanawiało co koledzy córki z zerówki nosili w dużych herlitzach, jej na piórnik, śniadaniówkę, bidon z piciem, czasem zabawkę w zupełności wystarczał mały lekki plecak Odpowiedz Link Zgłoś
kawa-83 Re: Plecak dla 6 latka 17.11.16, 12:06 Właśnie syn taki mały plecak ma teraz, śniadaniówka i termos z herbatą się zmieści, wydawało mi się do tej pory że taki plecak jest w sam raz, ale prawie wszyscy w jego grupie mają plecaki takie już duże, szkolne. Mój syn mi marudzi, żeby mu taki kupić, bo on chce tak jak wszyscy, a poza tym, narzeka, że ma mało miejsca bo czasami Pani im zadaje prace domowe i wszystko wymięte z tego plecaka wyjmuje. Więc pomyślałam, że może kupić mu już taki duży plecak, tym bardziej, że we wrześniu będzie mu taki potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna79 Re: Plecak dla 6 latka 17.11.16, 11:02 Jeśli ma być to tornister, to nam świetnie sprawdził się Tiger Titanum, lekki 0,7kg, zgrabny, syn nosi drugi rok. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: Plecak dla 6 latka 17.11.16, 13:39 My też mamy Tigera Titanum i w zupełności wystarczy. Dzieciaki z klasy syna mają wielgachne i ciężkie tornistry a w sumie w środku to same kanapki i napój. Siegają kolan dziecka .... Mój syn ma jeszcze plecak Jack Wolfskin Berkeley S - który zabiera tylko do szkoły muzycznej i to tez był trafny wybór i to dzięki lekturze tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś